دوست من حرف شما کاملآ متین هست و من هم موافقم که GTX 560 ti اون هم برای کامپیتر به مراتب خیلی قویتر از ATI 6770 اونم برای لپ تاپ عمل میکنه.
ولی در مورد برنامه هایی مانند 3DMARK همینطور که قبلآ هم خدمتون عرض کردم من ملاک کار خودم قرار نمیدم حالا بگو چرا : چون من خودم از این برنامه قبلآ برای تست قدرت هم در کامپیوتر و هم در لپ تاپ ازش استفاده کردم و کاملآ مشخصه که در این برنامه اگر بخوایم این دو گرافیک یعنی GTX 460M و ATI 6770M رو با هم مقایسه کنیم به GTX 460M امتیاز بیشتری میده ولی در بازی که با هم مقایسه میکنید می بینید که عکس اون چیزی هست که اون برنامه اعلام کرده پس به نظر شما کدومش درسته ناگفته نماند ما که نمیخوایم با برنامه 3D MARK بازی کنیم وقتی یک دستگاه لپ تاپ یا یک کارت گرافیک توی یک بازی خوب عمل میکنه دیگه چه دلیلی داره بریم برای مقایسه با یک کارت گرافیک دیگه از برنامه 3D MARK پیروی کنیم و بگیم که چون اون برنامه امتیاز بیشتر میده پس یعنی بهتره دوست من این دلیل قانع کننده ای نیست .
در مورد بازی های دیگر هم باید خدمتون عرض کنم که همینجور که شما هم اطلاع دارید بیشتر بازی ها بر پایه NVIDIA ساخته میشه مانند بازی :BATMAN ARKHAM CITY . CRYSIS 1 . 2 و ... البته این مسئله دلیل بر این نیست که ATI نتونه اون هارو اجرا کنه.
ولی به طور کلی اگر به خوایم این دو گرافیک یعنی GTX 460M 1.5GB و ATI 6770M 2GB رو با هم مقایسه کنیم میبیند که ATI هم ارزون تر و هم خنک تر از GTX 460 عمل میکنه پس معقول به صرفه تره.
در آخر هم باید بگم تمام این صحبت ها دلیل بر حمایت از HP یا ATI 6770 نیست برای این هست که اطلا عات و تست هایی که انجام دادم رو در اختیار دیگران بگذارم تا کسی در خریدش اشتباهی نکنه که مثل دادشم بره یه لپ تاپ 2400000 تومانی بخره که فقط تنها برتریش یه عینک 3 بعدی یعنی چیزی حدود یک میلیون باید بیشتر پول بدی که با این رقم میشه یک لپ تاپ دیگه هم خرید دو تا که بهتر از یکی:46: