اوهنقل قول:
چقدر گرون گرفتی
سرت کلاه رفته:31:
37تومن حداکثر:31:
Printable View
اوهنقل قول:
چقدر گرون گرفتی
سرت کلاه رفته:31:
37تومن حداکثر:31:
نگرفتم ولی بود تو یکی از سایتانقل قول:
در ضمن اگه می گرفتم که کلاه نبود در حد کیسه بود :27::27::27::27:
من امروز قسمت 3 و 4 رو هم گرفتم 500 حالا چجوری حاضر میشم 55 تومن بدم فرندز.....( تعجب در حد آواتارم)
تا به حال به شباهت های این سریال با فرار از زندان دقت کردید؟:13: آدم این کپی برداری ها رو می بینه نمیدونه چی بگه!:2:
پول ندین چندروز دیگه میاد رو نت:27:
من لینک دانلودش رو تو یکی از سایت ها دیدم
چند قسمت شو گذاشته بود
صبر ؟؟!! نیازی به صبر نیس . تقریبا فردای انتشار cd ، سایتا با لینک مستقیم میزارن برا دان . تا الآن هم هر 4 قسمت منتشر شدش رو نت هست .
.
تصويربرداري پلان انفجار در مجموعه «قلب يخي» حادثه آفريد.
به گزارش خبرنگار بخش تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چهارشنبه شب ـ 10 شهريور ماه ـ هنگامي كه گروه تصويربرداري اين مجموعه نمايشي خانگي در حال گرفتن پلان انفجار در تونلي واقع در اطراف «پونك» بودند، موج انفجار باعث آسيب شديد سيروس عبدلي تصويربردار و گروهش، حسن لبافي دستيار كارگردان شد و 6 نفر راهي بيمارستان شدند.
حسن لبافي به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: در حال تصويربرداري آخرين صحنههاي فصل يك اين مجموعه بوديم و پلان انفجار هم به خوبي انجام شد، اما موج آن هنگام خروج از تونل به ما برخورد كرد و ضمن برخورد مونيتور به صورتم به همراه چهار نفر ديگر به دره پرتاب شديم و در نهايت 6 نفر به همراه دوربين و وسائل صدمه ديدند و تا صبح در بيمارستان بستري بوديم.
وي علت اين حادثه را خاصبودن لوكيشن دانست و اظهار داشت: جواد شريفي راد مدير جلوههاي ويژه تذكرات لازم را در خصوص كمبودن اكسيژن داده بودند، اما پيشبيني اينكه موج انفجار تا بيرون برسد، نشده بود و اين حادثه پيش آمد.
به گفتهي لبافي؛به دليل آسيب ديدن يكي از دوربينها فعلا تصويريرداري كار متوقف شده است.
حميد فرخ نژاد يكي از بازيگران اين مجموعه كه پيش از اين در يكي از صحنه هاي فيلم «پوسته» دچار چنين حادثه اي شده بود از صحنه انفجار فاصله داشته است.
مجموعه «قلب يخي» به كارگرداني محمدحسين لطيفي براي عرضه در شبكه نمايش خانگي ساخته ميشود و تاكنون چهار قسمت آن توزيع شده است.
حميد فرخ نژاد، حميد گودرزي، الناز شاکر دوست، مهراوه شريفينيا، نسرين مقانلو، آشا محرابي، سيد مهرداد ضيايي، ليدا عباسي، شيوا خسرو مهر، عليرضا کمالي، محمدرضا داوود نژاد، آنيتا قاليچي و حسين ياري و امين حيايي بازيگران اين مجموعه هستند.
این سریال هرچه قدرم خوب باشه چون اسم ایران روشه مشکل دارم باهاش دست خودم نیست که :31::31:
ای خداااا!!!
نتونستن یه انفجار بگیرن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزش دیدن داره؟
مثل حرکت اول نباشه یه وقت
اولین فیلم هالیوودی ایران دی: