والله دروغ که نمیگم , دارن پراید آشغال رو 11 تومن میخرن هیچی نمیگن اون وقت واسه 20 تومن سیم کارت؟نقل قول:
Printable View
والله دروغ که نمیگم , دارن پراید آشغال رو 11 تومن میخرن هیچی نمیگن اون وقت واسه 20 تومن سیم کارت؟نقل قول:
پس نتیجه میگیریم اینم روش :10::2::7:نقل قول:
اینم اضافه میکردی که ملت به خاطره آرم میرین رایتل میخرن :27::43::thumbsup:
بدو بیا آرم :33::33::33:
خوشمان آمدنقل قول:
"حالا همه یه کاری رو میکنن پس ما هم بکنیم" خیلی طرز فکر غلطیه و به نظر من بیشتر فریب دادن خود و تبرئه کردنه و تنها عامل بدبختی ما. البته باکمال احترام به نظر دوستمون من هم نظر خودمو گفتم
سلام دوستان..... عجیب ترین و مسخره ترین چیزی که دیدم تعرفه ۳مگ هست که با احتساب هر گیگ۱۶هزارتومان حساب کردن ۴۸۰هزارتومان....اخه کدوم ادم عاقلی میاد برای هر گیگابایت ۱۶هزارتومان پول بده؟
........DELETE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایتل دوست داریم:13: رایتل دوست داریم:13: رایتل دوست داریم:13:
دوست عزیز مکالمه رایتل به رایتل اینطوریه تا بخواد به مشهد برسه فکر کنم 1 سالی طول بکشه تو همین کرجش موندن یه توصیه به دوستان دارم نخرید اقا نخرید به خدا با همین کارا باعث میشیم فکر کنن نمیفهمیمنقل قول:
اگر یک سال طول میکشه پس دیگه به من نمیرسهنقل قول:
سلام لطفا دوستانی که رایتل دارن یکم از خدمات و کاراییش برامون بگم..............:2: