به نظر من بله .پون موقع فروش این 700-800 تومن از جیبتون رفتهنقل قول:
Printable View
به نظر من بله .پون موقع فروش این 700-800 تومن از جیبتون رفتهنقل قول:
سلام
من امروز رفتم 111 پیش فروش کردم
برگشته میگه از الان نمیتونی تیپ رو انتخاب کنی!! موقع تحویل مشخص میشه!!! اگه داشته باشن Ex میدن!! نداشته باشن باید sx برداری!!!
واقعا مسخرست!! کجای دنیا اینطوریه؟
پول که میگیرن! همه چی ماشین روی هواست. نه رنگی که انتخاب میکنی 100% ه نه تیپ ماشین نه آپشنا مشخصه قیمتش چیه و نوعش چیه!!!
فقط این اطمینان رو بهت میدن که پراید 111 بهت بدن!!! 132 ندن مثلا!
من قبلا رنگ نقراه ای انتخاب کردم. چطوری میشه سفیدش کرد آخه هم ارزونتره و هم خوشگلتره . موقع ثبت نام اشتباه کردم. جالبه یک ماه پیش سود مشارکت 22 درصد بود.
بله موقع دعوت نامه که شد میتونید رنگ رو تغییر بدید.نقل قول:
مشکل من پاسخی نداشت؟؟
چرا نمیشه تیپ رو انتخاب کرد؟؟؟؟
چون بستگی به موجودی اون موقع انبارهای شرکت دارهنقل قول:
ممکنه اصلاex نداشته باشند یا مقدارشون کم باشه و به همین علت توی اون زمان sx میفروشند تا تولیدات ex بیشتر باشه
خب از کجا میفهمن من ex میخوام در درجه اول؟؟ که بخوان نگاه کنن ببینن دارن یا نه؟ چون در ااون فرم ها فقط رنگ منو نوشته...نقل قول:
مگه یه روز زنگ نمیزنن بگن بیا ماشینتو تحویل بگیر؟ از کجا میفهمن من چی میخوام که موجودی رو نگاه کنن؟
موقع دعوت نامه و پرداخت مابقی پول خودرو به نرخ روز ,تیپ های ارائه شده را میزنند و شما میتونید هر کدوم رو که مایل بودید در صورتی که توی لیست باشه انتخاب کنید.نقل قول:
حتی میتونید رنگ انتخابی رو هم تغییر بدید
ممنون یه سوال!نقل قول:
من الان غیر آپشنال پیش فروش کردم....
پدرم میگه برو بگو آپشنال مییخوام سنسور پارک رو بذار!! هر چقدر میگم خودمون میذاریم فایده نداره!
میشه عوض کرد؟
این مورد رو تا حالا ندیدم که میشه بعد از پیش خرید آپشنال کرد یا نهنقل قول:
شما با هزینه 70 تومن بهترین سنسور پارک با صفحه ی نمایش و مشخصه فاصله تا شئ رو میتونید خرید کنید
یه سوال از نمایندگی در باره ی آپشنال کردن بکنید ولی به صرفه نیست .