کارتش مثل کارت مثلا مودم یا lanهست نصب میشه روی مادربرد.قیمتش فکر کنم حدود 20 تا 25 تومان باشه.
sata2 به 3 تبدیل نمیشه.
کارتش مثل کارت مثلا مودم یا lanهست نصب میشه روی مادربرد.قیمتش فکر کنم حدود 20 تا 25 تومان باشه.
sata2 به 3 تبدیل نمیشه.
قیمت seagate 7200.12 500gb حدودا 45 تومنهنقل قول:
وسترن بلک هم 500gb حدود 60 تومنه.....
کد:HDD W.D ENT GREN32 500G…..54000
پس چرا با این توضیحات، این هارد رو به من 54000 تومان دادند؟ یعنی گرون حساب کردند؟ با این اوصاف، seagate 7200.12 باید گرون تر از همه باشه پس چرا اینجوری نشده؟نقل قول:
قیمت seagate 7200.12 500gb حدودا 45 تومنه
وسترن بلک هم 500gb حدود 60 تومنه.....
اصولاً چرا وسترن ها اینگونه طراحی می شوند که باید با algin به سرعت مطلوب رسید؟ یعنی باید به سایتش رفت و یه فایل بزرگ رو دانلود کرد و یک سری مرحله رو طی کرد؟ این کارها برای چیه؟نقل قول:
هاردتم algin کن تا سرعتش بالا بره.
اگه فروشنده، از آگاه نبودن من استفاده کرده باشه و این رو به من انداخته باشه، قابل بخشش نیست.
آیا شما قبول دارید که seagate 7200.12 تقلبی شده؟ فروشنده گفتند که تقلبی شده.
نقل قول:
بله و قیمت seagate حدود 45 هستش! فروشنده هم کار بدی انجام نداد که ! فقط جای 5 و 4 قیمت رو عوض کرد! :31:
این western green کلا مخصوص ارشیو طراحی شده و بخواطر همین سرعت پایینی داره!
seagate تقلبی شده؟!!!!!!!!!! فروشنده ها از این شوخی ها زیاد میکنن! :27:
سیگیت یخاطر حافظه ی کش کمتری که نسبت به وسترن داره ارزون تر میشینه (16 مگ)نقل قول:
با این اوصاف، seagate 7200.12 باید گرون تر از همه باشه پس چرا اینجوری نشده؟
سلام
<p></p>
دوستان یه سوالی برای من پیش اومده ولی نکته اش رو کسی نمی دونه
<p></p>
امروز هم زنگ زدم به جایی که سیستم رو برام سوار کردند ولی علتش رو نمی دونستند
<p></p>
بعضی ها هم می گن این امر طبیعیه ولی اگه طبیعیه پس چرا توی اینهمه سیستمی که من با هاشون برخورد کردم چنین چیزی نبوده
مساله اینجاست که چرا وقتی سیستم خاموش می شه هنوز برق در کی بورد وجود داره؟ البته دکمه هاش دیگه کار نمی کنه ولی دو تا LED هاش روشن می مونه.
<p></p>