سلام من اسفندماه یه پراید 132 فول انژکتوري زيمنس ايموبلايزر ثبت نام کردم ماشین تحویل خرداد است الان به نظرتون مدل ماشین چی می شه از این جدیدا میدن من که از نمایندگی پرسیدم گفت 132 اس ال میدن درسته
Printable View
سلام من اسفندماه یه پراید 132 فول انژکتوري زيمنس ايموبلايزر ثبت نام کردم ماشین تحویل خرداد است الان به نظرتون مدل ماشین چی می شه از این جدیدا میدن من که از نمایندگی پرسیدم گفت 132 اس ال میدن درسته
داداش من اینجا تاپیک پراید 131 هستشنقل قول:
سوالات تخصصی رو برو تو تاپیک مورد نظر بپرس
:11:
الان 131 را پلاک می کنن؟
مشکلی نداره؟
کسی تا حالا 131 دوگانه سوز تحویل گرفته؟
من تا حالا ندیدم.
نکنه صبا بهمون بدن!
اگه 131 باشه با فرمون هیدرولیک هم میتونه باشه یا دوگانه سوز بدون هیدرولیکه؟
من یه دونه ثبت نامی تحویل خرداد دارم.
الان توی وضعیت خودرو مشتری نگاه کردم اینجوری زده:
نام خودرو:
صبا فول ولئو دوگانه سوز آنتن سقفی ایموبلایزر:41:
اگه صبا باشه میفروشمش
نه مشکلی نداره پلاک میشه:10:نقل قول:
کسی چیزی نمیدونه؟
با سلام ، آقایون الان دوگانه سوز بدرد می خوره یا نه ؟ با این اوضاع واحوال:37: بنزین رو عرض می کنم قیمتش
به نظرم دوگانه بدرد نمی خوره تک سوز بخر وپول کمی بپرداز وخوب وراحت بران مگه پراید مصرفش چه قدره که می خواهی دوگانه بخرید .نقل قول:
سلام به عزیزان
یه راهنمایی میخواستم
من پنج روزی میشه یه 131 اس ایکس گرفتم
در حالت ایستاده و وقتی که ماشین روشنه ، وقتی فرمون رو تا آخر میچرخونم یه صدای غیژ بلندی میده ( فقط وقتی که تا آخر میچرخونم ) و در حالت عادی هیچ صدایی نمیده
این صدا هم تو حرکت میاد و هم موقعی که ماشین بدون حرکته فقط وقتی که روشنه و من فرمونو تا آخر میپیچونم صداش در میاد
ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا مشکلی هست یا نه
ضمنا یه سوال دیگه این که برای جدا کردن ضبط سی دی 131 باید چجوری از جاش در بیارمش . هر چی دور و برشو نیگا کردم نه دکمه ای نه پینی چیزی ندیدم .
منتظر راهنماییتون هستم .
ممنون .