ولی به نظر من این مدل پخش بسیار عالیه چون دیگه تو این دوران استفاده از سی دی با توجه به راحتی استفاده از usb دیگه جایی نداره!!!!نقل قول:
من به احتمال زیاد رو ماشین خودم نصب کنم صداش کیفیت خوبی هم داره!!!!!!!:8::8::8:
Printable View
ولی به نظر من این مدل پخش بسیار عالیه چون دیگه تو این دوران استفاده از سی دی با توجه به راحتی استفاده از usb دیگه جایی نداره!!!!نقل قول:
من به احتمال زیاد رو ماشین خودم نصب کنم صداش کیفیت خوبی هم داره!!!!!!!:8::8::8:
سلام دوست عزیز تو عرصه سیستم بازی یو اس بی جایی نداره چون برای کیفیت بالای اهنگ اکثرا ترک یا ائودیو گوش میدن
این هدیونیت نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه فکر میکنم باید نزدیک 400000 یا بالاتر باشه
دوست عزیز زمانی که فقط یو اس بی رو ساپورت میکنه حتما از نظر کیفیت صدا روش کار شده این حرف شما رو برای پخشهایی که هم یو اس بی وهم سی دی رو ساپورت میکنن قبول دارم!!!!!نقل قول:
قیمت هم الان 420تومن هست!!!
تو همین رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
آمپ:gmx-944 usa,gm-3200t دارم
باکس:jbl,cs 1214t
خازن1.5
کامپونت کنوود
باند6975 سری اول
من صداشو شنیدم البته 1 سال پیش چیز شاخی نیست پول اضافیه داری میدی
با این پول میتونی الپاین یا کلاریون بخری که خیلی شاختره
چه مدلهایش رو میشه با این پول گرفت؟؟؟؟:8:نقل قول:
آقا با 100 تا نهایت 120 برای من کدوم مارک رو پیشنهاد میکنید...؟
کیفیت پخش و مالتی مدیای قوی برام بسیار حائز اهمیت هستش!
تو این رنج قیمت میشه بلوتوث و یو اس بی گیر آورد؟
در ضمن بعد ها باند قوی هم میخوام بخرم هااا
نقل قول:
تو این تاپیک مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان و اساتید
من مدل 7150 پایونییر دارم ، یه مشکلی که دارم اینه که بعضی از آهنگ ها رو پخش نمیکنه و کلا نمیخونتشون ، رفیق هامم که سری 7 رو دارند این مشکل رو دارند ، کسی میتونه برای حلش من رو راهنمایی کنه ؟
اکولایزر حرفه ایی بخوام بکنم هم کسی میدونه رو ی چه اعداد و ارقامی باید قرار بدم ؟ (باندم جی وی سی ، آمپیلی sound streem)
DADASH BAYAD BOARDY RO KE MARBOT BE CD RAME PAKHSHET MISHE RO AVAZ KONY:40:نقل قول: