مدل مودم رو گوگل كن مشخصاتش رو ببين. ضمنا توي wms برو تو setting---device اونجا گزينه sony tv(dlna 1920*1080) رو انتخاب كن شايد درست بشه.نقل قول:
Printable View
مدل مودم رو گوگل كن مشخصاتش رو ببين. ضمنا توي wms برو تو setting---device اونجا گزينه sony tv(dlna 1920*1080) رو انتخاب كن شايد درست بشه.نقل قول:
سلام دوستان.میخواستم بپرسم مدل NX700 قابلیت پخش DivX رو داره؟تو تاپیک ex 700 خوندم که باید یه کدی رو تو یه سایتی وارد کنیم.بعدش یه فایلی دانلود کنیم و با tv پخش کنیم تا فعال بشه .ولی هر چی گشتم کدی پیدا نکردم.در ضمن فایلهای بافرمت divx رو اصلا نمایش هم نمیده یعنی انگارنه انگار که تو فلش هست(there are no items).من فقط یه بار موفق شدم یه فیلمی رو به فرمت avc تبدیل کنم که تو فلش ریختم و پخش کرد.تازه اونم بدون صدا!!.کلا تو پخش از usb مدلای سونی خیلی ضعیفن از حق نگذریم سامسونگ و الجی تو این یه مورد سرتر از سونی هستن
این مشکلات USB با خرید یه سینمای خانگی حله .... من احتمالا تو هفته آینده میرم جمهوری از مدلای جدیدی که اومدن یکی میخرم .
آره میدونم خوش به حالت.اما من که حالا حالا ها نمیتونم سینما خانگی بگیرم باید باهمین usb خودش سر کنم.چیکار کنیم نداریه دیگه!!!!نقل قول:
عرفان جان يكدونه hd media player بگير هم قيمتش مناسبه هم اينكه با فرمتها مشكل نداري حتي گه سينماي خونگي هم بگيري باز به همچين چيزي نياز دارينقل قول:
:10:
من هم با hdd media player موافقم. سينما هاي موجود اولا فايل ها رو فقط از رو ديسك اجرا ميكنند واز usb فقط mp3 وjpeg ميخونند پس فايده اي ندارند. ولي hdd media player هاي جديد تمام فرمت ها رو اجرا ميكنن.
در ضمن با تحقيقاتي كه من كردم seagate theater plus و patriot box office بهترين هاي بازار هستن.
پاتريوت يك هارد نوت بوكي هم ميشه داخلش نصب كرد وكابل hdmi هم رو خودش داره و 3 تا usb داره وقابليت انتقال فايل از هارد به usb و برعكس رو داره ولي خروجي component نداره. باكسش هم كمي بي ريخته.
سيگيت يك docking station مخصوص هارد هاي خودش داره(كه به درد من ميخوره) 2 تا usb داره وشيك تره.
از لحاظ cpu وغيره هم عينا يكي هستن وچيپ realtek دارن.
قيمت هردو هم 145000 تومنه.
اين هم مشخصاتشون:
براي سيگيت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي پاتريوت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مودم وایرلس من سری G و B رو ساپورت میکنه . توی media server اون گزینه sony tv(dlna 1920*1080
رو فعال کردم هیچ تاثیری نداشت باز هم همون کیفیت رو پخش میکنه ! کیفیت به صورت VCD هست .
البته من هنوز NX700 رو رجیسترش نکردم امکان داره از این باشه ؟؟؟
سپاس
دوستان نظرتون در باره این چیه ?
وسترن دیجیتال مدل : WD TV HD Media Player live
از این دو مدل سيگيت و پاتريوت بهتره یا نه؟
قیمتش 145000 تومنه .
-من فكر ميكنم يكم شسته رفته تر هست نسبت به بقيه مدل هانقل قول:
-البته نظر شخصي هر كسي هست تفاوت ها اونقدر فاحش نيست :46: