شما چرخ دنده 2 تا مجسمه سمت راستی را از پشت بهشون وصل کردی؟نقل قول:
دقیق نمیتونم بگم چقدر رفتی اما آخر های بازی هستی.حدودا 20 تا 25 درصد از بازی باید مانده باشه.
حالت sparta میشه سخت.حالت god هست که میشه خیلی سخت.:46:
Printable View
شما چرخ دنده 2 تا مجسمه سمت راستی را از پشت بهشون وصل کردی؟نقل قول:
دقیق نمیتونم بگم چقدر رفتی اما آخر های بازی هستی.حدودا 20 تا 25 درصد از بازی باید مانده باشه.
حالت sparta میشه سخت.حالت god هست که میشه خیلی سخت.:46:
اونجا رو که رد کردم.فقط میخواستم بدونم چقدر مونده تا آخر بازینقل قول:
spartaمیدونم میشه سخت میخواستم یه کم جو بدم:31::31:
دمت گرم
بازی نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر شده اما به شدت آسون تر شده . مبارزه با غول آخرها و خیلی راحت شده بود اصلا چالش برانگیز نبود . خبری هم از معماها ی سخت نبودش . کلا برای اتمام بازی زیاد به فکر کردن احتیاجی نیست . در کل باز هم شاهکاری دیگر از سونی را روی پی اس پی دیدیم و فکر میکنم خداحافظی باشکوهی با این کنسول دوست داشتنی انجام شده است .دیشب ساعت 11.30 شب موفق شدم بازی را تموم کنم . در یک کلام باید گفت بازی به معنای واقعی شاهکار و بی نظیر بود . تا به حال همچین چیزی را روی پی اس پی ندیده بودم .
محتوای مخفی: story
لینکها پاک شدن کسی لینک جدید تری نداره؟
لینک سایت ex.ua که مشکلی نداره.نقل قول:
از این لینک دانلود کن هم بازی سالم هست و هم اینکه لینک ب صورت یک تکه و مستیم میباشد.
کد:http://fs79.www.ex.ua/get/4822726/God%20Of%20War%20-%20Ghost%20Of%20Sparta.iso
محتوای مخفی: question
عجب گیمیه لاکردار!!!
چه گرافیکه خوفیم داره...
من با قبلی زیاد حال نکردم ولی این یکی خیلی خوراکه...فعلا اولاشم ولی تا همینجاشم خیلی فاز داده...
آره میشهنقل قول:
تازه تو این حالت بازی خیلی آسون میشه
مرسینقل قول:
چند روزه پیش دیدم که میشه .
الان دارم یه دوره دیگه با کریتوس حالت خدا میرم .
این کریتوس رحم و مروت نداره.........
انصافا خوب به بازی های PSP می رسند من که شدید منتظر Parastive 3 هستم (پاراستیو 3)
تیزرهاشو ببینید خیلی بازی خوبی میشه....باز هم با Aya