میگم دخترا باید چه جوری برن؟
مثلا شلوار جین گیر میدن ؟
اخه من یه دوستی دارم دندون پزشکی ازاد میخونه میگه گیر میدن جین بپوشی
لاک چی؟
ناخن بلند ؟
:دی
خدائی گیر میدن به اینا؟
میگم دخترا باید چه جوری برن؟
مثلا شلوار جین گیر میدن ؟
اخه من یه دوستی دارم دندون پزشکی ازاد میخونه میگه گیر میدن جین بپوشی
لاک چی؟
ناخن بلند ؟
:دی
خدائی گیر میدن به اینا؟
من خودم سه ترم دانشگاه رفتم و تا جایی که از بقیه جاها میدونم به شلوار جین گیر نمیدن...مانتوتم باید تا زانو باشه حتما...ناخن بلندم مهم نیس...اما 90% دانشگاه ها به لاک گیر میدن...واسه همین بری دانشگاه می بینی نصف دخترا با دستکش میان تو:31:نقل قول:
آقا به نظرم روزای اول دانشگاه همچین بااعتماد به نفس بریم که شبیه این ترم اولی ها نباشیم که احساس غربت می کنن و یه جوری ان!
همچین سربالا، لبخند ملحی روی لب، جوری که انگار صد ساله اینجا دانشجوییم! :دی
اکثرا این بچه های سراسری هستن که با تیریپ مثبت میرن دانشگاه و 60 تا کتاب و دفتر میذارن تو کیفشون...تو دانشگاه آزاد بچه ها خیلی ریلکس ترن:31:نقل قول:
یه سری هم هستن که تو شهر خودشون ازاد نبودن و وقتی دانشجوهای شهر دیگه میشن، دیدنشون بعد از یکی دو ترم خیلی خیلی جالبه...یعنی در حد بنز پیشرفت می کنن...اینارو از رو حرف نمیگما...این چیزارو خودم دیدم:13:
دیگه چی ؟! تعارف نکنا ! :31:نقل قول:
لاک چی؟
ناخن بلند ؟
به لاک گیر میدن ! ( من خودم نمیدونما ! :31: شنیدم ! )
----------------
من جین میپوشم و یه پیرهن خوشگل آبی چهارخونه دارم با اون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرشون هم زیاده ! :31:
دوستان یه سوال که فکر کنم قبلا هم پرسیده شده:
برای گواهی نامه ی پیش دانشگاهی و دیپلم نیاز به مهر و امضای آموزش و پرورش هست؟
حالا جدی چه تیپی بریم؟! من تو مدرسه اش هم با تی شرت یا دیگه نهایتاً پیراهن آستین کوتاه می رفتم! :دینقل قول:
مثل پویا(ترانه مادری) با کت و شلوار بریم!
چی باید پوشید روز اول؟! :دی گیر ندن یه وقت! :دی
دوستان شما که برین.اسمتون میشه ترم بوقی!!!:دی(یه موقع سال بالایی ها دستتون نندازن)
سعی کنید تابلو نباشین لباس ان چنانی:دی و تیپ خیلی ضایع :دی هم ممنوع
سعی کنید ازتون سوال پرسیدن که رتبه ات چنده و این حرفا یه چیزی بگین که باز دستتون نندازن:دی
ای بابا
مگه یه لاک چیه دیگه
همون دستکش باید دستم کنم ((:
میگم روزای اول حتما باید بریم ؟
واقعا کلاسا تشکیل میشه به صورت جدی ؟:دی
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اره دیگه مهر و امضا باید داشته باشه
منم همین قصد رو داشتم:دینقل قول:
کاملا میخوام تریپ معمولی بزنم:دی... اصلا برای اینکه طبیعی بشه از این دمپایی لا انگشتیا میپوشم!:27:
هیچی هم با خودم نمیبرم سر کلاس... اگه هم بردم شاید یه ورق و یه خودکار!! :دی