نقل قول:
ببخشید خوب همین افزایش ولتاژ حالا هر چه قدرم کم فکر کنم یه کم باعث کاهش عمر بشه درسته ؟
نه اين مقدار مشكلي بوجود نمياره
نقل قول:
ولتاژ رم کدومه ؟چند بزارم ؟این nb voltage و sb voltage و غیره چی هست ؟دستش نزارم ؟
اينها را لازم نيست ولتاژ بدي
فقط از AUTO خارج كن كه روي MANUAL باشه
يعني SYSTEM VOLTAGE CONTROL از AUTO خارج بشه
نقل قول:
اینکه رم هی فرکانسش میره بالا رو چی کار کنم نمیتونم روی 800 یا 667 نگهش دارم همین طوری که اون 200 رو بالا میبرم اینم برا خودش بالا میره کم ترم نمیشه--این بعث آسیب رم میشه یا کاهش راندمان یا جفتش ؟
خوب اين طبيعي هست و توضيحش هم مفصل هست هم وقت گير
شما بصورت پيش فرض بذارش روي 667 و بعد اوركلاك را انجام بده
اگر فركانسش از 860 بالاتر نره و ولتاژ هم ندي مشكلي براش پيش نمياد
نقل قول:
حالا میخوام یه فن بخرم و بازم ببرم بالا اما وقتی روی 280 گذاشتم فرکانس رم رفت روی 1000 و cpu روی 2700 رفت اما ویندوز شدیدا هنگ بود و آخرشم یه صفحه آبی اومد یه چیزایی نوشت بعدشم خود به خود ریست کرد منم این دفعه +100 زدم اما دیگه وارد ویندوز هم نمیشد تااینکه دوباره کمش کردم --حالا به فرض من بخوام فنو عوض کنم . ببرم تا 3700 باید چی کار کنم ؟این محدودیت که هی رم میره بالا دلیلش چیه ؟مشکل از رمه یا مادربورد ؟چه جوری میشه درستش کرد ؟
با فن 30-40 تومني رسيدن به فركانس 3.7 كار چندان سختي نيست ولي براي كاربرد 7/24 بهتر هست از اين فركانس بالاتر نريد چون در دراز مدت عمر پردازهد كم ميشه(منظور از دراز مدت بالاي 1.5 سال هست)
اون ارور هم بخاطر بالا رفتن فركانس رمها هست
براي اينكه اين مشكل پيش نياد بايد فركانسش را بذاري روي 533
ولي مثلا من مي تونم پردازنده را در فركانس 3.7 و رمها را هم در همون فركانس 800 فيكس كنم
شما اول فن را بگير بعد من به شما ميگم چيكار كني