بچه این مدل ایسوس در امارات
همون قیمتی هست که شرکت ایسوس اعلام کرده؟
یعنی 499 و 599 هست؟
Printable View
بچه این مدل ایسوس در امارات
همون قیمتی هست که شرکت ایسوس اعلام کرده؟
یعنی 499 و 599 هست؟
بررسی کامل ترنسفورمر پرایم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها فکر می کنید این پرایم بالاخره کی میاد؟ ما بریم چیز دیگه ای بگیریم یا نه؟
با سلام دوستان این مدل در بازار مجود هستش اگه کسی از دوستان جايی رو برايه فروش داره لطفاً معرفی کنه ايا در ایران مدلی مشابه وجود داره که مثل این مدل باشه و با همين امکانات ممنون اگه راهنمايی کامل کنيد با تشکر
با سلام
یک نفر لطف کرده این دستگاه پرایم رو برام آورده.خودم ipad 64 3g 1st gen دارم.دوستانی که با هر دو کار کردن کدام رو پیشنهاد میکنن؟کدام رو بفروشم؟
سلام
کسی از قیمت این دستگاه خبر نداره؟
دقیقش که نه ولی حدود 1200000 باید باشه فکر کنم بدون داک
اخیرن مشکلا تی از قبیل مشکلات سخت افزاری gps در این تبلت گذارش شده و ارایه آمار فروش این تبلت هم نشون میده تا الان استقبال چندانی نشده از این تبلت پیشنهاد من به شما آیپد هست هرچند که از خیلی لحاظ از ترنسفورمرنقل قول:
روی کاغذ عقب تره !
اگه احیانا تبلت پرایمت رو نگه داشتی باهاش کار کردی یه مقدار ازش برامون بنویس ببینیم کارکردش چطوریاست
ممنون
متاسفانه این تبلت با اینکه پیشبینی میشد تبلت پرفروشی باشه به دلیل بعضی از مشکلات با استقبال مواجه نشد، به نظرl میاد دیگه برای خرید این تبلت دیر باشه، و تبلت transformer pad tf300 جایگزین خوبی براش بشه، هرچند توی بعضی موارد مثل صفحه نمایش و ... از این عقب تره، ولی به نظر میرسه از تبلتهای حال حاضر سامسونگ بهتر باشه،انتظار میره این تبلت ایسوس به فروش خوبی هم دست پیدا کنهنقل قول: