پیام جان مبارک باشه مدل قشنگیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مدل رو چند خریدی؟
Printable View
پیام جان مبارک باشه مدل قشنگیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مدل رو چند خریدی؟
اصلان ساعت دیگه به چه دردی می خوره:2:
واسه من که استرس ایجاد می کنه:31:
حتی موقع امتحانم نمی بندم:18:
حاضرم ساعتی رو که موقع ازدواج به داماد می دن رو خشکه حساب کنم:21:
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
فیکس 100 تومن خریدم ، البته بعد از خوردن مخ طرف که 140 گذاشته بود ! : دی
سلام
میخواستم این دوتا ساعتو بخرم نظرتون چیه؟
و آیا مطمئنه؟
مرسی
کد:http://www.casiokarmania.com/محصولات/40-محصولات-کلاسیک-(مجلسی)/117-Casio-eqs-500.html
کد:http://www.casiokarmania.com/محصولات/35-محصول-ورزشی-(کوهنوردی)/52-Casio-prg-80.html
اصلش چنده؟نقل قول:
ببخشید تو پیغام قبلی میخواستم بنویسم فیکس نوشتم فیکش !! Fake منظورم نبود منظورم این بود رند 100 تومن خریدم ! : دینقل قول:
اصل هست
برای من دقیقآ برعکسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز مدل PRG 80 که کلآ مخصوص کوهنوردی هست و اصلآ امکاناتش به کارت نمیاد و از ظاهرشم معلومه اما مدل اولی یعنی EQS-500 یک مدل خیلی خوبه و با توجه به امکاناتی و ظاهری که داره نسبت به قیمتش میشه گفت گزینه مناسبیه امکاناتی نظیر داشتن ساعت 29 کشور دنیا و تقویم کامل و آلارم و زمانسنج و شارژ باطری از طریق نور میشه گفت مناسب نیازهای شماست.نقل قول:
راستی اگر می خوای از همین سایته خرید کنی با خیال راحت خرید کن من ازش خرید کردم مطمئنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیام خوب گرفتیش انشاالله که همیشه برات کار کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسینقل قول:
دوست عزیز مدل PRG 80 که کلآ مخصوص کوهنوردی هست و اصلآ امکاناتش به کارت نمیاد و از ظاهرشم معلومه اما مدل اولی یعنی EQS-500 یک مدل خیلی خوبه و با توجه به امکاناتی و ظاهری که داره نسبت به قیمتش میشه گفت گزینه مناسبیه امکاناتی نظیر داشتن ساعت 29 کشور دنیا و تقویم کامل و آلارم و زمانسنج و شارژ باطری از طریق نور میشه گفت مناسب نیازهای شماست.
بیشتر واسه امکاناش میخواستم کوهنوردیشو بخرم
ببخشید جناب میشه بگین این ساعت فیک و مشابه با کفیت بالا رو از کجا خریدین ؟ خرید اینترنتی هم داره ؟:20:نقل قول:
قیمتش چه حدودهایی هست:11:
آقا بخدا فیک نیست !! من اشتباه تایپی نوشتم ! : دینقل قول:
ببخشید جناب میشه بگین این ساعت فیک و مشابه با کفیت بالا رو از کجا خریدین ؟ خرید اینترنتی هم داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش چه حدودهایی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که من خریدم اصله
گفتم غیر از این ساعتی که من خریدم ، فروشنده ساعت های فیک و مشابه با کیفیتی داشت که واقعا دیدنی بود .
ساعت هایی مثل اسپریت و کاسیو که محدوده قیمت یکسان دارن گزینه های خوبی هستن .