به بهنقل قول:
برادر امید
خوش اومدید . صفا آوردید :31:
Printable View
به بهنقل قول:
برادر امید
خوش اومدید . صفا آوردید :31:
قدم رنــجه فرمــودین :31:
بازم اومدم تا خاطره بگم .
کلاً زمانــی که خاطــره داشتــم باهاشـ برمیگرده به زمــانی که با اردویِ راهیانِ نور رفتــیم شلــمچه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعـــتِ 9 صبــح ( چقدر پــستَن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مارو از خوابِ ناز بیــدار کــردن که یعنــی گلــه ای بریـــم ( اینبار فرق میکنــه گلّه رو سوار اتــوبوسـ میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ساعتــِ 9 رفتــیم یه جایــی تویِ شَفا ( مشهدی ها میشناســن ) به نام هنرستانِ امام حســـن که تو محــله + مدرســـه معروفه به "گــاوداری" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفــیم اونــجا یکــی بود اومد چپ و راستمون کــرد و اراجــیف میگفت یارو :دی
بعد ســاعت 1 تــازه راه افتــادیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نــاهار دادنــ بهمون و راه افتادــیم بچّه ها همــه با گوشی ها ور میرفتــن ، مــنم اومــده بــودم نِت ( یاهو ولــی بدون کامپیوتــر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعضــی از بچــه ها هم چیزیــ ازم میخواستم یا بلــوتوث میکــردم یا با یارو حــال نمیکردم میگفتــم گورِباباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصــه شب فرا رســـید ...
میدونم الــان همتون اینطوری هستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولــی حوصــله ندارم والــا .
ادامه دارد ... !
=
کجایی کلاً مَمَد ؟ پیدات نیمــکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبکــس خاطــره تعریفــ کنین ، تاپــیک از یک رنــگی و علمــی بودن دربیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : اگــه میدونستم آمــار تنکس ها میره بالا ، تمامِ پستامو S2A میکردم :31:
ممد این پسر ــه Boromir رو ببر دفتر مدیر :دی
وسط درس خوندن ملت خاطره تعریف می کنه . اونم نیم ــه کاره : دی
حسّّه تایپــ نیســ ، فــردا : دی
مَمَدی من نمــیبـیـنم کلاً چند روزی هست گم و گوره ... :دی
منم امیر هستم
مدرسه تیز هوشان درس می خونم
معدل کتبی سال آخرم 19.38
خوشبختم
دوستان من تازه سوم می خوام برم تازه امسالمدرسمون برامون کلاس گذاشته همه درس های تخصیصو داریم هفتهای دو روز میخونیم
الان من میتونم وارده این تاپیک شم و سوالامو از چگونگی درس خوندن تو این سال بپرسم؟
با تشکر
سلام امیرخان،خوش اومدی،صفا آوردی عزیزم.فقط رشتتو از قلم انداختی؟نقل قول:
راستی اهل کجایی؟
اینارو گفتم تا کاره ممد جان راحت بشه و بتونه به پست اول اضافت کنه.
منظورت از این جمله منم ؟ : ))نقل قول:
راستیش من فعلا دارم با دختر خالم توی ساعت مطالعه کل میندازم !! : دی
البته من امسال دارم میرم یک مدرسه خیلی قوی تر ( قویترین مدرسه ی قائمشهر ) واسه همین از الان دارم خودم رو آماده میکنم که امسال کم نیارم ، وگرنه کرم ندارم از تابستونم بزنم برم درس بخونم که ! : دی
ور دار بیارش تو تاپیک دیگه ! : دینقل قول:
من خودم 3 نفر دیگه رو میشناسم که امسال میرن سوم و از کاربر های معروف فروم هم هستن ، اما نامردها معلوم نیست چرا نمیان تو تاپیک !!! هی میگن فردا میاییم !! :
انشاالله به لطف پروردگار حق تعالی به زودی میان !!!
قسمت اول : این الان به چه لهجه ای بود ؟ میخوای من و میلاد هم به زبان طبری صحبت کنیم ؟ : دینقل قول:
قسمت دوم : آره مطمئن باش ، ما کنکور داریم !
میری توی یاهو مسنجر پست هاتو S2A میکنی تشکر جمع کنی ؟! شرم بر تو باد !! : دینقل قول:
اتفاقا مارو هم امسال اجباری بردن شلمچه ! خیلی حال دادش !!!
بیسیم بزنم پایگاه بیان این پسره رو جمع کنن ببرن ؟ : دینقل قول:
جواد یه بار دیگه اسپم بدی با لقد از تاپیکت پرتت میکنم بیرون ها !!! : دینقل قول:
من کلی وثیقه گذاشتم تا این پسره فرشید ( ناظر بخش ) اجازه داد که تاپیک رو بزنم ، اگر میخواین اسپم بدین لا به لای پست های مفید بدین تا دیده نشه ! وگرنه فرشید میاد عصبانی میشه ( خشم اژدها ! ) تاپیک رو میبنده ها !
خوش اومدی امیر جان ، لطفا رشته ی تحصیلی ات رو بگو ...نقل قول:
منظورت از معدل کتبی سال آخر چیه ؟! معدل کتبی سال دوم رو میگی ؟!
درضمن ، از چه طریقی با تاپیک آشنا شدی ؟
خوش اومدی دوست من ، لطفا مشخصات کاملت رو بگو :نقل قول:
نام / نوع مدرسه ( دولتی - غیر انتفاعی - نمونه - سمپاد ) / معدل کتبی سال دوم / رشته تحصیلی
و در مورد سوالت : بعله ، هرگونه سوالی داری من و بچه های دیگه در خدمتت هستیم ، خوشحال میشیم بتونیم بهت کمک کنیم ...
ممنونم جواد جان ، انقدر کیف میکنم میبینم یکی به فکر من هست که نگوووو ! : دینقل قول:
خیـــر . توی همین جا به همــه PM دادم : دینقل قول:
میری توی یاهو مسنجر پست هاتو S2A میکنی تشکر جمع کنی ؟! شرم بر تو باد !! : دی
درضمن ، یه چیزی توی خاطره ات نظرم رو جلب کرد :نقل قول:
بزار پشتت واسه رشدت : ))نقل قول:
بچه ها اسپم ندین ، از صفحه ی بعد میخوام فقط پستهای مفید باشه ، وگرنه فرشید میاد گیر میده هااا !
خاطره و اینجور چیزا هرچی دلتون میخواد بگین ! راحت باشین ! حتی پست های تک خطی هم بدین ! اما فقط سعی کنین پست هاتون محتوا داشته باشه ، اجازه ندین این پسره جواد روی شما تاثیر بزاره و منحرفتون کنه !! :31:
وگرنه تاپیک بسته میشه و همه مون ناراحت میشیم ... :20: