یک نوع حنای بی رنگ هست که تقریبا همون خاصیت حنای رنگی رو داره و رنگ نمیگیره.عطاری ها دارن
Printable View
یک نوع حنای بی رنگ هست که تقریبا همون خاصیت حنای رنگی رو داره و رنگ نمیگیره.عطاری ها دارن
ببخشی اگه من تو سرم حنا بزرم ضایس من 17 سالمه ناخن ها چی برای استحکام خوبه؟?
من اتفاقا امروز رفتم عطاری گفتش اگه حنای اصل رو با قهوه مخلوط کنی باعث میشه قرمزی حنا خنثی بشه. دیگه نیاز نمیشه غیر اصلش رو بخرم.
سلام
این ماده 147 چیه؟
یه زمین گرفتیم که تو سندش نوشته این ملک شامل ماده 147 میشه توضیح دیگه ای هم نداده یکی میگفت یعنی اگه کس دیگه سند یا قول نامه بیاره سند ما از اعتبار ساقطه
14 متر هم عقب نشینی داره شهرداری میگه به خاطر ماده 147 هیچ امتیازی به این سند تعلق نمیگیره یعنی شهرداری پول این 14 متر رو نمیده. و توضیج هم نمیدن که این ماده چی میگه
چیش باعث ضایع بودنه؟! نه بابا :) کلی فایده داره واسه مو.نقل قول:
سلام ، متن ماده ی 147 از قوانین ثبت اسناد و املاک پس از اصلاح به شرح زیره :نقل قول:
سلام
این ماده 147 چیه؟
اما برای توضیح بیشتر :نقل قول:
ماده 147 - در مورد املاكي كه كلا يا بعضا به نحو مشاع درخواست ثبت شده و
قبل از اجراي اين قانون در قطعات مفروزي از آن بدون انتقال رسمي يا
اجازه نامه رسمي از طرف عده اي احداث اعياني شده است و از اين حيث ادامه
عمليات ثبتي مواجه با اشكال شده باشد موضوع در هيات نظارت مطرح مي شود در
صورتي كه اختلافي بين متقاضيان ثبت يا قائم مقام قانوني آنان و متصرفين
وجود داشته باشد طرفين را به مراجع قضايي هدايت مي كند والا دستور قبول
درخواست ثبت را از متصرف مي دهد.
ارجاع كار به هيات نظارت بر طبق اين ماده فقط تا سه سال از تاريخ اجراي
اين قانون مجاز خواهد بود و رسيدگي هيات نيز در صورتي جايز است كه ملك
منتهي به ثبت در دفتر املاك نشده باشد و موضوع نيز مسبوق به طرح و رسيدگي
در مراجع قضايي نباشد.
در هر صورت اگر موضوع در دادگاه مطرح شود دادگاه با توجه به دلائل و اسناد
طرفين هر چند سند عادي باشد به موضوع رسيدگي نموده و راي مقتضي صادر
خواهد كرد.
محتوای مخفی: مطالعه شود
کد:http://tarh.majlis.ir/?ShowRule&Rid=cef78fe1-e3f6-4a2b-af14-262afc1249ab
بچه ها من با این بانک ها که سیستم شماره گیری دارن مشکل دارم میشه برام توضیح بدین
نقل قول:
خیلی ممنون
تو جریان عقب نیشینی و گرفتن جواز ساخت تاثیر داره؟ یعنی به شهرداری ربط پیدا میکنه؟
آخه گفتن به خاطر این ماده شهرداری هیچ امتیازی یا تخفیفی برای 14 متری که عقب نشینی داره نمیده. یعنی 14 متر رو می خوان مجانی بگیرن
حالا می خوام بدونم حرف مفت میزنن یا واقعا این طوریه
در این رابطه شخصا تجربه ی مشابهی دارم که پاسخ شهرداری این بود : " اگر شما اقدام به ساخت کنید ( یعنی ما ) شهرداری هیچ پولی بابت اون متراژ عقب نشینی پرداخت نخواهد کرد اما تخفیفات و امتیازاتی برای صدور پروانه ی ساخت در نظر خواهد گرفت ، اما اگر اون متراژ عقب نشینی در مسیر پروژه ی عمرانی شهرداری قرار داشته باشه و شهرداری بخواد که اون متراژ تخریب و عقب نشینی بشه ، به قیمت روز مساحت مورد نظر رو خواهد خرید " .نقل قول:
خیلی ممنون
تو جریان عقب نیشینی و گرفتن جواز ساخت تاثیر داره؟ یعنی به شهرداری ربط پیدا میکنه؟
آخه گفتن به خاطر این ماده شهرداری هیچ امتیازی یا تخفیفی برای 14 متری که عقب نشینی داره نمیده. یعنی 14 متر رو می خوان مجانی بگیرن
حالا می خوام بدونم حرف مفت میزنن یا واقعا این طوریه
موفق باشید .
سلام دوستان
یک سوالی واسم پیش اومده که گفتم اینجا مطرح کنم.
میخوام بپرسم رمان بر اساس واقعیت نوشته میشه یا فقط زائده ذهن نویسنده هست.
با تشکر