ممنون
سايت رو ديدم
اطلاعات خيلي جالبي در مورد جام جهاني گذاشته بود
Printable View
ممنون
سايت رو ديدم
اطلاعات خيلي جالبي در مورد جام جهاني گذاشته بود
یک داور فوتبال بوسنیایی پس از اینکه یک بازیکن فوتبال به تصمیم او اعتراض کرد به جای نشان دادن کارت زرد یا قرمز از مشتش استفاده کرد و با یک ضربه مشت بازیکن معترض را ناک اوت کرد!.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، در جریان مرحله نیمه نهایی جام حذفی بوسنی که چهارشنبه شب 16 نوامبر در شهر سارایوو میان تیم های رقیب پایتخت بوسنی تیم سارایوو و تیم زلژزنیکار برگزار شد ، داور میدان بوکسور از کار درآمد!.
در آغاز نیمه دوم این مسابقه ، دوسکو پکیا داور وسط برای یک خطای تیم سارایوو در سوت خود دمید. تصمیم پکیا با اعتراض تیم فوتبال سارایوو مواجه شد.
یکی از بازیکنان این تیم به دوسکو پکیا اعتراض کرد و در میان تعجب تماشاگران ، بازیکنان و سایر افرادی که در استادیوم حضور داشتند ، آقای داور از جیبش کارت زرد یا قرمز بیرون نیاورد و تصمیم گرفت برای تنبیه بازیکن معترض از ضربه مشت استفاده کند.
آقای پکیا با یک ضربه مشت به چانه بازیکن او را ناک اوت کرد و به مسابقه فوتبال خاتمه داد.
اسلاویکا پچیکوزا سخنگوی فدراسیون فوتبال بوسنی گفت:«ما تمام اطلاعات را در مورد این حادثه بررسی کرده و به زودی تصمیم خود را اعلام می کنیم».
داور بوکسور می تواند به مجازاتی تا حدود یک سال محرومیت از داوری محکوم شود.
باید امیدوار بود که در مسابقات فوتبال داوران کونگ فوکار ، تکواندوکار ، کاراته باز ، شمشیرباز و... نباشند!
احتمالا طرف از نژاد برره ای بوده فوتبال رو به سبک برره ای داوری میکرده
شیر فرهاد نبوده؟
بارسلون 3 رئال مادريد 0
يك بازي زيبا و جذاب از بارسلون و تحقير رئال در خانه .
بازي كوبنده اي رو از بارسلون ديديم . من كه واقعا لذت بردم تبريك ميگم به طرفداراي بارسلون . از همه زيبا تر بازي رونالدينهو بود كه امروز به نظر خيلي آماده ميومد واقعا عالي بازي كرد . :biggrin:
من هم بازي رو ديدم.رئال سوسك شد.هيچك كدومشون درست بازي نكردن(دقت كرديد بارسا چقدر شبيه استقلال بازي ميكنه؟؟)
بابا چرا سیاسی حرف میزنی کجا شبیه استقلال بازی میکرد .
ولی رونالدینیو داشت تو مایه های جواد خودمون بازی میکرد.
جواد يساري يا جواد يحيوي؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط pcboy
جواد کاظمیان جییییییگر.
سلام دوستان من
الفن عزیز بحث دوست داری
شما خودت بهتر میدونی که استقلال تا عمر داره بازی کنه هیچوقت بازیش در سطح بارسا نمیشه
شاید پرسپولیس دو سه سال دیگه عینهو بارسا بازی کنه
اما استقلال امکان نداره
با تشکر
به نظر من که رئالی ها عمدا اینطور بازی می کردن.
دلیلش رو نمیدونم اما شاید میخوان لوکزامبورگو عوض بشه!
اصلا این بازی رئال خیلی تابلو بود که دلشون میخواد ببازن.
حتی اس... خودمون هم دیگه اینقدر ضایع نیست!