یه سری دانشگاههای معتبر ایرانی مثل تهرانی ها و صنعتی اصفهان ریاضی 4 واحده بقیه جاهای دولتی 3واحدنقل قول:
Printable View
یه سری دانشگاههای معتبر ایرانی مثل تهرانی ها و صنعتی اصفهان ریاضی 4 واحده بقیه جاهای دولتی 3واحدنقل قول:
ریاضی 1 - کارگاه عمومی -برنامه سازی کامپیوتر - فارسی- زبان- اخلاق تربیت اسلامی - تربیت بدنی 1 - انقلاب اسلامی - ریاضی 2 - فیزیک 1 - فیزیک 2 - معادلات دیفرانسیل- اندازه گیری الکتریکی - محاسبات عددی -مدار الکتریکی 1 - ریاضی مهندسی - الکترومغناطیس - آمار و احتمالات مهندسی - آز فیزیک 1 - تاریخ اسلام- تربیت بدنی 2 - معارف اسلامی 2- الکترونیک 1 - مدارالکتریکی 2 - تجزیه و تحلیل سیستم ها - آز فیزیک 2 - ماسین های الکتریکی 1- آزمایشگاه اندازه گیزی و مدار 1 - زبان تخصصی - نقشه کشی صنعتی - کارگاه برق - الکترونیک 2- آزمایشگاه الکترونیک 1 - ماشین های الکتریکی 2 - سیستم های کنترل خطی - مخابرات 1 - مدارهای منطقی - تنظیم خانواده - متون اسلامی - الکترونیک صنعتی - آرمایشگاه ماشین 2 - بررسی سیستم های قدرت 1 - ماشین های الکتریکی 3 - ماشین های مخصوص - آزمایشگاه سیستم های کنترل خطی - اصول میکرو کامپیوترها - آزمایشگاه مدار های منطقی - عایق ها و فشارقوی - بررسی سیستم های قدرت 2- ترمو دینامیک - قرائت قرآن - معارف قرآن - حفاظت و رله - تولید نیروگاه - آزمایشگاه سیستم های قدرت - وصایای امام - پروژه کارشناسی - کارآموزینقل قول:
جواب اونا هم نمیدونم
آشنايي با مباني دفاع مقدس !!!!نقل قول:
و
تاريخ تحليلي صدر اسلام!
بچه ها نظرتون چیه اسم تاپیک عوض بشه...چون الان تاپیک خیلی از هدفش دور شده و اگر هم تا یک سال باز باشه همه اخلاق و انقلاب رو می گن بدترین درس:31: و مسلما تاپیک مفید نمی تونه باشه...چطوره اسمش بشه بحث پیرامون درس های دانشگاهی؟؟؟
البته این یه پیشنهاده .همچنین تاپیک صاحب داره!:46:
فکر خوبیه:31:نقل قول:
ریاضی من هم پرسیدم از کسی که شریف میخونه گفتن 4 واحدی
ظاهرا چند تا دانشگاه اینجوریه فقط !
مکانیکی اینجا داریم ؟ بدترین درس ؟ :دی
دینامیک ! 4 واحد ... سخت ترین درس
درس تربیت بدنی (اگه استاد مارو داشته باشید:31:)
منم از صنعتی اصفهان خبر دارم ریاضی 4 واحده ولی فیزیک 1 همون 3نقل قول:
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
فکر خوبیه!!!!!نقل قول:
من موافقمنقل قول:
پیشنهاد خوبیه