-
سلام دوستان
90 ماشین همش خواب بود منم گرفتار بودم خیلی
کاری روش انجام ندادم به جز درست کردن سوراخ رو گلگیر راستِ عقب و خرید یه سری وسایل چنتا چراغ جلو و جلوپنجره که البته جلوپنجره کارداره شاید قیدشو بزنم یه سپرم هست که به خاطر اینکه فکر کردم سپرساز سپر ماشینو نتونه مثل روز اول درست کنه خریدم که ایکاش نمیخریدم
ان شاء الله بهار کارهای فنی و تابستان بازسازی داخل ماشین انجام میشه
سال نو بر دوستان عزیزم مبارک
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان اینو دیدی؟
در مورد سپر هم اگه میتونی یه عکس واضح از سپر جلو بزار تا بهت بگم با صافکاری قشنگ در میاد یا نه
ایمپالا منم یه ضربه رو سپر جلوش داشت که دادم درست کردن و خوب در اومد البته به یه نفر دارم که 40 ساله اینکاره بوده.
-
این آگهی رو ندیده بودم ولی شمارشو شناختم این همون ایمپالا آبی تو رسالت تبریزه
تزیینات هیچی نداره از جلو تصادف داشته دماغه 75 بسته کل ماشینو هم 1.6 میگفت
عکس دم دست اینو دارم برای سپر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام
علی جان این سپر رو اگه پیش یه سپر ساز کار بلد ببری میتونه خوب درش بیاره فقط ببین اگه دیاق پشتش هم خراب شده حتمآ درستش کن چون اگه درست نکنی سپر خوب وا نمیسته.
-
-
آره مال من سالمه
اون قاب شیشه عقب رو قدرش رو بدون مال همه خورد شده مال منم داغونه.
-
حالا قاب عقب زیاد تو چشم نیست ایکاش جاهای مهمتر سالم بود
اگه ماله تو هم تیکه تیکه شده میشه با چسب مخصوص درستش کرد
-
سلام داداش.عیدت مبارک .شما که مارو قابل ندونستی و شمارتو ندادی تا از نزدیک باهات آشبا بشم.ولی یه خبر خوب برات دارم.یه ایمپالا کپی ماله خودتو سراغ دارم.طرف خوابونده.فکر میکنم بشه با یکم صحبت ازش وسایل گرفت
خواستی بهم خبر بده
به امید روزی که همگی با کلاسیکهای آمریکاییمون ایران را فتح کنیم
-
سلام ببخشید خیلی گرفتار بودم و هستم تماس میگیرم، احتمالاً این ایمپالایی که میفرمایید همون ایمپالای آبی توی رسالت من سراغش رفتم هیچی نداره اگه چیزی هم داشته باشه که تزییناتی نیست طرف فروشنده نیست. بازم ممنون از خبرتون
-
علی جان ایمپالات چند تا مبع اگزوز داره؟یکی یا دوتا؟