من هفته پیش گرفتم 2075000 با کانفیگ 2670 و 4 گیگ رم و 2 گیگ گرافیک با DVD-RW و بدون ویندوز اورجینال
Printable View
من هفته پیش گرفتم 2075000 با کانفیگ 2670 و 4 گیگ رم و 2 گیگ گرافیک با DVD-RW و بدون ویندوز اورجینال
سلام
بین این دو کدوم بهتر و قویتره:
asus n55sf
msi gaming ge620 dx plus [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ام اس آی هم پردازندش قوی تره و هم گرافیکش
اما اختلاف هاشون خیلی ناچیره
قیمت جدیدی که گیر اووردم
1910 رم 8 ویندوز اورجینال بلوری 2670 هارد 7200rpm
تو مجله پی سی ورد یکی از معایب این لب تاپ را رنج قیمت بالاش و همچنین عمر باطریش عنوان کرده
اینم بگم بر عکس پی سی لب تاپ را بهتره ارتقا ندید
نقل قول:
تقریبا از لحاظ کانفیگ در یک رده هستن البته 635 یک رده بالاتر از 555 بالاتره ولی خیلی محسوس نیست
در نظر داشته باشید که asus مانیتورش Full HD هستش و کلا کیفیت لپ تاپ های Asus بالاتز از MSI هستش
CPU: INTEL i7-2670QM (2.2 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA 7200 Rpm / LCD: 15.6" ّFull HD - LED / DRIVE: BluRay / VGA: GEFORCE GT 555 - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth 3.0 + HDMI / 2.7 Kg
سلام دوستان میشه دقیقا به من یه ادرس + تلفن تو تهران بدین که دقیقا این لپتاپو با همین کانفیگ داشته باشه؟؟ خواهشان بدین ضروری میخواممممم!!
بعد میشه بگین این گرافیکش 1 هست یا 2 چون من چندتا سایت دیدم که 555 ,1g هست .
نقل قول:
555 هم یک گیگ داره هم 2 گیگ
این کانفیگی که شما نوشتید گرافیکش 2 گیگه و کلا مدل فول آپشن هست
خوب دوست عزیز این فول اگشن قیمتش چه قدره؟ نو نهران جایی سراغ داری بفروشن؟نقل قول:
با این قیمتها که هر روز عوض میشه نمیشه قیمت دقیق گفت ولی فکر کنم حدود 1.900 تا 2 باشه
من تهران نیستم ولی تو سایت دیجی آنلاین میتونی بری اونجا فروشنده های مختلف قیمت میذارن میتونی باهاشون تماس بگیری