داداش از منوها اولی رو انتخاب کن بعد کلید هارو تنظیم کن بعد سیو کن درست میشه:46:
داداش از منوها اولی رو انتخاب کن بعد کلید هارو تنظیم کن بعد سیو کن درست میشه:46:
من همه ی کارارو انجام دادم ولی این فایل msvcr100 رو ک کپی می کنم اصن وارد بازی نمیشه ! کلن با این فایل مشکل داره ....! Withcer , darksidersii رو امتحان کردم نشد ...!
پس از فایل xinput1_3 سه تا کپی بگیر و اسماشونو به:
xinput1_1
xinput1_2
xinput9_1_0
تغییر بده اگه نشد شرمنده باید نسخه ی جدیدشو بگیری :3:
بدون تغییر اسم درس شد ...
فقط میشه یه شات از منو بگیرید ؟ نمیتونم شک سمت راست رو تنظیم کنم ...
سلام
من یه دسته ی فرمون بازی فراسو مدل FGW-810 گرفتم ولی توی بازی Need For Speed - The Run توی قسمت تنظیمات گیم پلی ، دسته رو می شناسه (یعنی صدایی که علامت شناسایی هست رو هم میده ) ولی توی بازی کلید هاش کار نمی کنه یعنی نه اینکه کلید ها خراب باشه بلکه توی بازی کار نمی کنه و فقط کلید 4 جهتی سمت چپ دسته هست که کار می کنه و بعبارتی شناسایی شده
نکته : توی قسمت Gamepad که توسط درایور خود دسته نصب میشه ، اونجا همه ی کلیدها رو تست کردم و سالم بودن
من راهی رو که توی ناپیک بود رفتم ولی بازم جواب نداد یعنی توی بازی و توی تنظیمات دسته ، این دسته ی فرمون رو به نام wheel Controller می شناسه ولی توی تنظیماتی از دسته نشون میده ، اصلا چیز عجیب غریبی هست مثلا نوشته Gear UP و جلوش نوشته X
حالا می خواستم منو راهنمایی کنید آخه شدید گیر کردم :41:
راستی اینم تصویرش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب بده :41:نقل قول:
تو رو خدا یکی جواب بده ...آخه دسته رو گرفتم ولی نمی تونم باهاش بازی کنم :41:
راستش من که تا حالا با بیشتر بازی ها تونستم دسته رو تست کنم و جواب داده ولی این بازی المپیک 2012 رو هر کاری میکنم اصلا نمیشناسه.
تو منوی تنظیمات دسته اوکی هستش و تمام دکمه ها هم به درستی کار میکنه اما تو بازی هیچ دکمه ایی کار نمیکنه.
حتی اون صدای دینگ که موقع اجرای بازی باید بده رو هم نمیده .:31:
شما دوستان چحوری تنظیم کردید ؟
خیلی ممنون واقعا عالی بود
متاسفانه تو فیفا 13 جواب نمیده...:sq_3:
اگه راهی پیدا کردین لطفا بگین....
شما دسته رو به اینصورت تنظیم کن جواب میده فقط تو بازی حالت دسته رو بذار رو altrnateنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]