چرا هیچکس به y توجه نمیکنه y رو بزنید برید Open World
Printable View
چرا هیچکس به y توجه نمیکنه y رو بزنید برید Open World
اقا این کلا دو نفره نمی شه؟
سلام دوستان
چطوری میتونم بازی رو از دنده اتوماتیک خارج کنم؟ اصلا دنده اتوماتیک حال نمیده!:2: اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
یــا عــلــی
من بازی رو خریدم ولی اجرا نمیشه اونجا که بازی باید اجرا بشه نوشته play dvd
xbox360
نقل قول:
باید فریم ویر جدید و بریزی
تریلر بازی رو دیدی؟؟؟نقل قول:
وقتی داری بازی میکنی فکر کن تو تریلر هستی
از نماهای مختلف هر لحظه از مسابقه رو بررسی کن(سخت نیست!)
آهنگ پس زمینه رو هم روش اضافه کن دیگه از زیبایی بازی غش میکنی:دی
آقا من این بازی رو گرفتم ولی بازی رو که اجرا میکنی بعد از اینکه اسم شرک بازی رو مینویسه میگه یه پروفایل جدید درست کن برای لایو تو بازی نمیره لطفا بگید چی کار کنم فریمور جدید رو هم ریختم
جنس عینک اون رانندهه چیه که این همه ما به در و دیوار میزنیم و چپ میکنیم ، ماشین مچاله میشه ولی عینکه آخ نمیگه و حتی از روی چشمش هم نمیفته ؟:31:
ولی جدای از شوخی عجب هیجانی داره این بازی . گرچه اگه مثل Most wanted تعقیب و گریز اون سبکی و Tuning ماشین داشت خیلیی بهتر میشد .
دقیقاً . الان فکر میکنم اگه این بازی مثل Underground یا MW بود چی میشد :18::18::18:نقل قول:
یکی از مواردی که هیجان بازی رو خیلی زیاد کرده همین موزیک دیوونه کننده ی بازیه :8:
من این بازی رو روی PC هم اجرا کردم. با گرافیک 9600 GT تونستم با رزولوشن 1980x1080 یعنی فول HD بازی کنم با فریم ریت خیلی بالا ! باید بگم گرافیک بازی در PC خیلی خیلی با نسخه ی کنسول فرق داره.اول از همه فریم ریت پی سی به شدت بالاست برام و از اینا بگذریم کیفیت عجیبی داره. برای مثال توی کنسول وقتی هوا روشنه, آبجکت ها مخصوصاً برگ درختان همه و همه چشمک میزنن.
تا حالا اختلاف به این شدت بین PC و کنسول برای یک بازی ندیده بودم !