دوستان ميشه قدري در مورد hdplayer توضيح بدين؟
كارش دقيقا چيه
انواعش
مارك خوبش
قيمتشو....
من هيچ آشنايي ندارم!
ممنونم!
Printable View
دوستان ميشه قدري در مورد hdplayer توضيح بدين؟
كارش دقيقا چيه
انواعش
مارك خوبش
قيمتشو....
من هيچ آشنايي ندارم!
ممنونم!
سلام دوستان
من فریم ور EX720 رو از طریق سایت سونی آپدیت کردم ( به صورت آفلاین ) ولی منوی فارسی آن پرید ! با اینکه آپدیت مخصوص Middle East رو هم انتخاب کرده بودم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما دوستان هم همچنین اتفاق افتاده بعد آپدیت ؟
خير!
واسه من همچين مشكلي پيش نيومد!
ورژن نرم افزاری تلویزیون سونی شما چی هستش ؟نقل قول:
برای من با آخرین آپدیت به PKG3.904GAA ارتقا پیدا کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IMPORTANT: This software is only for use with the products identified and sold in Australia, India, Indonesia, Malaysia, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , New Zealand, Philippines, Singapore, South Africa, Thailand or Vietnam. Not all models are sold in all countries.
دوست خوبم نگرانباشنقل قول:
اتفاقی نیافتاده
شما وارد ستینگ بشید
تنظیمات تلویزون رو ریست کنید
بازگشت به کارخانه ریست فکتوری (الان مسیرش رو یادم نیست اگه نتونس تی پیدا کنی بگو تا برات بزارم
بعد تیوی خاموش میشه
کشور رو خاور میانه و س÷س زبان رو فارسی انتخاب کن حله
در ضمن شما این کار رو نکن
درست نیست چون تلتکست فارسی رو از دست میدی
خصوصیت گاید رو از دست میدی
خصوصیت اینفرمیشن رو از دست میدی تک صفحه ای میشه و....
کلا بهتره کشور رو سنگاپور و زبان رو انگلیسی انتخاب کنید بهترین تصویر رو همه با امکانات برای شما مهیا میکنه
دستون درد نکنه بابت این پستنقل قول:
آره قطعا منم این کار رو نمیکنم ، فقط برام عجیب چرا وقتی آپدیت خاورمیانه ای کردم زبان فارسیش پرید ! :20:
یه مساله ای دیگه ای هم که بود این Guide ما همیشه No Information نشون میده ! برای شمام همین جوریه ؟
والا گايد (!) رو يادم نيست
اما من منوم فارسيه تله تكست فارسي هم دارم نپريده البته مشكلي با انگليسي ندارم بعد از ظهر كه رفتم خونه انگليسيش مي كنم!
حالا يك سئوال يادم اومد:
تو حالت تصوير در تصوير يا تصوير دوقلو
غير از صفحه اصلي يك صفحه جانبي هم داريم براي من اين صفحه جانبي رو ورودي hdmi2 تنظيم شده
هر كاري كردم نتونستم عوضش كنم
كسي ميدونه چطور ميشه اين خصوصيت رو تنظيم كرد
كه مثلا وقتي داري شبكه 4 مي بيني
گوشه تصوير مثلا شبكه 3 رو نشون بده؟
با تشكر
واسه ماهم همین طوره ولی بعضی وقتها یه جدول میکشه و فقط واسه شبکه اصفهان یه سری ساعت روبروش میزاره ولی هیچی توش نمینویسهنقل قول:
این شبیه همون جدول زمان و نام پخش برنامه هاست ولی توی ایران هنوز راه نیافتاده فقط ساعتهاش رو گذاشتن ناقص....
دوست خوبم شما تصویر در تصویر نمیتونید دوتا کانال رو ببینید چون یه دونه از - نمیدونم چیچی -داره که الان اسمش یادم نیستنقل قول:
اون تلویزیون های قبلی که شما داشتید و تصویر در تصویر شبکه ها رو داشت دوتا از اون رو داشتند(فکر کنم لامپ تصویر بود نه موتور تصویر یادم نیست)
در تصویر در تصویر شما میتونید از دوتا ورودی مختلف استفاده کنید نه یک ورودی
مثلا از ریس*و*ر و کابل اچ دی ام ای برای کانال 3 و از تیونر دیجیتال داخلیش کابل آنتن برای کانال 4 استفاده کنید
تیونره اسمش:31:نقل قول:
دوستان چطور ميشه كشور رو از ايران به سنگاپور تغيير داد؟
من هرچي تو منوهاش گشتم نديدم همچين چيزي رو.....
الته تغيير زبان رو پيدا كردم!