فکر کنم اگه معدل زیاد بشه واسه پیش میخواد زیاد بشه که اونم ماها نصف دادیم ینی دیگه نمیان سوم رو بکنن ۴۰ تا که میاد پیش ره هم اظافه میکنن بعد چون پشت کنکوریا چند تاشونو ندارن حساب نمیشه
فکر کنم اگه معدل زیاد بشه واسه پیش میخواد زیاد بشه که اونم ماها نصف دادیم ینی دیگه نمیان سوم رو بکنن ۴۰ تا که میاد پیش ره هم اظافه میکنن بعد چون پشت کنکوریا چند تاشونو ندارن حساب نمیشه
درباره سربازی دقیق نمی دونم... ولی چون خودم نیم سال دوم بودم فرستادم... ولی بهترین کار این بود که یه درس خودتو مینداختی... اینجوری دانش آموز حساب می شدی و مشکل سربازی نداشتی گواهی نامه و بیمه و... هم مشکل پیش نمی اومد واست.نقل قول:
درباره معدلت هم باید بگم که نسبتا بدک نیست... اما خب باید تلاش بیشتری کنی...
پیشنهادم به تو اینه... اگه امسال توی جامع سنجش شرکت کردی بری تخمین رتبه ای که خود سنجش با توجه به 25 درصد و کنکور 89 زده رو نگاه کنی....
همون درصدای سنجشتو هم یبار بدی به تخمین رتبه کانون و گزینه... اگه رتبت تغییری نکرد یا بهتر بود تو سنجش پیداست که تاثیرش مثبته یا تاثیر چندانی نداره اما اگه رتبت رو خیلی افتضاح کرد(بیشتر یکی دو هزار) تصمیم با خودته....
درباره ریاضی هم چون جبرت نمرش خوبه میشه امید داشت.... قبول دارم که هندسه و جبر یکم حفظیه... البته اگه نخوای بفهمیشون.... اما دیفرانسیل فرمولاش خیلی کمتر از فیزیکه... فیزیکو بهتر می زنی چون درک شهودی ازش داری... به نظر من با گذاشتن 40 درصد وقتت رو درس ریاضی تو امسال می تونی بالا تر از بقیه درسا بزنیش....
غصه من معدل نيس...رياضيه با اون ضريبش :31:نقل قول:
اگه بشه 50 درصد تاثير معدل كلا انگيزمو واس خوندن از دست ميدم با اين اوضاع :31: با كله سقوط ميكنم :31:
نه متاسفانه سنجش شركت نكردم...:41:
با جبر و گسسته و آمار مشكلي ندارم...فقط رياضي ها و هندسه ها (چي كم) :31:فيزيكم خوبه چون ميفهممش اما رياضي رو نه :31: حالا اگه امسال بمونم زياد روش وقت ميذارم اون مشكلي نيس...همه ترسم نمره نهاييمه كه زحماتمو به باد ميده... :41:وگرنه نه ترسي از موندن سال بعد دارم نه خوندن رياضي... فقط ترسم از تاثير نهاييه و سقوط احتماليم :41:
بچه ها اينو ببينيد:
به نظرتون اين احتمالا سال هاي بعد هم ادامه داره ديگه؟وگرنه تبعيض ميشه ...يعني نمرات فقط تاثير مثبت دارن؟ :31: اگه سال بعد هم بشه كه عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6235909&postcount=4871
:40:
سلام شرمنده پستتو دیر دیدم (امتحانات پایان ترم و...)نقل قول:
1_ برای من جواب مثبته (بهتر شد)
2_ اول تیر ماه 88 با خودم عهد کردم که کنکور دانشگاه آزاد رو بترکونم و توی کنکور دولتی دندون یا دارو قبول شم که خدا رو شکر هرسه تاشم شد. (الان دارو میخونم و دانشگاه آزادم نتیجم برام قابل قبول بود)
3_ صد در صد راضیم
4_ شرمنده اینو درست نمیدونم ولی خودم با بچه های کانون فرهنگی هماهنگ میکردم ببینم چی عوض شده چی نشده
5_ اینم شرمنده نمیدونم
6_ نظر من:
اول: فردا دیره از امروز شروع کنین (قابل توجه کسایی که فکر میکنن استارت خوب استارتیه که ساعت 6صبح شنبه باشه نه 6بعد از ظهره یکی از روزای وسط هفته!)
دوم: واسه کتاب گرفتن فقط تا مهر و آبان پتانسیل بذارین و ببینین چی خوبه بگیرین دیگه هم به نظراته بقیه توجه نکنین . اینکه یکی میگه فیزیک اندیشه یکی میگه فیزیک محمودزاده... شما ببینین بیشترین توصیه روی چه کتابیه همون رو بگیرین و ایمان بیارین که این کتاب همونیه که شما رو به هدفتون میرسونه حتی اگه بخش هایی ازش دلتون رو زد!
سوم: به پیر به پیغمبر مهم نیست آزمون چی شرکت میکنین فقط مهم اینه که آزمون استاندارد رو (حتما حتما) شرکت کنین. آزمون استاندارد از ب بسم الله باید استاندارد باشه تا آخرش. کارنامه/مشاوره/سوال سخت(همونا که کنکوریا وقتی نمیتونن جواب بدن میگن استاندارد نیست!)/پاسخنامه کامله کامل (نه اینکه بگه گزینه فلان صحیح میباشد!)/ کمترین ایراد رو داشته باشه و در مرحله آخره آخر جامعه آماری
چهارم: ایمان بیارین که سوالای کنکور قرار نیست به شما داده بشه . اینکه میگن فلان آزمون آزمایشی سوالاش هر سال همونیه که توی کنکور میاد. گاج میاد میگه 90 درصد انطباق/گزینه دو میگه 100 درصد انطباق اینا همش سره کاریه واسه گول زدن شما. پس سعی کنین اصلا گول نخورین که بعد کنکور بگین کاش میرفتم فلان آزمون آزمایشی....
پنج: مهندسی معکوس سره کاریه (بله میدونم داری میگی پسره همسایه .... ولی سرکاریه حتی بهش فکر هم نکن)
شیش: از همین امروز ملایم و درست و حسابی بخون تا خوده کنکور 91. دو هفته یه روزم تعطیل کن برو ایکس باکس بازی کن / برو شنا/ برو بدن سازی برو دنبال چیزی که عاشقشی و قراره 13 روزه آینده حتی بهش فکر هم نکنی
هفت: بخدا تلویزیون بیشتره برنامه هاش تکراره. میگی نه؟!
1سال با تلویزیون قهر کن بعد از اون باهاش آشتی کن. نگو فقط یه سریال خودتم میدونی وقتی میشینی پای تلویزیون گفتگوی خبری (راجبه امپریالیسم غربی و تبعات آن در جوامع پست مدرن) رو هم میشینی تا آخرش میبینی!:46:
هشت: رابطتو با خدا زیاد کن بدجوری بهت کمک میکنه
نه: اینترنت رو به اندازه بیا نه زیاد نه کم
ده: آزمون که میدی فقط منتظر کارنامش نباش برو آزمون رو بررسی کن. معجزه میکنه
یازده: یه معجزه دیگه هم داره این کنکور: پاسخنامه ی کتاب تستا. با حرص و ولع تمام بررسیشون کن
دوازده: سوالی که بلد نیستی/ خوب بلد نیستی چه گیریه که جواب بدی؟!
7_ دولتی بهتر و به صرفه تره
8_ اینم شرمنده اطلاع ندارم
9_ اینم درست نمیتونم راهنماییت کنم فکر کنم دوستان بهتر بلد باشن:31:
آقا سلام يه سوال.اينا از سايت نظام وظيفه هست:
نقل قول:
سال احضار= سال تولد + 18
سال اعزام= سال تولد + 19
نقل قول:
6. مشمولان متولد نيمه دوم سال كه در سال اعزام قانوني خود قرار داشته باشند و مدرك تحصيلي ديپلم فنيوحرفهاي يا كارودانش و يا پيشدانشگاهي را بصورت حضوري دريافت كرده باشند (به عنوان مثال مشمولان متولد نيمه دوم سال 1371 كه سال اعزام قانوني آنها 1390 ميباشد). موعد اعزام اين دسته از مشمولان تا مهر ماه سال بعد از سال اعزام قاوني مشمول به تاخير خواهد افتاد تا امكان شركت مجدد در آزمون دانشگاهها براي آنها فراهم شود.
من متولد شهريور 72 (سه ماهه دوم 72 ) و فارغ التحصيل خرداد 90 هستم.نقل قول:
3. مشمولان فارغالتحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغالتحصيل پيشدانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح ميباشد:
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام.
سراسري نميخوام برم يعني رشته دلخواه قبول نميشم و آزاد هم شركت نميكنم.پس مرخصي دانشگاه هيچي.
ميخوام ببينم ميتونم بدون اين كه در طول سال برم خدمت كنكور بدم سال بعد (نه اينكه برم خدمت بعد كنكور بدم بعد اگه قبول شدم خدمتو ادامه ندم برم دانشگاه)
اين طور كه فهميدم بايد تا شهريور امسال دفترچمو بگيرم و ثبت نام كنم تا نظام وظيفه تاريخ اعزامو معين كنه سال اعزام هم 91 هست.اما معلوم نيس قبل كنكور يا بعدش...
يعني ممكنه من مجبور شم سال ديگه اول برم سربازي چند ماهي ، بعد كنكور بدم؟
با اطمينان قانون معيني هست در اين مورد كه بيفته بعد كنكور و اعلام نتايج (توجه كنيد سال ديگه سال دوم كنكورمه) ؟
هيچي از اين قوانين سر در نياوردم :13:
===
بعد آيا ميشه رفت سراسري شبانه بعد مرخصي گرفت سال بعد كنكور داد؟
من الان نمیدونم چطوریه! اما برا من این طوری بود میگم شاید کمکت کنه:
یکی بود یکی نبود!:31: من پارسال که کنکور دادم خراب کردم (البته درس نمیخوندم:31:) و بیشتر همکلاسیام متولد 71 بودن اما من متولد نیمه دوم 70 بودم! چون سال اعزامم همون سال 89 بود رفتم سوال کردم گفتن برا اینکه یه سال دیگه بتونم کنکور بدم باید دفترچه اعزام به خدمت بگیرم و پرش کنم (پرش کنم از مصدر پر کردنه نه پریدن:31:) و برم پلیس به علاوه ی ده و ثبتش کنم که کلا کارش رو تو دو روز میتونی انجام بدی. دو تا واکسن میزنی و میری آموزش پرورش و از این حرفا و بعدش تو دو دقیقه دفترچتو با کمپیوتر ثبتش میکنه. و یکماه بعد هم کارت اعزام به خدمتم اومد در خونه و تاریخ اعزامم خود به خود افتاده بود برا 18 بهمن سال نود یعنی با خیال راحت تونستم بی هیچ دردسری دوباره کنکور بدم امسال! همون پلیس به علاوه ی ده پرسیده بودم که اگه تارخ اعزام به خدمتم رو تغییز ندن و همون سال 89 باشه چی کار باید بکنم که بهم گفتن باید بری سازمان نظام وظیفه و تقاضا بدی که یکسال بهت وقت بدن که خدا رو شکر خودش خود به خود شده یکسال وقت داده بود که بیشتر همین طوری میشه. ولی حتما باید دفترچه رو ثبتش کنی وگرنه غیبت میخوری و نمیتونی کنکور بدی! ولی خیالت راحت باشه درست کردن مسئله ی خدمتت کاری نداره!:46:
مهندس سرسور پور عالی هست آخر انرژی و انگيزه
دوستان ميدونين برنامه ايشون در شبخ آموزش چه روزايی هست؟
سلام
بلاخره دندون ميخوني يادارو؟:19:
راستي چطور ميشه يك دانشج.وي سال اخر اين رشته رو پيدا كرد؟:5:
سوالات زيادي دارم :10:
مثلا بازار كار تو دندون و دارو در اينده چه طوره؟
كدوم سخت تره؟
اگه ميدونيد جواب بديد
ممنونم:11:
خوب دوستان نزدیک به یک سال از ایجاد تاپیک گذشت . .
مطلب زیر در یکی از تاپیک ها ارسال کرده بودم که ناظر انجمن تاپیک رو قفل کردند و احتمالا تا چند روز دیگه هم تاپیک منتقل میشه به ترش . . .
در هر حال متن رو اینجا هم میذارم امیدوارم برای دوستان مفید باشید.
تماما تجربه شخصی خودم:
ببینید اگه میخواید واقعا پشت کنکور بمونید واقعا باید یه اراده پولادین داشته باشید حالا در ادامه توضیح میدم که چرا !
از نظر من این 12 سالی که درس خوندید با همه سختی ها و شیرینی هاش یک طرف این یه سال پشت کنکور موندن هم یک طرف.
شما این 12 سالی که مدرسه میرفتید در کنارش هم برای امتحاناتتون هم درس می خوندید پس مشکلی نبود میدونم خیلی هاتون زمان پیش دانشگاهی می گفتید (مثل خودم) که اگه مثل پشت کنکوری ها فرصت زیادی داشتم کولاک میکردم و این حرفا ولی باور کنید اون جوی و تاثیری که زمانی که مدرسه میرفتید شما رو می نشوند پای درس دیگه زمان پشت کنکوری فراهم نمیشه!اون فضا رقابتی بین دوستان اون جو درسی خیلی سخته ایجاد بشه سال دوم.
شاید بگید جو مدرسه ما درس خون نبود (مثل مدرسه ای که خود من میرفتم) ولی همونی که چند ساعتی شما از فضای کسل بار منزل یا کتابخونه ها خارج میکرد خودش تنوعی بود... نمونش خود من حدود 6 ساعتی که در مدرسه میگذروندم شاید یک کلمه هم درس گوش نمیدادم (چون فضای درسی مدرسمون نداشتم و دبیرای متوسطی داشت خلاصه مدرسه متوسطی بود) ولی حالا که می بینم اون سال خیلی با انگیزه تر از امسال می نشستم پای درس!
این حرف ها رو بذارید کنار که اگه بشینم پشت کنکور چمیدونم یه رقمی میشم و نفر اول میشم و این حرفا ببینید در عمل میتونید واقعا یه سال یه پشت بشینید درس بخونید و اونم اکثر درسای تکراری ببینید آیا در عمل هم میتونید برای یه رقمی شدن تلاش کنید؟
پارسال یکی از بچه های اینجا (فکر کنم بهنام بود) یه حرف خوب زد توی یکی از تاپیک های اینچنینی که من گوش نکردم.میگفت اگه میخواید ببینید حوصله و حال یه سال پشت کنکور موندن رو دارید برید همین الان همین الان که این مطلب رو خوندید برید یه فصل مثلا حرکت شناسی فیزیک رو بردارید بخونید بعد همه تست هاشو هم بزنید اگه تونستید از پسش بربیایید پس این یه سال هم میتونید ولی اگه . . . !! همین الان امتحان کنید نگید فردا نگید شنبه همین الان اگه گفتید شنبه مطمئنا سراغش نمیرید و . . .
به نظر من حماقت محضه کسی که بتونه یه رشته خوب رو توی یه دانشگاه متوسط قبول بشه ولی انتخاب رشته نکنه و بذاره برای سال دیگه که اصلا معلوم نیست قانون های سازمان سنجش که هیچیش معلوم نیست که چی بشه!
خوب تا الان که همش از نکات منفیش گفتم ولی خوب همون طور که گفتم اگه یه اراده قوی و یه هدف متناسب با توانایی هاتون داشته باشید مطمئن باشید از پسش برمیاید.
این چند تا نکته هم تجربه مثبت شخصیه:
سعی کنید همش توی فضای خونه نمونید یه باشگاهی،کلاسی،تفریحی چیزی اسم بنویسید روزی دو ساعت برید عشق و حال کنید.من کلا رو هم رفته تو این 9 ماه تقریبا دو ماهش رو بدنسازی میرفتم و تاثیرش رو روی درس خوندنم میدیم اون روزایی که باشگاه میرفتم بهتر درس میخوندم.
یه مدت هم تو خونه کار میکردم ولی اون تاثیری که باشگاه میذاشت توی منزل ایجاد نمیشه!
میدونید که ورزش هم از نظر پزشکی و سلامتی در یادگیری موثره.
خلاصه نویسی حتما داشته باشید.
چون سال دوم تغییر رشته دادم از ریاضی به تجربی.فصل هایی که زیست میخوندم رو خلاصه نویسی میکردم.معلم و کلاسی هم نداشتم خودم از رو کتاب های تست میخوندم.بعد از عید که اومدم مطالب گذشته رو یه نگاهی انداختم به خودم گفتم همه مطالب رو فراموش کردم ولی به لطف خلاصه نویسی هایی که کرده بودم مطالب برگشت!!!! خلاصه معجزه کرد (الان میگم ای کاش برای بقیه دروسی که خلاصه نویسی نکرده بودم انجام داده بودم) روش های خلاصه نویسی هم که توی نت هست سرچ کنید پیدا میکنید ولی هرکسی به نظرم روشی که خودش میدونه بهتره انجام بده بهتره!
خوندن کتاب های یا مطالب مرتبط با موفقیت و به خصوص مجله موفقیت هم در شرایط سخت معجزه میکنه!منظور مطالب کتاب مسخره ای مثل کتاب راز نیستا نه !!!مطالبی که واقعا شما رو به تلاش وا بداره،نه که بگه بشین فکر کن تا موفق بشی!
البته زیاد هم وقت خودتون رو یه وقت نذارید رو این چیزا...
در نهایت هم اگه تصمیمتون رو بر این گرفتید که پشت کنکور بمونید پست های قبلی همین تاپیک که دوستان زحمت کشیدن و نوشتند رو هم بخونید!
سعی کردم همون طور که فرموده بودید فقط تجربه خودم رو بگم!
امیدوارم دوستان بهترین تصمیم رو بگیرید که بعدا پشیمون نشید!
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم . . .