حذف شود .................................
Printable View
اونم همه ی لینکاش غیر مستقیم هستنقل قول:
خوب معلومه.
يوتيوب چند ساله قيلتره.اگر نميتوني ببيني برو تو همين تاپيكي كه دوستمون معرفي كرد
عالي بود.خيلي خيلي ممنون.نقل قول:
اگر كسي توانايي ترجمه اين رو داره انجام بده:11:
شرمنده که یک خرده بد می نویسم ، آخه فصل امتحاناست و ...........:31:نقل قول:
منظورم لینک فروش فیلم 3 بعدی آواتار بود .(نسخه ی 3d blueray) !! یک فیلم کامل در رزولوشن fullhd (فقط در این رزولوشن می شه 3 بعدی واقعی رو دید و ازش لذت برد ) حدود 15 گیگابایت هست و به سیستم تغریبأ نیرومندی برای پردازش احتیاج داره .
اگه لینک اون فیلم 3 بعیدی که دیدینش رو بدین هم ممنون می شم . ببینم در چه حد 3 بعدی هست! :دی
من در مورد تماشای فیلم 3بعدی ، 2 بار به صورت کلی تحقیق کردم ، یک بار در زمان عرضه ی عرضه ی nvidia 3d pack و یک بار هم در زمان عرضه ی آواتار!! و در سایت ها و متون معتبر ، عینک آنگلیف رو به عنوان راه حل معرفی نکردن و فقط حالت هایی که قبلأ عرض کردم رو معرفی کرده بودن که همشون هم گرون و خارج از دسترس بودن . البته خوشبختانه خیلی زود شرایط عوض می شه و قیمت این مصولات بسیار منطقی می شه.
دوستان دقيقاً فرق trodef با iZ3D چيه؟
آيا تمام بازي هايي كه iZ3D پشتيباني ميكنه trodef هم پشتيباني ميكنه؟
آيا trodef در xp هم كار ميكنه؟
سلام دوستان این مقاله رو من خواندم خوب این مقاله در رابطه با چگونگی تغیر و تفکیک تصویر هست که چطوری تصویر رو تفکیک مکنن و فرمولش رو نوشته و حالت حای مختلف رو هم نوشته و در تصاویری که هست فرق هر کدوم رو مشخص کرده در مورد این که کدوم بهتره چیزی ننوشته ولی فکر کنم half بهتر باشه چون من امتحان کردم موفق باشید:10:
خيلي ممنون.خدا كنه ارزون شه هممون لذت ببريمنقل قول:
ولي خدايي راست ميگي.به هيچ عنوان نميشه كيفيت fulHd رو با بقيه مقايسه كرد.من فقط تونستم يكي از فيلمهاي سايت nvidia رو دانلود كنم.ولي انقدر لذت بخش هست و حال ميده كه روزي 10 بار نگاش ميكنم.
لينك آواتار هم صفحه قبل گذاشتم.البته اوني كه من گذاشتم 3 دقيقه و خرده اي است.ولي اوني كه دوستمون تو تاپيكش گذاشته كامله:11: