-
سلام
من خودم تا حالا غیر از گیگا مین دیگه ای نداشتم. چون مغازه ای که ازش خرید میکنم غیر از گیگا چیز دیگه ای نمیاره
بچه گی هام (12 سال پیش) رو یادم نیست. ولی هرچی فکر میکنم گیگا بود
اما خرابی ازش ندیدم خدایی دمش گرم بود
فقط یه بار فرستادم گارنتی...اونم واسه این بود که بهش لگد زدم
مین هایی هم که ازش داشتم
P31/P41/EP41/P61
-
Asrock
سلام.
اگه قرار باشه بر طبق عبارت تاپیک بهترین مادربورد رو اانتخاب کنم با شایستگی تمام و هیچ حرف و حدیثی میگم فقط Asus.
ولی یه چیزی میمونه.
درسته که مین قابلی است و امکانات منحصر به فردی داره ولی خوب از لحاظ کارایی به قیمت زیاد جالب نیست.
چون از اون طرف مادربوردی به نام Asrock خیلی قوی تر در این زمینه ( کارایی به قیمت ) وارد به عمل شده.
یعنی شما هزینه ی گزافی بابت مادربوردهای اسوس و مخصوصا گیگا دوست ندارید بدهید ولی دوست دارید یک مادربورد خوب,قابل اعتماد و حرفه ایی داشته باشید. اینجاست که مادربوردهای ازراک وارد صحنه میشند.
ولی خوب خدا نکنه که یک بچه پولدار باشم. میرم یه مین آخرین سیستم از اسوس برمیدارم و خودمو واسه صدسال بیمه میکنم.
اما الان خودم مین ASRock 870 Extreme3 دارم.
خیلی هم ازش راضی ام و هیچ کم وکاستی هم نداره.نسبت به امکاناتش هم خیلی حرفه ایی است. :3:
-
من به msi رای دادم به نظر من این برند کم کم داره جای خودش رو باز میکنه و حرفهای زیادی برای گفتن داره
-
من به ASUS راي دادم از نظر من خيلي عاليه
-
من به ایسوس رای دادم...چون واقعا همه مدل حریف نداره...تو هرقیمتی مادر برد ساخته...انتخاب هاتو بیشتر میکنه....
ولی ازراک هم به دلیل قیمت خیلی خوبه به نظرم عالیه
-
سلام دوستان من هم با gigabyte هم با asus کار کردم.به نظرم asus کاراییش بهتره
-
من به ASROCK رای دادم
در ازای قیمت کارایی واقعا خوبی میده
ایسوس و گیگا هر چقد خوب باشن مین ها رو با قیمت گرونتری میفروشن در صورتی که با همون امکانات میشه تو Asrock گیر آورد...
-
من گیمرم و asrock به نظرم بهترینه.قیمت مناسب کارایی بالا مهم ترنی گزنه برای من : خوشگله :D
-
به نظرم فقط ایسوس و گیگابایت و اگه رتبه بندی شن از همه جهات :
1 : ایسوس
2 : گیگابایت
3 : ام اس آی
4 : ازراک
5 : سایر گزینه ها
-
Just ASROCK . واقعا نسبت به قیمت اش کیفیت فوق العاده ای .هرچند هنوز خیلی ها می ترسند که به این مارک حتی نگاه هم کنند!
یجوری Asus و GIGABYTE دهن پر کن تر هستند!