سیستم کاورش هم که از Gears کپی کرده !
Printable View
سیستم کاورش هم که از Gears کپی کرده !
بابا بسه دیگه
من میخواستم برم بازی رو بگیرم
حالا اینقدر ازش بد تعریف کردید که پشیمون شدم.
ولی سایتهای معتبر نمره ی قابل قبولی بهش دادن
پس چرا شما بد تعریف میکنید؟
آخه می دونی چیه هر بازی که نمره خوب بگیره ممکنه خوب نباشه البته ممکنه من خوشم نیومده باشه ولی شما خوشت بیاد به نظرات نگاه نکن به نظر خودت اگه بازیه قشنگیه برو بخرنقل قول:
عزیز بازی ترسناک اگه می خوای برو Sillent Hill بخر(همینطوری پیشنهاد کردما)
بازی بسیار زیبایی است
گیم اسپات به نسخه ی 360 نمره ی 7.5 داده!
The Good
Core shooting action is satisfying
Complementary powers make co-op a blast
F***ing Run is an unusual and exciting multiplayer mode.
The Bad
Unimpressive visuals
Story lacks scares or surprises
امتیاز 7.5 واقعا برای این بازی عادلانه هست ....نقل قول:
همان طور که انتظار میرفت گیم اسپات هم از گرافیک بازی شاکی هست !:31:
گیم اسات هم از گرافیک بازی شاکیه... ولی نکات مثبت رو هم لطفا بخونید و فقط یه خاطر گرافیک یک بازی رو زیر سوال نبرید.نقل قول:
امتیاز 7.5 واقعا برای این بازی عادلانه هست ....
همان طور که انتظار میرفت گیم اسپات هم از گرافیک بازی شاکی هست !
من خودم از این گیم خوشم نمیومد ولی این همه امتیاز های خوب نشون میده که تا حدودی اشتباه میکردم...
موفق باشید.
بله از نکات مثبتش قسمت انلاین بازی هست که اونم با نسخه کرک شده نمیشه بازی کرد ....!!!نقل قول:
نقل قول:
اولا این نقد نقد نسخه x360 هستش که در اونم همه میتونن خدا رو شکر انلاینشو بازی کنن
دوما یه ویژگی خیلی خوبی هم که نوشته شوتینگ و گیم پلی کاملا راضی کنندشه.......... .coop هم که واسه کنسولیها در دسترسه...چه آفلاین چه انلاین..... .
سوما واسه pc هم واسه کشور من و شما که نقد نشده واسه جاهایی که کپی و اینجور مسایل هس نقد نوشته میشه......... .
+
بنده خودم هم بازی رو تا حدی انجام دادم........... .بازی اصلادر حد و اندازه های fear1 نیس و در مقابل اون شبیه جک میمونه:31:ولی بهتر از fear2هس...... .
نکته عالی که این بازی داره coop کاملا مفرح و زیبای بازی هستش که ارزش fun بازی رو شدیدا بالا می بره و واسه همه تجربه coop اش توصیه میشه....... .در کله مین 7.5 تا 8 واسش خوبه......
.
.
.
اولا تا اونجایی که میدونم ماکروسافت با Update جدید جلوگیری کرده از وصل شدن Xbox 360 های ه ک شده به شبکه Live پس در حال حاظر وضع 360 هم با PC چندان فرقی نداره !نقل قول:
دوما فکر کنم قسمت single بازی 4 ساعت بیشتر نیست پس Gameplay و shooting خوب یازی هم انچنان مهم نیست !
سوما! خوب برای اون ها نکته مثبت محسوب میشه برای ما که نکته مثبت نیست !
ضمنا نسخه 360 و pc هم در اکثر بازی ها قسمت انلاین و سینگل یکسانی دارند ...