این که بین این دو تا میتونه حکم کنه که بـــــلهنقل قول:
من از اولم منکر این نبودم
ولی حتی نمیتونه با رقیب 3دیش رقابت کنه
Printable View
این که بین این دو تا میتونه حکم کنه که بـــــلهنقل قول:
من از اولم منکر این نبودم
ولی حتی نمیتونه با رقیب 3دیش رقابت کنه
سلام
چند وقته این گوشیو دارم
میخام بدونم اندروید 4 واسش اومده؟
بچه ها کی این گوشی رو داره؟
من تازه میخوام بخرمش...اول رفتم سراغ دیزایر اما دیدم این بهتره..
راستش من از سال 86 که گوشی دارم یه دونه 6070 داشتم...بعدش زور زدم یه 3110 گرفتم و تا الان هم جفتشون دارم
به همین دلیل از اندروید و برنامه هاش و روت و ....هیچی سر در نمیارم!!:20:
از یکی از بچه ها که داره خواهشا بگه که اگر مشکلی دیدم کمکک کنه:10:
ممنون میشم
کارکرده این گوشی تا چقدر می ارزه ؟ یکی تمیز گیر آوردم میگه 600 ولی خوب گرونه .
چند تا سوال هم داشتم . مشکل فارسیش در چه حده ؟ یعنی اصلا نمیشه با مرورگر خودش رفت توی اینترنت فارسی خوند؟ واسه تایپ کردن متن توی فایلهای متنی چطور؟ اصلا توی اندروید میشه از WORD استفاده کرد ؟ گوشی قبلیم X1 سونی بود راحت توی WORD تایپ می کردم توی کامپیوتر بازش میکردم مشکلی نداشت .
با 600 میتونید s2 بخرید !
فارسی هم میشه یک رام deodexed ریخت یا آندروید 4
به نظرم این ارزش خرید نداره و نخواهد داشت!
از منوی سامسوننگ زیاد خوشم نمیاد هرچند میدونم راحت میشه عوضش کرد ولی کلا دلم نیست. حالا اگه میشه چند تا از معایب evo رو بگین شاید اونوقت رفتم سراغ موتورلا atrix 2 . البته یکیشو می دونم شارژش ضعیفه . ولی خداییش فیلمبرداری سه بعدی چیز کمی نیست .
بالاخره خریدم . فقط اولین گوشی اندرویدمه راهنمایی می خواهم . موقع نصب برنامه میگه روت نشده . چیکار کنم؟
فقط یه سری از برنامه ها نیاز به روت دارن ولی توضیح کامل اینجا هست. اگه مشکلی داشتی بگو :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون یه چیزایی متوجه شدم ولی اگه لینک فارسی بدین ممنون میشم . الان اگه بخوام به اندروید 4 غیر رسمی آپدیتش کنم مرحله به مرحله باید چیکار کنم؟ اصلا فرق روت کردن و آنلوک و s-off چیه؟
گوشی رو آنلاک کردم . الان بخوام فارسی بخونه چیکار کنم ؟ البته بجز استفاده از اپرا یا میرسال ؟ راید رام عوض کنم؟