در تکنولوژی روز دنیا از نیتروژن استفاده میشه.
من قبلا توی این تاپیک خودم چیزی نوشته بودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در تکنولوژی روز دنیا از نیتروژن استفاده میشه.
من قبلا توی این تاپیک خودم چیزی نوشته بودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز احتمالا اونی که شما دیدید هیدروژن بوده. نیتروژن ابدا گاز اشتعالزایی نیست و خنثی هستشنقل قول:
من از یه رفیق قدیمی مون که تعویض روغنی و لاستیک و اینا داره پرسیدیم گفت همش دروغه ، دستگاهش رو خریده بود میگفت همون هوا رو میزنه ، به اسم نیتروژن دارن همون پول هوا رو از مردم 4 برابر میگیرن
پول ندید برا این چیزا خداییش ، فردا میان میگن بیایید گاز متان بزنید ماشینتون سبک میشه ( شبیه بادکنک ها که میرن هوا ) مصرف بنزینش کمتر میشه ، یه جماعتی هم باور میکنن میرن میزنن !!
نقل قول:
نه دوست من اینطور نیست.
من شخصا از گاز نیتروژن برای تایر ماشینم استفاده کردم و اثراتش رو هم دیدم و خیلی راضی کننده بود.
در این مورد مجله ماشین هم تو شماره های قبلیش کامل این موضوع رو بررسی کرده
حالا دوست شما چرا گفته همش دروغه نمیدونم.
یه نکته اینکه برخی از اپاراتی ها در زدن نیتروژن به تایر کم کاری به خرج میدن اینو قبول دارم
اما اگر جایی آشنا داشته باشید یا معتبر و مجرب باشه حتما از 99% نیتروژن استفاده میکنن دقیقا برای منم همینطور بود.
الان به راحتی کاهش مصرف سوخت در سفرهای بین شهری رو دارم
البته استفاده از نیتروژن در فصل بهار و تابستان خیلی خوبه
چیزی که من خودم تجربشو داشتم داغ نکردن لاستیک پس از مدتی رانندگی به خصوص تو فصل تابستان که از لیز شدن لاستیک به دلیل گرمای زیاد و کم شدن چسبندگی اون به سطح جاده چه در پیچ وچه در ترمزهای شدید جلوگیری می کنه .
بله حرفت رو قبول دارم، خیلیها کلک میزنن و باد معمولی به جای نیتروژن میزنن، و یا اینکه نیتروژن با درصد خیلی پایین میزنن.نقل قول:
از خصوصیات نیتروژن اینه که باد لاستیک کم و زیاد نمیشه، و دیگه نیازی به تنظیم باد نداره.
من قبلاً ماشینو بردم پیش یکی از تعمیرگاهای سورنا، 18 تومن هم گرفت، ولی سه ماه بعد باد چرخ جلو از 30 به 26 و چرخ عقب به 28 رسید!!!
لاستیک 405 من سایزش 205 هست.خوبه نیتروژن بزنم؟چنده؟
مشکلی نداره نیتروژن بزنید .نقل قول:
هزنیش نهایت 5 یا 6 هزار تومن
نقل قول:
اگه لاستيك توي سرعت بتركه خطر انفجار نداره؟
واسه همينم عمر رينگ بيشتر ميشه؛ به خاطر حذف اكسيژن كه عامل زنگ زدنه...نقل قول:
نه اقا نیتروژن يك گاز کاملا خنثی هست و کلا تمایل به ایجاد واکنش در اون خیلی کم هست
بحث جالبی بود و همه ی نظرات کاربران رو خوندم ولی چند سوال دلشتم
اینکه گاز نیتروژن تو پاییز و زمستان بدلیل سردی هوا و سردی لاستیک مشکلی که نداره؟
از کجا مطمعن شیم که گاز نیتروژن 99% برا لاستیکا نیزنن، مگه کار رو دستگاه انجام نمیده، کلا جریان چطوریاست؟
اگه گاز نیتروژن بهر حال کم شد میشه روش باد معمولی زد؟
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk