دستمالچی به خدا خیلی بهتره....
Printable View
دستمالچی به خدا خیلی بهتره....
سلام دوسته من کاکلا با شما موافق نیستم این مرتیکه بی همه چیزنقل قول:
داره پول مردم رو بالا میکشه من خودم امیر مسعودی رو قبول دارم اما بقیه رو نه مثلا شیمی سیروس رضایی یار هیچی بارش نیست فثط داره چرت میگه پدر سگ
آدم اگه بخواد رتبه بشه باید خودش درس بخونه و مهم ترا ز او وقتشو تو انترنت و این سایت اون سایت تلف نکنه .
تو خودت از سی دی های مهندس رضایی استفاده کردی؟کنکوریه 91 بودی؟رشتت چی بوده؟(جوابتو واسه ایمیلم بفرست)یا اینکه رو صفحه بذار همه ببینن.genius9372@yahoo.com
سلام به همگی دوستای گلم من هم در بعضی موارد با شما موافق و در بعضی موارد با شما مخالقم به نظرمن مهندس مسعودی واقعا بی نظیره واقعا عالی تدریس میکنه واسه شاگردش ;م نمیذاره ؛شمایی که این سی دی هارو دیدی و نتیجه نگرفتی بخاطر اینه که نرفتی تست بزنیو تمرین کنی مهندس مسعودی همیشه میگه برای موفقیت در کنکور دو بال مورد نیازه یکی تکنیک و دیگری تمرین............ دوستای خوبم من برای خرید بعضی از سی دی های مهندس مسعودی باکمبود بودجه مواجه شدم برای رفع این مشکل مجبورم بعضی سی دی های مهندس مسعودی رو بفروشم .اگر کسی میخواد میتونه به ایدی من ایمیل بزنه و شمارشو بذاره تا من باهاش تماس بگیرم و سی دی هارو براش بفرستم در ضمن سی دی ها رو با 15 درصد تخیف میفروشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من خودم به عنوان کسی که کارم کنکور هست خیلی مطمئن بهتون میگم که کلا گول این حرف ها رو نخورید. قدیم تر ها دزدی پول رو از جیب مردم بلند کردن بود و الان شکلش عوض شده و کاری میکنند که خودتون پول رو با احترام بهشون بدید.
ذهنتون رو از این حرف ها خالی کنید و دنبال حاشیه نباشید. شده حکایت اون دیواری که مردم ده نمیدونستن چطور ازش رد بشن و خلاصه یکسری از افرادی که خودشون از دیوار رد نشده بودند شروع کردند به نوشتن کتاب برای نحوه رد شدن از دیوار و بقیه ماجرا!!! ولی کافی بود یکی دستشون بگیره به بالای دیوار و ازش بالا بره.
راه قبولی در کنکور مشخصه: برنامه صحیح و مطالعه مستمر! در این بین افرادی که هوش بیشتری دارند با زحمت کمتری میتونند موفق بشوند. هیچ روش جادویی و معجزه ای هم در کار نیست. یکسری روش ها رو هم توی تالار آموزشگاه های تهران نوشتم و دوباره اینجا نمینویسم. کسی اگه تمایل داشت از همونجا بخونه.
از الان هم هرکس ذهنشو از حاشیه دور کنه و صحیح درس بخونه موفق میشه.. سعی کنید تک منبعی بخونید تا موقع مرور دچار مشکل نشید! اگه هم کلاس میرید و هم مشاور دارید سعی کنید توی درسی که کلاس میرید فقط به حرف دبیرتون گوش بدید نه مشاور!!! اگه مجبورید یکسری مباحث رو از روی یک منبع بخونید و یکسری دیگه رو از منبع دیگه سعی کنید یک فصل مشترک رو از رو هردو نخونید، مثلا گراف رو فقط و فقط از روی منبع A بخونید و نظریه اعداد رو از روی منبع B! اول مبحثی که روز قبل خوندید رو مرور کنید بعد مباحث جدید رو شروع کنید. کنکور مسابقه سرعت نیست و استقامت حرف اول رو میزنه! با عرض پوزش از نامرتب نوشتن جملاتم، به دلیل عجله وقت نکردم متن رو اونطور که باید بنویسم.
به امید موفقیت همه کنکوری ها
اقای محترم بستگی داره................همه که بد نیستن
الان همه ی بچه ها دارن میرن کلاس کنکور با معلم های پروازی با قیمت های نجومی ایا همه ی اینا خوبن ایا همه قبول میشن ؟؟؟؟؟؟؟همون روش های تستی که توکتابا هستو میان به دانش اموزا میگن دوتا تستم حل میکنن کلی هم ادعا دارند ولی حرف من اینه که مهندس مسعودی واقعا حرفی برای گفتن داره
ادم اگه درسشو بخونه تستم بزنه و در دروسی مثل ریاضی و فیزیک تکنیکی باشه نیازی به هیچ مشاوری نداره
یاعلی.........
من با حسين احمدي و رضا يزداني از طريق راديو جوان آشنا شدم با اسم برنامه کنکور آسان است هر شب ساعت 22 تا 22:30 برنامه
آموزشي دارن مجري راديو هم خيلي تبليغشون رو ميکنه !! جالبه که همش ميگن اگه درآمدتون کمه اگه پول معلم خصوصي براي
کنکور ندارين و.... مي تونين از پکيج مشاوره اي ما و دي وي دي هاي آموزشيمون استفاده کنين!! منم رفتم تو سايتشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا صبح با خود رضا يزداني تماس گرفتم پس از کلي زنگ که گوشيش رو بر نمي داشت جواب داد و از
مشاوره و برنامه هاي آموزشيشون پرسيدم بعد بهم شماره حساب بانکيش رو داد بهم گفت دوميليون و پانصد هزار تومان بريز به حساب !!!!
بعدش بهم گفت داري اين پول رو بريزي ؟؟ يا خرد خرد بده ما هم برنامه رو خرد خرد ميفرستيم !! من پولش رو دارم مسله اينه که خيلي هاي
ديگه که ندارن . مخصوصا تو برنامه راديو يي شون طرفشون قشرهاي کم درآمد و شهرستاني هاست جالب اينجاست که موقع پخش برنامه
کنکور آسان است اسم برنامه در حال پخش رو تو سايت راديوجوان نمي نويسند !!! يکي از آشنايامون که دبير بود قضيه رو
بهش گفتم بهم گفت اگه طرف مهندس يا دکتر نابفه باشه مثلا هم فيزيک رياضي و شيمي ش رو بالاي 80% زده اصلا 100% زده باشه ديگه
نمي اومد به پشت کنکوريا درس بده از اين طريق نون دربياره واسه خودش دکتر يا مهندس مي شد اينقد پول داشت که بره کيف دنيا رو بکنه
شايد هم خيلي دلسوز
ملتشه !!!! دوستان نظر شما چيه ؟؟ اگه کسي در مورد شخص محي الدين ظاهري هم اطلاع داره بگه کارش درسته يا ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با ايشون
هم تماس داشتم کل پکيج آموزشي و مشاورشون 365 هزار تومانه باز خيلي پايين تر از قيمت حسين احمديه تو مجلات هم همش تبليغش
هست البته مراکز مشاوره اي کنکور در سطح شهر هم کمتر از 200 هزار تومان براي مشاوره نمي گيرن الله اعلم
نقل قول:
راه قبولی در کنکور مشخصه: برنامه صحیح و مطالعه مستمر! در این بین افرادی که هوش بیشتری دارند با زحمت کمتری میتونند موفق بشوند. هیچ روش جادویی و معجزه ای هم در کار نیست.
من به این جمله واقعا معتقدم ...
هیچ روش جادویی هم در کار نیست ... احمدی یا هر کس دیگه ای خودش رو بکشه هم نمیتونه مثل این کتابهای آموزشی خوبی که الان دیگه واسه همه ی درسها موجود هست درس بده ...
ماشالله خیلی هم پررو تشریف دارن ... یه بار برنامه شون رو گوش دادم توی رادیو که ببینم چی میگن ... این احمدی با پررویی تمام کتاب شیمی مبتکران بهمن بازرگانی رو برد زیر سوال ... میگفت که چه ارزشی داره شما بری واسه شیمی سال دوم یه کتاب 1000 صفحه ای بخونی ... بیاین سی دی های یزدانی رو بخرین!!!!
از نظر من کتاب شیمی بهمن بازرگانی اولین کتابی بود که در زمینه کتابهای کنکور انقلاب بپا کرد ... فکر میکنم بعد این کتاب بود که بقیه مولفها تصمیم گرفتن واسه بقیه درسها هم کتابی به این سبک بنویسن که همه ی نیازهای یک کنکوری رو برطرف کنه ...
یکی نیست به این احمدی بگه تو اصلا در حدی نیستی که بخوای در مورد بهمن بازرگانی صحبت کنی...
همون شب که داشتم برنامه رو گوش میدادم عرفان اکبری هم تبلیغ سی دی های خودش رو میکرد ... بعد یکسره میگفتن عرفان اکبری دکترای حرفه ای دانشگاه تهران میخونه ... خاک بر سرشون ... چون میخوان مردم رو گول بزنن نمیگن که این عرفان اکبری دکترای حرفه ای دامپزشکی دانشگاه تهران میخونه ... ولی اینا فقط میگن دکترای حرفه ای که بچه های ساده ای که توی شهرستانها زندگی میکنند فکر کنند که طرف خودش هم پزشکی دانشگاه تهران میخونه ... دکترای حرفه ای!!!
باز بین اینها مسعودی بهتر از بقیه است ولی سی دی های اونم به نظر من نمی ارزه این قیمت ... فکر کنم سی دی های مسعودی بالای 1 میلیون باشه ... شیوه ی اینها واسه جذب شاگرد اینجوریه که یه مبحث رو تکنیکی یاد میگیرن و واسه جذب مشتری همون مبحث رو جلسه ی اول یاد میدن یا توی رادیو همون مبحث رو هی تبلیغ میکنن ... مثلا مسعودی هی میگه 80 گرم آب فلان درجه انقدر یخ فلان درجه رو ذوب میکنه ... خوب که چی ؟؟؟؟ ... مثلا شما این فرمولو حفظ میکنین میرین سر جلسه تو 30 ثانیه تست رو حل میکنین ... من فرمولای مسعودی رو بلد نیستم از راه معمولی میرم 1 دقیقه میخواد طول بکشه دیگه ... چند نفر شما هستن که تا آخر سر جلسه میشینن و در حال حل کردن سوالها هستن و وقت اضافه نمیارن؟؟؟ ... والا خودم که قلمچی میرم 1 ساعت بعد از توزیع دفترچه اختصاصی 70 درصد بچه ها نیستن ... منظورم اینه که میخواد اون تسته 30 ثانیه واسه شما بیشتر طول بکشه دیگه ... خوب بیشتر سر جلسه میشینین... من سی دی های مسعودی رو ندیدم ولی مطمئنم که تکنیکهاش واسه یک سری مسائل ساده مثل همین فصل گرما و آینه ها و مباحث راحتی هست که همه بچه ها این مباحث رو بلدن ... این آقا واسه حرکت شناسی هم تکنیک داره؟ ... به احتمال 99 درصد نه ... حرکت شناسی رو مثل بقیه معلمها درس میده ...
در آخر نظر من اینه که بهترین کتابهای آموزشی در زمینه کنکور موجود هست که هیچ معلمی وقت این رو نداره که سر کلاس اینقدر مطلب رو بشکافه و توضیح بده ولی توی این کتابها کاملا مباحث توضیح داده شده ... مثل کتاب شیمی مبتکران یا خیلی سبز یا فیزیک 3 و پیش دانشگاهی خیلی سبز ... ولی بیشتر بچه ها حوصله خوندن ندارن ... من پیشنهادم اینه که اگه حوصله ندارین بهتره برین کلاس پیش معلم های خوب شهر خودتون و پولتون رو تو جیب کلاه بردارهایی امثال احمدی و گروهش نریزین ... البته فکر میکنم اکثرا دیگه احمدی رو شناخته باشن ولی هنوزم خیلی ها هستن که گول این آقا رو میخورن ... خدا ازشون نگذره که الان تصمیم گرفتن با تبلیغ تو رادیو بچه های شهرستانی که هنوز نمیشناسنشون رو بچاپن ... تازه در اقدامی جالب دیروز که رفتم کارت اعتباری کنکور بگیرم واسه ثبت نام یکی از این سی دی های تبلیغاتی احمدی هم با دفترچه کنکور به همه میدادن ... من فقط گرفتم که بندازم سطل آشغال ... چون ممکن بود همون سی دی من دست کسی بیفته که هنوز احمدی رو نشناخته باشه...
اشتباهی دوباره ارسال کردم ...
حذف شود!
سلام بچه ها.من دنبال شیمی 3 رضا یزدانی هستم همون که تو سایتش زده 7 dvd هر کی داره بگه که من از خودش بخرم در ضمن من تهرانم فقط لطفا عجله کنید چون ما امتحانمون داره شروع میشه لا مصبا خودشون خیلی گرون می دن یارو فکر میکنه از بازرگان خیلی سر تره. خداییش زوره آدم 30 تومن پول 7 تا دی وی دی بده.تو رو خدا عجله کنید.
ایمیل:amir.orc322@gmail.com