ممنون ولی توی پست 67 عکسی وجود نداره!!!
ولی یک مشکل دیگه هم هست وقتی من تنظیمات جوی استیک رو انجام میدم و Apply میکنم به مشکل میخوره
و یک پیغام خطا مثل همین Dont Send ظاهر میشه
Printable View
ممنون ولی توی پست 67 عکسی وجود نداره!!!
ولی یک مشکل دیگه هم هست وقتی من تنظیمات جوی استیک رو انجام میدم و Apply میکنم به مشکل میخوره
و یک پیغام خطا مثل همین Dont Send ظاهر میشه
دوستان خواهشاً جواب مارو هم بدید.:41:
این بازی هیچ رمزی واسه تیر بینهایت نداره؟
من که نمیدونم دوست مننقل قول:
شما بازی hard بازی میکنی؟
چون من با Easy Or Normal رفتم تیرم خوب بود بعد بهتره زیاد درگیر نشی با اونا فرار کنی بهتره :31:
نه من بازیو دارم با راحتترین شکل میرم فک کنم Easy باشهنقل قول:
هرجارو که نمیشه جا خالی داد،بخصوص کریدورهایه تنگ
به هر حال ممنون باید با زجر بازیو تموم کنم.:11:
در resident evil zero یک قسمت بازی که به کلیسا میریم و یک خفاش بزرگ رو نفله میکنیم :31:
توی یک قسمتش یک کپسول میگیریم که یک زالو توی اون وجود داره...اون کپسول رو باید چکار کرد؟!
کلا توی این قسمت بدجوری گیر کردم !!! :41:
کسی میتونه راهنمایی کنه
البته چند جای دیگه هم گیر کردیم
دوتا در هست که سبز رنگ هستن و روی اون درها دو صورت وجود داره و یک جای خالی روی اون در هست که نمیدونم باید چه چیزی اونجا گذاشت؟!
یک اتاق یا ازمایشگاه هم هست که یک محفظه یا اتاقک توی اون وجود که از گاز پر شده و نمیشه درش رو باز کرد...یک دستگاه هم کنار اون هست که یک کادر یا کشاب بصورت کشویی از اون خارج میشه وباید یک چیزی اونجا گذاشت :31: که نمیدونم چیه؟!
کلا بگم که بدجوری توش موندم!!!
resident evil zero از بقیه نسخه های اون بنظرم سخت تر بوده
حالا اگه کسی فهمید منظورم چیه و چیزی یادش بود یک راهنمایی بکنه
سلامنقل قول:
من با اینکه این بازی 2 ماه پیش تا آخر رفتم یه سری از سوالاتون رو یادم نمیاد:
تو کلیسا که باید با اون تفنگه که سیم ازش پرتاب میشه بری داخل کلیسا نزدیک در ورودیش وقتی دوربین سقف رو نشون داد تفنگتو بزنی بره رو سقف.
. اون اتاق گاز هم باید یه وسیله پیدا کنی بذاری اون محوضه که توش گازه اونوقت گازش خالی میشه میتونی در اونجا یه چیزی برداری
اون شیشه که توش زالو هستو هم باید به وسیله دختره بری یه سری کپسول یه جاهای هست اگه دقت کرده باشی به رنگ قرمز و سبز که یه پودری به دختره میده که برای درست کردن خون استفاده میکنه . یه دونه از اون شیشه های پودر رو با زالو مخلوط کن که بهت یه شی براق شبیه همون زالو میده بهت که برای استفاده از او در هاست وسطشون چاک داره نمیدونم عکس صورته فکر کنم
البته حافظم هم همچین بدک نبود :31:
دوستان من کجا میتونم این resident evil zero رو دانلود کنم؟
یه تاپیک به همین نام بود لینکش اونجا بود هرچب گشتم نمیدونم چرا تاپیکیشو پیدا نکردم
دوست عزيز اين پلاگين رو برات آپلود كردم دانلود كن بريزش توي فولدر پلاگين توي محل نصب دلفين.بعدش دلفين رو باز كن برو به قسمت Config بعد تب Plugin از اونجا pad Plugin رو njoy v0.3 by falcon4ever انتخاب كن.بعد close رو بزن حالا به قسمت pad برو و دكمه هاي دسته رو تنظيم كن (بايد يه شكل شبيه دسته گيم كيوب ببيني)نقل قول:
بازم اگه مشكلي بود بگو.
در ضمن اگه دسته ايكس باكس 360 داشته باشي بدون هيچ دردسري ميشناسدش:31:
کد:http://rapidshare.com/files/452235152/nJoy_SDL.rar
یادش بخیر.این بازیو چقدر در ps1 بازی میکردم.اما دیگه بازی واسه آدم مسخره میاد .اما باز صداگذاری بازی خوشم میاد خیلی ترسناکه.فکر کنم ترسناک ترین سری اویل همین 1 باشه