پس این قیمت 40.500 ای که نمایشگاه دار بمن دیروز گفت مدل 90 هست؟!نقل قول:
میگن قیمت دلار افت داشته ، تاثیری داره رو ماشین؟ صبر کنیم؟!
در ضمن یاریس صندوقدار الان 47 مثل اینکه ، کارکرده اونو پیشنهاد میدید یا مگان رو؟
Printable View
پس این قیمت 40.500 ای که نمایشگاه دار بمن دیروز گفت مدل 90 هست؟!نقل قول:
میگن قیمت دلار افت داشته ، تاثیری داره رو ماشین؟ صبر کنیم؟!
در ضمن یاریس صندوقدار الان 47 مثل اینکه ، کارکرده اونو پیشنهاد میدید یا مگان رو؟
آوانته خیلی کم شده ، از لحاظ آپشن هم فکر کنم مگان سر تر باشه ، ظاهری هم من شخصا سلیقه ای مگان رو می پسندم ، اما مساله اصلی آوانته نداشتن تیپ ترونیک هست به نظرمنقل قول:
اگر واقعا نداشته باشه خیلی بده
مصرف مگان هم فکر کنم کمتر باشه
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
سراتو 2009 بعد سه سال کارکرد هنوز هم کیفیت داره و بهتر ازمگان صفر هست؟نقل قول:
یاریس هم حدود 50 ـه مثل اینکه اونم باید کارکرده باشه! باز هم سوال قیل مطرحه
مگه قطعاتش از ترکیه نمی آد؟! در چه حد خدمات پس از فروش به مشکل بر خورده؟!نقل قول:
من همین الان تو سایت سایپا بودم. برای اینکه تغییرش نده از صفحه هم عکس گرفتم.نقل قول:
مگان 2000 اتومات E2 تحویل 30 روزه زده قیمت پایه 37210000 تومان.
نیسان ماکسیما اتومات تحویل 30 روزه قیمت پایه 57700000 تومان.
بازار هر چی دلشون میخواد بدن. به نظر من ارزششو داره که آدم 1 ماه صبر کنه 6 7 میلیون تومن کمتر پول بده. البته منکر این نیستم که بازار گرون تره. هر چی هم میکشم تو این مملکت از گوجه فرنگی تا خونه بخاطر همین واسطه ها و بازاره. اونم مقصر خودمونیم. اگه نخریم. مجبور میشن آدم شن یکم. من که پول این ماشینارو ندارم. اما آدم هرچقدرم عجله داشته باشه و هرچقدرم پول داشته باشه 1 ماه ارزش داره واسه صبر کردن. حالا گیرم بشه 45 روز. جای ما باشین که یه عمره منتظریم چی میگین؟:46:
عکسها به دلیل کاهش سرعت بارگذاری صفحه پاک می شوند. با عرض معذرت از ادمین. :11:
نقل قول:
آقا سایت نمیده هرکاری میکنم
راه حلی ندارید؟
میزنه بعلت ... امکان پذیر نیست
کسی نیست جواب مارو بده ؟ :دی
نهنقل قول:
عزیزم قطعات مستقیم از فرانسه میاد که با توجه به تحریمات به مشکل خورده
کلا مگان خدمات پس از فروش خوبی نداشت و به بد دستی در تعمیر هم معروف هست پس کلا قیدش رو بزنید
نقل قول:
سراتو 2009 به نظر من میتونه بهتر از مگان باشه.
چون سراتو در کل خودروی جدیدتر و با کیفیت تری نسبت به مگان هست.
از نظر فنی هم در شرایط خوبی هست.
الان بی بی سی گفت واردات خودرو دست 2 آزاد شده!! شرمنده من جوگیر شدم اینجا نوشتم شاید بی ربط باشه ، اما این رو قیمت ماشین های داخلی تاثیر داره؟ بهتر نیست یه ماشین دست 2 خارجی بگیریم!! چون دست 2 های اون طرف فکر کنم خیلی ارزون باشه
البته دست دوم تا سه سال کار کرده فقط. اگه کلا آزاد شده بود که تاثیر زیادی میذاشت. نمیدونم ماشین 3 سال کار کرده چقدر افت قیمت داره که مردم استقبال کنند به خریدش نسبت به نو:23: به هر حال نکته مثبتیهنقل قول: