من فکر کنم ایران خودرو برچسب رو بر حثب موتور km4 710 که موتور مگان هست رو زده.چون اون هم 114 اسبه.از ایران خودرو هیچی بعید نیست.
مثلا شتاب روای سال رو زده 12 بعد اومده شتاب 405 با موتور 1600 7.4.4 رو زده 13 ثانیه...
Printable View
من فکر کنم ایران خودرو برچسب رو بر حثب موتور km4 710 که موتور مگان هست رو زده.چون اون هم 114 اسبه.از ایران خودرو هیچی بعید نیست.
مثلا شتاب روای سال رو زده 12 بعد اومده شتاب 405 با موتور 1600 7.4.4 رو زده 13 ثانیه...
منبع معتبر تر از اين همه دارنده :دينقل قول:
والا چه خودم كه داشتم و چه اونايي كه دارن و مصرف سوختو گفتن در شهر حدود 10 ميسوزونه و جاده اي هم حدود 6.5 تركيبي هم در مياد حدود 8
اخه دوستان میگند صدی 4 خارج از شهر میسوزونه!!!:blink:نقل قول:
ما که ال90 داشتیم تو شهر 9 تا 10 میسوزوند تو جاده هم با سرنشین و بار پر 7 تا 7.5 بدون کولر
سمند ال ایکس مدل 88 موتور XU7 با کولر 5 نفر سرنشن بزرگسال ، صندوق پر با کولر ، جاده خارج از شهر ، نصف کفی ، نصف گردنه ( جاده ایذه ) 8.3 سوزوند . هنوز که هنوزه مصرفش رو دست نداره . یکی از فامیلا SE خریده خارج شهر با کولر ( کفی ) رفتیم تا کاشان 11 تا سوزوند .
سرعت ثابت 100 کیلومتر
سورن eLX موتور EF7 بنزینی مدل 91 من تقریبا تو همین شرایط 7.9 سوزوندنقل قول:
شما یه نگا به سایت خود سایپا بنداز ببین مصرف انواع پرایدو چند اعلام کرده بعد بگو صدی 4 و خورده ای می سوزونه دوست مننقل قول:
405 2000 موتوری غول داخل شهر 19-18 در صد و خارج شهر 9.5 درصد میسوزونه.
405 موتور 2000 بسیار کم بازده و پر مصرف هستند ، نوع سوخت رسانیشون کاربرات هست و این مصرف با توجه به کارکرد خودروی شما طبیعی هست .نقل قول:
دوستان چند روزی هست که داخل نت خیلی از این تبلیغات که باعث کاهش مصرف سوخت میشه دیدم حالا هر کدام هم یه درصد میگن از 10 درصد بگیر تا 33 درصد
بعضی از اونا نوشته های داخل محصولشون از لحاظ علمی درسته (البته اگه واقعا اونجوری کار کنه ) اما مسئله اینجاست که ادم نمیدونه راسته یا دروغ
واسه همین میخواستم از دوستانی که اینجور تبلیغات رو امتحان کردن رو ماشینشون یا بالاخره ازش اطلاعاتی دارن یه راهنمای کنن مارو