دوست من alireza20202003 .
شما هم سوال های قبی رو دوباره مطرح کردین البته از یه زاویه دیگه!
گفتین شرکت ها براشون چیزی تهش باقی نمیمونه با این قیمت ها! دوست من یک isp میتونه 1 مگابیت پهنای باند رو با قیمت 300 هزار تومن خریداری بکنه! یعنی 1 مگابیت ددیکیت و نامحدود برای شرکت 300 تومن خرجشه! اینو بین 10 نفر شیر میکنن (کمااینکه همین الانم شیر شده) و طبق قانون از هر نفر 38 تومن میگیرن. یعنی از مشترکین 80 تومن سود به ازای هر مگابیت دریافت میکنن. خودتون میدونین یه شرکت کوچیک خودش 1000 نفر یوزر رو داره! برای این تعداد 100 مگابیت میگیرهو بین این 1000 نفر تقسیم میکنه! یعنی ماهیانه ازش 8000000 تومن سود دریافت میکنه. کمه به نظر شما؟ با این مبلغ کمر شرکت شکست؟!! واقعا چقدر گناه دارن!
تازه! این 8 میلیون سود یه شرکت کوچک در صورت رعایت قانون بود! وگرنه اگر همین الان رو در نظر بگیریم به گفته یکی از مسئولان isp ها که آشنای بنده هست سودشون از 100 مگابیت (چون محدود میدن و با فروش هر گیگ 5 هزار تومان) حدود 12 الی 18 میلیون ماهیانه سود میکنن! بازم معتقدید شرکت ها کمرشون شکسته؟ دوست من مثل سگ دروغ میگن! اگر راست میگفتن در شرکتشون رو میبستن نه اینکه شب رو روز در فکر توسعه به این شهر و اون شهر باشن!
شرکت ماکسنت در آذربایجان غربی و شرقی سرویس میده. همین چند ماه پیش یه دکل رادیوی در تبریز احداث کرد تا مستقیم خودش اینرتنت رو به طریق وایرلس از تبریز به ارومیه انتقال بده تا هزینه مخابرات رو کمتر کنه! میدونید هزینه این دکل چقدر بود؟ 800000000 تومن! بازم کمرشون شکسته؟
ببینین دوست من یه قانون هست که میگه توی تحریم ها یه عده خیلی سود میکنن و یه عده بدبخت میشن!
دقیقا الان داستان ماست:
ما از طرف مخابرات تحریم شدیم به اینرتنت 128 کیلوبیت و شرکت ها دارن از این تحریم وسئ استفاده میکنن و سودهای باور نکردنی نصیبشون میشه!
برای محاسبه بعدیتونم جواب یندارم! چون خودتون گفتین اگر 1 میلیون نفر همزمان دانلود کنن! شوخی بود دیگه؟