نمیدونم چرا سایت اندرویدیها رو نمی شه بزارم
خودت به ادرس بالا یه آی اضافه کن تا بشه اندروییدیها
توجه : دو تا سایت هستند
Printable View
نمیدونم چرا سایت اندرویدیها رو نمی شه بزارم
خودت به ادرس بالا یه آی اضافه کن تا بشه اندروییدیها
توجه : دو تا سایت هستند
نقل قول:
مثل اینکه منظورمو متوجه نشدین. منظورم از اینکه عکس پیش فرض میاد اون سایه نیست . یه عکس کارتونی سبز رنگه که بصورت پیش فرض میاد و اگه عکسی برای تماس گیرنده انتخاب نشه اون عکس میاد
چرا هیچ کس جواب مارو نمیده. آقا برنامه killer task manager که دیدین؟؟ علامتش یه موجود سبزه. که هروقت کسی تماس میگیره اون عکس به عنوان عکس پیش فرض میاد. حتی smaily هاش هم همین عکسه. من حتی این برنامه رو uninstall کردم ولی مشکل حل نشد. کسی نمیدونه چیکا باید بکنم؟؟؟
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺎﻣﺰﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺸﮑﻼﺗﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺷﻨﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮ ﯾﻪ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻋﺎﻣﻞ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﻭﻣﺪﻩ
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺍﻭﻥ ﺭﺑﺎﺕ ﺳﺒﺰ ﻧﻤﺎﺩ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪﻩ ﻭ ﺍﻭﻥ ﻋﮑﺲ ~ﯾﺸﻔﺮﺽ ﺗﻤﺎﺱ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺷﺨﺎﺻﯿﻪ ﮐﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺛﺒﺖ ﻧﺸﺪﻩ
ﻭ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﻤﺎﯾﻠﯽ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺍﺳﻤﺎﯾﻠﯽ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺳﻮﻡ ﻫﺴﺘﻦ
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﯼ ﺗﺎﺳﮏ ﮐﯿﻠﺮ ﺭﻭ ﺣﺬﻑ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﮑﺘﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻟﻮﮔﻮﯼ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﺗﻘﻠﯿﺪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺭﻭﺑﻮﺕ ﯾﻪ ﻋﻼﻣﺖ ﺿﺮﺑﺪﺭ ﻫﺴﺖ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺑﺴﺘﻦ
ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺸﮑﻞ ﻋﮑﺲ ﻫﺎﯼ ﻧﺎ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﻪ ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﻋﮑﺲ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﯼ ﻓﻮﻟﺪﺭ ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﯾﻪ ﻓﻮﻟﺪﺭ ﺟﺪﺍ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﯼ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﻋﮑﺲ ﺁﻟﺒﻮﻡ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ
ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻏﯿﺮ ﻋﺎﺩﯼ ﺗﻮﯼ ﮔﻮﺷﯽ ﺷﻤﺎ ~ﯾﺶ ﻧﯿﻮﻣﺪﻩ
نقل قول:
منم می دونم که این عکس پیش فرض برای کسایی که عکس براشون ثبت نشده میاد . من اگه بخوام کل تماسامو عکس بزارم واسشون که کلی وقتمو میگیره. من فکر کردم مثل نسخه قبل htc که ویندوز موبایل بود میشه عکسی نزاشت.
سلام
می خواستم یدونم آیا راهی هست که بشه در این گوشی مستقیما روی SD برنامه نصب کرد ؟ چون خیلی عجیب با اینکه 10 مگ فضای خالی دارم بازهم موقع نصب یه برنامه 1 مگی پیغام کمبود فضای کافی میده ؟
آیا روت کردن می تونه مشکل منو حل کنه یا خیر ؟
سلام به همه ی دوستان:40:
2 تا سوال در مورد Wildfire s دارم ممنون میشم جواب بدین:20:
یکی اینکه این گوشی هم مثل گوشی های دیگه 12 ساعت شارژ اولیه میخواد؟
دوم اینکه موقع تایپ اس ام اس دیکشنریش فعاله یعنی کلمه هارو خودش حدس میزنه اینو باید از کجا غیر فعال کنم؟
ممنون :11:
نه نمیخوادنقل قول:
از توی ستینگ یک دونه کیبورد ستینگ هست اونو پیدا کنید حله!:دی بقیش هم ضایعس auto fix واینارو باید خاموش کنید
ممنوننقل قول:
من تازه کاربر آندروید شدم ممنون ازینکه راهنماییم میکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل دیگه ای هم واسم بوجود اومده اونم اینکه من نرم افزار HTC Sync رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی هروقت با کابل به کامپیوتر وصل میشم میگه نمیتونم HTC Sync رو روی کامپیوتر پیدا کنم؛ واسه چی؟؟!!
برای نصب نرم افزار روی گوشی باید کامپیوتر و گوشی رو با هم سینک کرد؟ از طریق نرم افزار HTC Sync؟
شما تیک USB Debugging رو زدید؟