مدلش i5 450M 2.4Ghz هستنقل قول:
از دبی
Printable View
مدلش i5 450M 2.4Ghz هستنقل قول:
از دبی
سلام
دوستان یه مدل y560 تو سایت لنوو هست که blueray داره . کسی تو ایران همچین مدلی رو دیده ؟؟؟
یه سوال دیگه قیمت y560 الان چنده هم تو ایران هم جهانیش ؟؟؟
tanx:11:
قیمت ها ماله امروز هست.
i7 1.450 تومان
i5 1.270 تومان
(مدل های سفارشی سازگار ارقام)
کانفیگ i7 همونه مه تو پست اول هست ؟؟؟نقل قول:
چرا اینقدر گرون ؟؟؟
هم قیمت Asus N61JQ شده که!!!!:18:
اگه اینقدر باشه قیمتش خرید Asus N61JQ با توجه به امکانات بیشترش بهتر نیست ؟؟؟
بله همونه ! شما ظاهرا قیمت n61 رو دقیق نمیدونی الان شده 1570 هزار تومن ! تازه این کمترین قیمت هست ! اما لنوو رو میتونی 1430 هم پیدا کنی !
دمای لنوو میارزه به کل usb 3 و بلوری n61 !
با این قیمتا:18: مثل اینکه باید بیخیال بشم فعلآ:41:نقل قول:
ببخشید سوال مبتدیانه میپرسم چجوری باید بایوس آپدیت کنم.نقل قول:
مطمعنی که ریسکشو قبول میکنی؟ اگه اره میری اینجا
مشخصات لپتاپ. رو میزنی بعدش وارد صفحه دانلود میشی همون گزینه های اول نوشته بایاس بازش میکنی و نسخه مخصوص سیستم عاملو دانلود میکنی . بعدش هم اجرا میکنی برنامرو و اپدیت میکنی .... قبل از اپدیت میگن هم باطریت باید پر باشه . هم اینکه به برق وصل باشه . یا حق .کد:http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?doctypeind=9&template=/productselection/landingpages/downloadsDriversLandingPage.vm&sitestyle=lenovo
دوستان من دیگه دارم خل میشم موندم این y560 i7 با قیمت 1.480 بگیرم یا نه
قیمتش ممکنه از این بیشتر هم بشه؟
به نظر شما من چه کنم؟؟؟؟:19:
مرسی :11:
اره با توجه به اینکه فرقش با i5 حدود 100 تومنه بنظرم خرید i7 بصرف تره چند تا دلیل هم دارم . اول اینکه هر 4 تا هسته طبق بررسی های خودم کلاکشون به 2.8 میرسه . بعدشم اینکه کلا لپتاپ خنکی هم هست . من اگه باشم پای 1480 باشه . یکم وامیستم . البته هم ممکنه بالاتر بره هم اینکه پایین بیاد اما متعسفانه بازار ما تو هواست . من دقیقا 2 ماه پیش خریدمش 1280 تومن ! شما حساب کن هر روز داره میره بالاتر فکر کنم بازم بیشتر بشه . n61 هم که شده 1590 ! من توی شیراز قیمت گرفتم ! هر جور خودت میدونی .............