-
سلام
من میخوام ببینم کسی از دوستان میدونه کیفیت یخچال فریزر دوقلو( کنار هم) اسنوا چطوریه؟
ممنون میشم جواب بدین.
-
من هم دارم دنبال یخچال ساید بای ساید می گردم و هم تو مغازه ها زیاد رفتم هم تو اینترنت زیاد سرچ کردم تو مغازه می گن جی ایی با مابه و وایت هوس فرقی نمی کنه و هر 3 تا تو مکزیک تو کارخونه مابه تولید می شن. تو اینترنت رابطه بین جی ایی و مابه رو تونستم پیدا کنم ولی هر چی می گردم چیری در مورد ارتباط بین وایت هوس و جی ایی ویا حتی اینکه اصلا وایت هوس کجاییه و چیه پیدا نمی کنم. می خواستم ببینم کسی در مورد ارتباط وایت هوس با جی ایی می دونه؟ این درسته که وایت هوس زیر مجموعه جی اییه؟ اگه درسته پس چرا تو اینترنت نمیشه چیزی ازش پیدا کرد؟
سوال دیگه ای که داشتم این بود که کلا بین جی ای (وحالا خانوادش اگه مابه و وایت هوس رو هم حساب کنیم) و ویرپول کدومش بهتره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین. :)
-
با توجه به بالا رفتن قیمت لوازم خانگی، شما کدام مارک ماشین ظرفشویی 12 نفره را پیشنهاد می کنید؟جدیدیترین مدلها چی هستند تا حداکثر مبلغ 1.5 میلیون و مزیت اونها نسبت به بقیه چی هست؟
-
سلام
قصد خرید یک عدد ماشین لباسشویی دارم با کمترین بودجه (400 تومن) اصلا هست چنین چیزی ؟
میخوام هدیه بدم کسی واسه خرید خونه . 2 نفرن . کمتر از 5 کیلویی هم باشه خوبه .
چی پیشنهاد میدین ؟ امکانات مهم نیست فقط جنسش خوب باشه . ایرانی خارجیشم مهم نیست . توضیح اینکه خودم 10 ساله ارج دارم و فقط یکبار کلید سلکتورش شکست .
ممنون
-
جارو برقی چه مارکی خوبه؟
مایکرویو همه کاره چی؟
بخارشور چی؟
-
دوستان خیلی دنبال فریزر تک 3 یا 4 کشو گشتم ولی پیدا نکردم. از اینهایی که کوچک هستند ( ارتفاعش کمتر از 1 متر است)
کسی مدلی سراغ داره و حدود قیمت.
-
سلام . من میخوام گاز بخرمر از گاز های زیر کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
1-کلاسیک
2-روبینا
3-اسنوا
4-رومگا
5-هاردستون
6-سینجر
-
درود
دوستان چه مارکی برای ماشین لباسشویی اتوماتیک در از بالا خوبه ؟
نظرتون با سامسونگ چیه ؟
-
سلام
دوستان یه راهنمایی میخاستم ازتون،راستش من و خانومم میخایم لوازم جهیزیه برای شروع زندگیمون بخریم ولی بدجور خوردیم به گرونی!
امروزم یه خبرایی مبنی بر اینکه برخی لوازم خانگی بهشون ارز مبادله ای قراره تعلق بگیره و وارداتشون آزاد شه،حالا به نظرتون چیکار کنیم ما برای خرید اقدام کنیم یا میشه انتظار داشت در اینده قیمتا یکم افت کنه؟
-