مقایسه اجمالی بایت و رهیاب
در مورد آی اس پی نو ظهور (در زمینه ای دی اس ال) رهیاب این مسأله رو عرض کنم که این آی اس پی اینترنت 2 مگ با پینگ 250 می ده(تا جایی که من می دونم)
و لیست قیمت هاش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند که سرعتش نسبت به بایت پایین تره (2 مگ) اما چند تا نکته رو باید راجع به اون بگم:
* سرویس های رهیاب دانلود شبانه نداره
این برای یک سری از افراد خیلی عالیه:
1- افرادی که آنلاین بازی می کنند(اکس باکس لایو و پی اس نت ورک) در این صورت با توجه به شب زنده داری این قشر سرعتشون توی شب پایین نمیاد و پینگشون پایین می مونه و می تونن بدون دردسر بازی کنند!
2- افرادی که اقوامشون خارج از کشور زندگی می کنند برای همین امکان داره شب ها بخوان ویدئو چت کنند و سرعت و پینگ بخوان(با توجه به این که پینگ برای آی اس پی هایی که دانلود شبانه رایگانه به شدت بالا می ره)
3-افرادی که حدود 2روز در هفته از دانلود شبانه استفاده می کنند. با یک محاسبه ساده می توان حساب کرد که از لحاظ 19 گیگ ترافیک اضافی سرویس های رهیاب معادل چیزی حدود 30شب استفاده از سرویس رایگان 256 کیلوبیت است.
برای کسی مثل من که ماهیانه 3 4 روز بیشتر کاشان نیستم و یا برای افرادی که علاقه ای به دانلود شبانه ندارند این مسأله یک فرصت است!
من قبول دارم که سرعت دانلود بالا بسیار مهم است اما سرعت دانلود 2 مگ و 4 مگ تفاوت چندانی در باز کردن صفحات وب ندارند(سرعت به حد کافی رسیده و در این حالت در باز کردن صفحات پینگ مهم است) و سرعت دانلود بیشتر خود را در دانلود نشان می دهد. حالا خودتان حساب کنید چند گیگ از شش گیگ خود را صرف دانلود فایل های بالای 100 مگ می کنید!
برای فایل های زیر 100 مگ اختلاف زمانی بین آی اس پی های بایت و رهیاب (4مگ و 2مگ)خیلی محسوس نیست.
راستی قیمت ترافیک اضافی برای رهیاب 2500 تومن و برای بایت 5200 تومان است!
البته یک مزیت بسیار مهم بایت نسبت به رهیاب اینترنتی شدن خدمات آن است!
این هم لیست قیمت های بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااااای چقدر چیزی نوشتم!
خسته شدم!
:19::19::19::19::19:
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
اضافه کنم که در مقایسه بالا سرویس 3 ماهه 256 بایت رو با 3 ماهه با مورد 4 رهیاب مقایسه کرده ام و این رو باید بگ م که سه ماهه بایت با احتساب مالیات و این حرف ها 39300 تومن می شه!
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
این مسأله رو هم اضافه کنم که بایت برای مشتری های اول سه ماه به بالا مودم رایگان می ده و رهیاب هم پول رانژه(سیم کشی داخل مخابرات) رو نمی گیره