مدل دیگه ای نبود پیشنهاد بدی:n02:نقل قول:
این مدل منقرض شده:n02: ضمنا فکر کنم 40EX520 باشه:n06:
Printable View
مدل دیگه ای نبود پیشنهاد بدی:n02:نقل قول:
این مدل منقرض شده:n02: ضمنا فکر کنم 40EX520 باشه:n06:
مدل نسبتا خوبی را پیشنهاد دادن.اما همونطور که سروش جان گفتن دیگه این مدل تولید نمیشه فکر کنم اواخر 2010 یا اوایل 2011 این مدل تولید میشد.و مسلما الان که 4 ماه تا 2014 داریم دیگه خبری از این مدل نیست.نقل قول:
عزیز ، درسته با گارانتی نمیتونید پیدا کنید چون منقرض شدهنقل قول:
ولی بدون گارانتی به راحتی قابل پیدا شدن هست ، مخصوصا توی بانه:n12:
سلام دوستان وقت همه بخیر .دوستان نظر شما در مورد تلویزیون jvc 46 smart 3d چیه ممنون میشم نظرات شما رو هم بشنوم و در حقیقت منو راهنمایی کنید
این پست نسبتا قدیمی است، اما در تحقیقاتم در مورد تلویزیون ایایدی خوب با رزولوشن 4k به مدل 49X8505 از سونی رسیدم که rating خیلی بالایی داره. review این مدل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید.
بهترین برند تلویزیون به ترتیب این ها هستند :
1- سونی
2- پاناسونیک
3- ال جی
4- visio
5- سامسونگ
6- فیلیپس
7و ...
سلام<br>من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام ، بین این 2 تا مدل موندم ، خواهشا راهنمایی کنین<br><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Tahoma, Helvetica; font-size: 14px; font-weight: bold; text-align: -webkit-right; background-color: rgb(254, 254, 254);">PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609<br></span><span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: tahoma; font-weight: bold; line-height: 22px;">SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600<br><br>با تشکر</span>
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام ، بین 2 تا مدل موندو ، خواهشا راهنماییم کنین
PHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
با تشکر
با سلام در نظر دارم LED ٤٨اينچ به مبلغي بين دو و نيم تا سه ميليون تومان خريد كنم خواهشمندم راهنماييم كنيد جه برندي انتخاب كنم كه بهترين تصوير را داشته باشد.
در ضمن سامسونگ گارانتي دار با سامسونگ در بانه از ننظر كيفيت فرقي دارند ؟كدام بهتر هستند؟؟
سلام
بهترین مارک سونی هست اما باید توجه داشت که سونی پول مارکش رو هم میگیره
میتونید با قیمت کمتر الجی بخرید که همان مشخصات سونی رو داره و از لحاظ طراحی قشنگتر هم هست.
آدرس سایت : banearzan.com