سلام رفیق و از صحبت های مفید و خوبت هم ممنونم.
راستش من به صحبت های قبلیم یه هدف هم بیفزایم.این که من علاوه بر اهدافب که معمولی هست و همه در ورزش دارند یه هدف دیگه ای هم دارم و این هست که اگر جایی مجبور شدم از تکنیک ها و کلا هنرم استفاده بکنم، به کار ببرمشون.مثلا اگه رفتم شهر غریبی جایی بتونم اگه کسی قصدی چیزی داشت از خودم دفاع کنم.در کل هم ورزش به درد سلامتی جسم و روح و توقیت کلیه بدن بخوره و هم به درد روز مبادا.
حالا اگه از این ها بگذریم من جوجیتسو رو یه مطالعه ای ازش داشتم و فهمیدم که شبیه به جودو و البته مادر ورزش هایی مثل جودو هست و در کل به درد من میخوره البته من اطلاعات شما رو هم نداشتم برا همین با خودم گفتم من که از جودو به خاطر نبود حرکات دست و پا ازش خوشم نمیاد میتونه این جایگزین جودو بشه.لازم به ذکره که من اول به جودو علاقه مند شدم و بعد که فهمیدم حرکات دست و پا توش ممنوعه بی خیالش شدم.
اینا که گفتی(باید رو ماهیچه هات کار کنی.... باید اینقدر شنا و دراز نشست و اسکات و بارفیکس بری تا عضله بیاره. تغذیه مناسب رو هم فراموش نکن) رو هم حتما مد نظر خواهم داشت.
ولی سوال من اینجاست که من تو هر جا خودم رو وزن کردم و هر کسی که من رو میبینه میگه که تو خیلی خیلی بدن نورمالی داری و اصلا دراز یا قو کوتاه یا بلند نیستی و در کل بدنت متناسبه.
البته خودم این جور فکر نمی کنم و عقیدم اینه که باید وزنم بیشتر بشه و قدرت و ماهیچه هام افزایش پیدا کنه اون وقت از حالت نورمالی به حالت عالی تبدیل میشم که همون طور که گفتم هدفم من هم همینه.
این ورم سینه هم خیلی شده دارم و میشه گفتم بعد از بلوغ حالا نمی دونم به چه دلیل مونده.تو نت که میچرخیدم با یه بیماری که اسمش ورم خوش خیم سینه در مردان بود برخورد کردم که عینا مشکل من بود ولی خوب در ایم مورد هم بیشتر تحقیق خواهم کرد.
این رفلکس یا عسک العملی که گفتی هم درسته دقیقا اینجوریه ولی من چون در این نظر خوب عمل نمی کنم برا همین حالم رو میگیره و برعکس این حالتی که گفتی برام پیش میاد.
این نصیحت آخریت رو هم مد نظرم دارم.
فقط یه نکته نهایی من با این همه تحقیق فقط از دو رشته تای چی چوان(مدیتیشن+رزمی) و جوجیتسو خوشم میاد که این ها متأسفانه تو شهر من نیست.
حالا مشکلی نیست از کاراته و کونگ فو هم بدم نمیاد ولی حس میکنم پست دو ورزش بالایی که گفتم توش نداره.
در کل من الان همه چیز رو گفتم و فقط تو انتخاب فعلا موندم چون تنوع رشته بسیار بالاست و اکثرا هم یه سبک اند یا شبیه به هم.
یا علی مدد.
:10::40::11: