سلامنقل قول:
اول من که هستم.
دوم چرا تماس بگیریم. همینجا پیگیری میکنیم.
اما من خودم خیلی کار دارم به کمک بعضی از دوستان نیاز دارم.
اگر کسان دیگری هم هستند که کمک کنند. اعلام کنند که هفته
دیگه شروع کنیم.
از پیشنهادتون متشکرم.
بای
Printable View
سلامنقل قول:
اول من که هستم.
دوم چرا تماس بگیریم. همینجا پیگیری میکنیم.
اما من خودم خیلی کار دارم به کمک بعضی از دوستان نیاز دارم.
اگر کسان دیگری هم هستند که کمک کنند. اعلام کنند که هفته
دیگه شروع کنیم.
از پیشنهادتون متشکرم.
بای
با سلام و با تشكر از اين دوست عزيز
اين كه از كي بايد شروع كنيم بر مي گرده به اينكه از دوستاني كه با اين مسئله آشنايي دارن كسي اين نظريه رو قبول كنه و استارت كار رو بزنه
اول از همه ما به يك پايگاه داده نياز داريم با اجازه دوستان من جداولش رو تهيه مي كنم و همين جا ميگذارم ولي اين كه در كدام نرم افزار تهيه بكنيم رو دوستان لطف كنند نظر بدن با تشكر از دوستان عزيز
دوست عزيز.
اين كار خوبيه.
ولي چندتا مشكل داره :
1. فضايي توي نت براي قرار دادن ديتابيس و لينك شدن به اون ميخوايم.
2. زمان زيادي كه براي اجرا يك پروژه زيبا و آموزنده هست و واقعا براي بعضيا مي ارزه ولي نه براي همه. چون پولي توش نيست.
من هم با اين حرف شما مخصوصا مورد دوم موافقم! اولا كه پول توش نيست و دوما اينكه كسي هم حداقل تشكر نميكنه كه آدم سرحال بيادونقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز
فكر كنم من منظورم رو نتونستم درست توضيح بدم . منظور من اين نبود كه يك ديتابيس در نت بگذاريم بلكه منظورم اينه كه ما كار رواين جا مو به مو بررسي كنيم و توضيح بديم كه چه مراحلي بايد طي بشه و بعد اونايي كه علاقه دارن خودشون در يك شبكه كه راه اندازي مي كنن مراحل كار رو دنبال كنن و بعد مشكلاتي رو كه باهاش برخورد مي كنن رو اينجا عنوان كنن . شايد حالا در جواب بگيد كه خوب شايد همه به چنين شبكه اي دسترسي ندارن و يا نمي تونن راه اندازي كنن اين قضيه ديگه به خودشون مربوطه به قول قديميا هر كه طاووس خواهد جور هندوستان كشد .
اميدوارم منظور من رو متوجه شده باشيد .و يك نكته ديگه كه مي خوام بگم اينه كه بجاي مته به خشخاش گذاشتن و ايرادهاي انچناني بهتره يه يا علي بگيم و كار رو شروع كنيم .بيشتر كارهايي كه هيچوقت شروع نمي شه به خاطر تعللهاي بي مورد است البته من با بررسي اساسي يه مسئله و بعد شروع كردن اون كاملا موافقم. با تشكر از همه دوستان كه در حال پيگيري اين قضيه هستن خدانگهدار
دوست عزيز اين هم ايده اي هست ولي مطمئن باشيد با قرار دادن ديتابيس و شروع كردن يه پروژه شبكه اي همه بهتر مي تونن ياد بگيرن. ولي متاسفانه اين كار وقت گير هست و به نظر من تا عملي كار نكنيد نمي تونيد خوب ياد بگيريد .
سلام
ببينيد دوستان من دقيقا منظورم اينه كه يك كار عملي انجام بگيره چون معتقدم ادم تا توي يك پروژه قرار نگيره نمي تونه خيلي از مباحث كاربردي رو ياد بگيره . توي يك پروژه ما فقط چيزايي رو كه نياز داريم رو ياد ميگيرم و از اضفه گوييها پرهيز ميشه. توي اين كار هم كه من پيشنهاد كردم مي خوام همين كار رو بكن در اينجا فقط مباحث عنوان ميشه و ما بايد خودمون بريم و اونها رو به مرحله اجرا برسونيم .اينجا فقط كار بصورت مرحله به مرحله و مفصل گفته ميشه و راجع به اون بحث ميشه و اونايي كه علاقمند هستند خودشون يك شبكه اي كه بايد راجع بهش صحبت بشه كه بايد چه جوري باشه راه مياندازند و ......
براي شروع و بخاطر اين كه همه يك پايگاه داده مثل هم داشته باشيم تا بتونيم راجع به اون توضيح بديم من پيشنهاد ميكنم جداول دي بيس اينطوري باشه
جدول كتاب Book
Ibsn text key
name_book text size=40
f_writer text size=20
l_writer text size=30
publisher text size=40
جدول اعضاء Members
id autocounter key
f_name text size=20
l_name text 30
date_member date 1
جدول امانات trust
line autocounter key
id number
ibsn text
date_give date
date_back date
البته ميشه فيلدهاي ديگه اي هم اضافه كرد ولي فكر كردم براي راحتي كار بهتره خلوتتر باشه . خوب حالا دوستان بگند پايگاه رو بهتره تو چه نرم افزاري تهيه كرد . فقط يكم زود .
قربون همه خدانگهدار
ُسلام
پس چي شد ما هستيم و فلان و . . . همش حرف بود پس يه تكوني بخوريد .بابا قرار بود راهنمايي كنيد كه از چه نرم افزاري براي دي بي استفاده كنيم .
با سلام
من فكر مي كنم پيشنهادي كه كرده بودم پيشنهاد خوبي بوده اما چرا دوستان حمايت نكردند جاي سوال است . من از مديريت محترم خواهش موكنم كه يك اطلاع رساني مجدد در زمينه بفرمايند تا بلكه دوستان علاقمندي كه بي اطلاع هستند مطلع گردند و اين كار انشاء اله شروع بشه با تشكر از مديريت سايت
سلام
پیشنهاد خوبی هست. اما نظر خودم و دوستان اینه که بی فایده هست.
هیچ حرکتی هم از تیم مدیریت صورت نمی گیره. چون قرار بوده انجمن تخصصی تر بشه
ولی انجام ندادن. خودم هم برای این میگم بی فایده است چون خیلی سعی کردم
که اطلاعات بیشتری در اختیار هم قرار بدیم اما اون نتیجه ای رو که میخواستم رو نداشته.
برای بار چهارم نوشتم(کامپیوترم ویروسی شده بعد از تایپ کامل همه صفحه ها بسته میشن:( )
موفق باشی