:31:نقل قول:
اون هایی که نرمال هستند .یکم پر رو میشند.ولی برای کسانی که اعتماد به نفس ندارند .تازه نرمال میشند.
اصلا بیخیال:31:
بی پولی باعث شده 20 روز مشروب نخوردم.همه چی را دارم مشروب میبینم:31:
Printable View
:31:نقل قول:
اون هایی که نرمال هستند .یکم پر رو میشند.ولی برای کسانی که اعتماد به نفس ندارند .تازه نرمال میشند.
اصلا بیخیال:31:
بی پولی باعث شده 20 روز مشروب نخوردم.همه چی را دارم مشروب میبینم:31:
اون وقت چی میشه ؟ :20:
نقل قول:
داداش کسی که به یه دختر شماره تلفن میده خودش ته اعتماد به نفس و ظرفیته! دیگه احتیاجی به مراحل بعدش نیست
حالا من خجالت ميكشم با دخترا حرف بزنم يك طرف......
وقتي هم باهاشون يك كلمه صحبت ميكنم در و ديوار رو نگاه ميكنم. روم نمياد به صورت دختره نگاه كنم.
تو اين 3 ترم دانشگاه تا حالا 10 تا كلمه بيشتر با دخترا صحبت نكردم.
من چيكار كنم؟؟؟
يعني خيلي به صورت و يا چشم دختر نگاه كردن زشته كه من خجالت ميكشم؟؟؟
البته من زیاد با حرفتون موافق نیستمنقل قول:
داداش کسی که به یه دختر شماره تلفن میده خودش ته اعتماد به نفس و ظرفیته! دیگه احتیاجی به مراحل بعدش نیست
ولی دوستی با دختر میتونه تا حدودی حس اعتماد به نفس رو در فرد ایجاد کنه.ولی کار درستی نیست
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
من خودم 1 هفته ای میشه که با دختر مورد علاقم دوست شدمنقل قول:
اتفاقا زیاد هم تو صورتش نگاه نکردم.ولی با متانت باهاش صحبت کردم اون م جذب همین رفتارم شد
بیا جاهامونو عوض کنیم ... دانشگاه من مختلط نیست :31:نقل قول:
حالا من خجالت ميكشم با دخترا حرف بزنم يك طرف......
وقتي هم باهاشون يك كلمه صحبت ميكنم در و ديوار رو نگاه ميكنم. روم نمياد به صورت دختره نگاه كنم.
تو اين 3 ترم دانشگاه تا حالا 10 تا كلمه بيشتر با دخترا صحبت نكردم.
من چيكار كنم؟؟؟
داداش دانشگاه من به ازاي هر پسر 3تا دختر داريم...... خوب بيا دانشگاه من
خب منم نظر در کنم :31:
زیاد تاپیک را دنبال نکردم.......اگه تکراری بود ببخشید دیگه....
اولا باید بدونید فقط شما نیستید که خجالتی هستید.....خیلی مثل شما هستند که افراد این تاپیک یه چشمشه.....( حالا چه ربطی داشت اصلا ؟ :31: )
یکی از راه ها (که شاید خنده دار باشه) اینه که با خودتون حرف بزنید....سناریو های مختلف بین خودتون و افراد توی ذهنتون بنویسین.....چیزایی که میگید و پاسخ های احتمالی که میشنوین...اینجوری برای صحبت کمی آماده میشید...
با متانت صحبت کردن هم یکی از معیار هایی که اعتماد به نفس آدم و میبره بالا...آروم صحبت کنید....اینجوری میتونید کلمات بهتری هم پیدا کنید...البته توی صحبت خیلی خودتونو نگیرید....کلمات ساده استفاده کنید......راحت چیزایی که میخواینو بگید.....نقل قول:
اتفاقا زیاد هم تو صورتش نگاه نکردم.ولی با متانت باهاش صحبت کردم
بعدش این که شوخ باشید....بگید و بخندین با بقیه....همین باعث میشه با جمعیت راحت بشید....اولش سخته ولی عادت میکنید....
دیگه اینکه فکر نکنید دوستی با جنس مخالف هم واجبه :31:....
کلا وقتی صحبتی پیش میاد با جنس مخالف کم نیارین.....فکر کنید رفیق فابتون جلوتون واستاده و دارید باهاش صحبت میکنید....(البته از کلمات رکیک خودمونی استفاده نکنید :31:)
هر چی هم سنگین تر باشید.......جذاب ترید :31:
کتاب و رمان هم زیاد بخونید......چون کلا اثر داره : دی
ولی هیچکس جز خودتون نمیتونه بهتون کمک کنه...پس تمرین کنید که پر رو باشید....
و اینکه هر دوره زندگی فقط یکبار اتفاق میفته.........پس جوری استفاده کنید که بعدا غصه نخورید......
سلامنقل قول:
من مواردی که ذکر کردی رو شماره گذاری کردم تا راحت تر بهشون اشاره کنم
من بجز مورد2 تو بقیه موارد کم و بیش همونجوری هستم و فکر میکنم تنها مورد (3) باید رفع بشه که اون هم تا حد زیادی نیازمند تجربه و برخوردهای بیشتر تو اجتماع هست و واقعا میشه گفت نشوندهنده خجالت هست
بقیه موارد تنها حجب و حیای فرد رو میرسونه و بنظرم قابل دفاع هستن، اونم تو این زمونه ای که آدما راه به راه فحش و متلک بار هم میکنن
برای من که این خصوصیات باعث شده حتی بی ادب ترین آدمایی که مثلا تو دانشگاه میشناسم حریمی رو نسبت به من رعایت کنن و با وجود خصوصیات کاملا متضادشون احترام منو حفظ کنن
صمیمی شدن با دیگران نیازمند اعتماد هست، تو جامعه امروز به چه کسی میشه براحتی اعتماد کرد؟
اتفاقا من گاهی به یکی از پسرای کلاسمون که هر دو قدم داره تو دانشگاه راه میره با چند نفر سلام و احوالپرسی میکنه انتقاد میکنم و میگم خستم کردی! نمیشه دو قدم با تو راه رفت
به نظر شما سایرین چطور میتونن راه برخورد درست و احترام به شما رو یاد بگیرن؟ شاید خیلی سخت تر از مشکل کم رویی شما؛ اینجوری که شما سوال پرسیدی اگه اونا بخونن فکر میکنن خیلی درست و موجه هستن.نقل قول:
به نظر شما چه جوری می تونم با این مشکلم برخورد کنم و حلش بکنم؟
یکی از راه حل هایی که اعتماد بنفس رو می بره بالا صحبت کردن تو جمع هست البته صحبت درست حسابی ها و این که اعتماد بنفس قوی می خواهی کتاب بخون چون کتاب خیلی پرحرف بیده
کتاب منبع اطلاعات هست و حرف برا گفتن داره پررویی داریم تا پررویی شما جنبه مثبتشو در نظر بگیر
ببین یه روش اعتماد بنفس اینه که قبل هرکاری یکمی فکر کنی بعد انجام بدی این رو شما تمرین کن قبل هر کاری فکر کن بعد انجام بده چون قبلش میفکری در مورد حرفات مطمئن میشی که حرفت درست و بجا هست
حالا من زیادی مودبانه گفتم خودم هم خیلی پررو هستم و گاهی اوقات فکر بقیه رو هم جلو جلو بهشون میگم :31:
البته من خیلی هم جوک سازی میکنم از جریانات ولی کاش تو دلم هم اینقدر خوشحال و شاد بودم ...... بگذریم
شما سعی کن همیشه خوشحال باشی و شاد
ولی درست تصمیم بگیر تصمیم گیری درست اعتماد بنفس رو زیاد میکنه مثل اینه که شما نمره هاتون بالا باشه و اعتمادبنفستون به این که جواب سوالهارو بدید درست باشه(حالا میخواد غلط باشه هیچی ازت کم نمیشه)
یه حرفی هم هست استادامون میگن: همش فکرهایی که تو ذهنتونه سوالاتی که به ذهنتون میاد رو بپرسید نظریاتتون رو بگید از چیزی نترسید شما هم زیاد سوال بپرس :31:
بعد یه موضوع فوق العاده مهم رو یادم رفت از اجتماع فاصله نگیر تنها نباش همیشه سعی کن تو اجتماع باشی صحبت کنی نظراتتو بگی سوال بپرسی
یکمی هم تمرین تجزیه تحلیل کنید
این حرف هم اشتباهه که همش ادمای کم حرف بهترن و.... من میگم ادمای پرحرفی هم هستن که بشینن ساعت ها یک موضوع رو تجزیه تحلیل کنند و در موردش بحث کنند
یچی هم هست شاید بگید یارو فلانه بیساره ولی خدا ودین رو اعتماد بنفس تاثیر میزاره کلمات خداوند روح انسان رو تازه میکنه شاداب میکنه این تجربه ایه که خودم داشتم کسی هم بهم نگفت :10:
امتحانش ضرر نداره
یکم حرفام طولانی شده ولی خداکنه بدردتون بخوره
صداقت،تجربه،هدفمند بودن زندگی برنامه ریزی برای زندگی اینکه بکسی قول میدی و بهش عمل می کنی اینا هم رو اعتماد بنفس فک کنم تاثیر بزاره
درضمن ترس رو بریز دور بخدا دورو برتون ادمای فوق پیشرفته و تحصیل کرده و کامل نیستن ادما اجتماعین به اجتماع نیاز دارن تا کاملتر بشن ولی فطرت انسان طوریه که هیچ وقت دست از زیبایی ها برنمیداره و همش تلاش میکنه که به سطح بالاتر برسه
زیاد حرف زدم:31:خداپدرمادر جوگیر رو بیامرزه:27: