ضمن تشکر از دوستان اما مشکل اینجاست که گارانتیش دقیقا 3ماهه که تموم شده و حالا این مشکل ایجاد شده.دلم میسوزه یکدفعه ای اینطوری شده.
Printable View
ضمن تشکر از دوستان اما مشکل اینجاست که گارانتیش دقیقا 3ماهه که تموم شده و حالا این مشکل ایجاد شده.دلم میسوزه یکدفعه ای اینطوری شده.
باز هم شما سر بزنید. مطمئن باشید که بی نتیجه نخواهد بود.نقل قول:
یکی از خوبی های برند X Vision خدمات پس از فروشش است.
خوب من دستگاهم رو بردم گارانتی!:20: با کمال تاسف و تعجب با برخورد عجیبی مواجه شدم. :18:اونم اینکه اولا علت خرابی دستگاه رو اینجوری بیان کردن: یا زیاد ازش کار کشیدید!:23:( قابل توجه اینکه من روزی دو یا سه ساعت از این دستگاه بیشتر استفاده نمی کنم و اکثرا خاموشش می کنم به جز اون روز کذایی ه فراموش کرده بودم خاموشش کنم!) یا اینکه نوسانات برق باعث شده بردش بسوزه!!!! :24:
حالا باید چه کار کنم؟:9:
جواب : خوب هزینه اش میشه 48 هزار تومان!!! :18::19: یا اینکه یک نو بخرید!! :2:
و این در حالیه که من نوروز سال 90 برای این دستگاه 70 هزار تومان پرداختم!!!!!
دست از پا دراز تر برگشتم و به همون آنتن آنالوگ قدیمی و دو تا شبکه یک و دو بسنده کردم!!!!!:45:
اینم از گارانتی ویژه ی ایکس ویژن با اینهمه ادعاش!!!!:44:
من مدل 2100-PCDVB قبلا روی XP راحت نصب کردم ولی الان روی ویندوز 7 اصلا دستگاه رو نمیشناسه . چی کار کنم؟ آیا مشکل از درایورش هست ؟؟
دوستانی که می خوان گیرتده دیجیتال بخرن من پیشنهاد می کنم یه نگاهی به فروشگاهای اینترنتی بندازن چون همه مشخصات کالا رو با توضیحات کامل داره مثل این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=167&Parent=1
جالبه خودت میگی سه ماهه که گارانتیش تموم شده اونوقت توقع داری مفتی برات درستش کنند؟!!!!نقل قول:
سلام دوستان.
ما یک دستگاه گیرندهی X.Vision مدل XDVB-101 داریم.
امروز ظهر در حالت استندبای بود. عصر که خواستم روشنش کنم دیدم روشن نمیشه و حتی چراغ روی دستگاه هم خاموشه.
این یعنی اصلا برق به داخل دستگاه نمیرسه. یعنی یه جاییش سوخته!
خیلی حالم گرفته شد. گارانتیش ۹۰/۱۱ تموم شده. ۶۹۰۰۰ تومن واسش پول داده بودیم.
:37:
دستگاه رو باز کردم. فیوز روی بورد تغذیه سوخته! :18:
یعنی نوسانات برق تا چه حد؟!
به زودی فیوز رو عوض میکنم و نتیجه رو اینجا میگم.
بعیده نوسانات بتونه فیوز رو بسوزونه. ممکنه دستگاه اتصالی داخلی کرده باشه. برای تست می تونی موقتا دوسر فیوز سیم وصل کنی ببینی دستگاه راه میفته یا نه.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
البته سعی میکنم با فیوز تست کنم، چون اگر اتصال کرده باشه اونطوری احتمال سوختنش بالاست.
یک احتمال دیگه، اتصال سیمهای آنتن با همه. یک سری دستگاهها نسبت به این مسئله حساسن، که اون رو هم تست خواهم کرد.