من موافقم.روش خوبیه .
Printable View
من موافقم.روش خوبیه .
من هم با اين روش هيچ مشكلي ندارم .فقط حيفه اگه افراد قوي تو يه گروه بيفتن!!
منم موافقم . فقط این موضوع ضعیف و قوی خیلی مهمه . اونایی که امتیاز دارن توی سایت chess.com که مشخصه سطحشون تقریبا ولی مشکل اونایی هستن که تازه اومدن تو سایت و امتیاز اولیه شون 1200 ه ! اینجا به مشکل میخوریم ! اگه میشد یه جوری همه تعیین سطح اولیه بشن خیلی خوب بود !
البته مهم دور هم بودن و انجام همه بازیاست !
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوس کردم یه عکس قشنگ بذارم که همه با هم ببینیم.
ممکن است خیلی ها دیده باشن این عکس رو ولی من خیلی ازش خوشم اومد.
مشکل افتادن قوی تر ها توی یک گروه مشکل مهمیه اما با این روشها نمیشه تعیین سطح کرد
mojtaba2321 منم هستم ولی تا حالا با این سایت کار نکردم اگه دستورالعملی داره برام بفرستید.
توی سایت chess.comثبت نام کردی؟این ای دی اون سایته؟کار با سایت مشکلی نداره که بلد نباشی.نقل قول:
mojtaba2321 منم هستم ولی تا حالا با این سایت کار نکردم اگه دستورالعملی داره برام بفرستید.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:من ساعت 8 ریتینگ بچه ها رو نگاه میکنم و ریتینگ هام وارد می کنم. و به ترتیب ریتینگ بین گروه ها تقسیم میشه.5 تا 5 تا تو هر گروه تقسیم میشه و دوستی که ثبت نام کرده تا حال یک دست بازی نکرده کم لطفی کرده!.و در اینده هم ممکنه...نقل قول:
نگران امدن یا نیامدن نباشید همه راه های ارتباطی با من رو خواهم گفت!حتی تل...که دوستان بهانه ای نداشته باشن
در پایان بازی هر دور اگه کسی هماهنگ نکرده باشه و بازی نکرده باشه بدون تعارف باخت! یا هر دو باخت.
درسته یه تورنمت دوستانست اما باید برای کنترلش جدی گرفته بشه.
قوانین و شرایط بزودی گفته می شود
دوستان چند دست بازی کنن پس تا شرمنده نشیم.:)
اسم من بالاخره جز ثبت نامی ها قرار گرفت؟ یوزر: City17نقل قول:
برای ارزیابی ریتینگ ها ریتینگ Live Chess/ Normal را در نظر می گیرید دیگه؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه برای نت یکی مشکلی پیش اومد که برای من گاهی اوقات پیش اومده با ارور Connection Interrupted و 2 دقیقه بعد درست شده. انصاف حکم می کنه که اون بازی ادامه پیدا کنه با همون شرایط ولی از اونجا که باخت ثبت میشه نظرتون چیه که دوباره اون بازی بلافاصله برگزار شه بدون هیچ وقفه ای ولی طرفین همون حرکات قبلی را انجام بدن تا به جایی که بازی قطع شده برسن؟