نقل قول:
اتفاقا همون عقل هم حکم می کنه چرندیات رو قاطی احتمالات نکنیم!اگه من به شما هر چی بگم شما به دیده احتمال نگاه می کنید بهش؟!مثلا من الان بگم امام زمان می خواد با خدا بجنگه و زمین رو نابود کنه شما به احتمال کم قبولش می کنید دیگه!چون ممکنه!دوست عزیز هر کی هر چی گفت که ادم می تونه بگه احتمال داره!شما مثل اینکه بدجوری تو توهمات بعضیها ذوب شدی.به قول خودتون یه رجوع به خودتون بکنید.اخه این همه حرف من موندم یه دلیل منطقی واسه هیچ کدومش پیدا نکردم!
بنده هم سخنگوی ناسا نیستم.طرز فکر شما مشخصه دیگه واردش نمی شم.همون غرب و توطئه و ...
جالبه شما کهکشان و کلا علم نجوم و فیزیک و ... رو می گید اونطور قبول ندارید.ولی امام زمانی رو که ندیدید و .... مثل روز براتون روشنه!کلا حرف دین درکش سختتره یا علمی که واسه تک تک حرفهاش دلیل می اره؟تعجب می کنم واقعا شما به وجود الکترون شک می کنید اونوقت به جهان باقی و ... که اثباتی هم براشون نیست ایمان دارید1عجب!خب شما که علم احتمالات رو می دونید بگید کدوم این احتمالات بیشتره؟!فکر نکنید من این چیزایی که گفتم رو قبول ندارما.مثال زدم واسه شما.در اخر هم می گم نمی شه واسه هر توهمی احتمال قائل شد.اگه اونجوریه پس منم می گم اصلا کل کاءنات همینجوری یهویی افریده شده خدایی هم تو کار نیست.من و شما هم بر اساس احتمالات اینجاییم الان.احتماله دیگه!(تازه حد اقل یه نیمچه پایه علمی همداره تئوری داروین و کلا ماتریالیسم!)اتفاقا از اونجایی که این دنیا فوق العاده منظمه هیچ احتمالی وجود نداره که همین الان زمین نابود بشه.مگه دل بخواهیه!نابودی زمین یه سری عوامل داره که هر چی باشه علم امروز حد اقل چند دقیقه قبلش می فهمه.فکر کردید زمین عشقش می کشه یهو از جاذبه خورشید فرار کنه!حتی اگه خورشید هم به قول شما یهو انر÷یش تموم شه 7 دقیقه و 20 ثانیه طول می کشه که رو زمین تاثیر بذاره.نه دوست عزیز این دنیا حساب کتاب داره.حتی اگه یه قدرت برتر مثل خدا بخواد این کار رو بکنه مطمئن باش هردمبیلی نمی کنه.چون 14 میلیارد ساله این نظم تو جهان حکمفرماست و ذره ای عوض نشده
ممنون كه وقتو به حل كردن مشكل بنده اختصاص دادين اما اصلا اينطور نيست منظور بنده