اگر از پارس آنلاین استفاده می کید زیاد فرقی نمیکنه ولی چند مدت پیش روی سرویسهای شاتل و صبانت باعث میشد از تمام پهنای باند خطت استفاده کنه.نقل قول:
Printable View
اگر از پارس آنلاین استفاده می کید زیاد فرقی نمیکنه ولی چند مدت پیش روی سرویسهای شاتل و صبانت باعث میشد از تمام پهنای باند خطت استفاده کنه.نقل قول:
دوستان الان وضعیت نرماله به نظرتون ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اون SNR رو 6 بود هی قطعو وصل میشد الان اتفاقی شده این و راضیم
6 که فاجعه بودهنقل قول:
الان بهتره.پایداره؟یا یهو میاد رو 16 باز برمیگرده 6؟
این اطلاعات نشون میده یا سیمکشی داخل خونتون مشکل داره یا تلفنی/وسیله ای دارید روی خط بدون اسپلیتر که این مشکل رو ایجاد میکنه.نقل قول:
دیروز یکی از شاتل اومد خطمو چک کرد . هم از بالا مشکل داشت و هم از سر خط ... گفت از مخابرات تا خونتون یه جا مشکل داره ... باید بزنگی مخابرات بیان درست کنن .... من زنگ زدم به 117 و ... اینو هم بگم که همیشه مودمم مسقیم به پریز وصل بود . فقط تلفنی که جای دیگه ی خونمون بود بدون اسپلیتر به پریز وصل بود . دیروز اون یارو گفت اونو وصل کنم به تلفن . منم زدم .بعد از یکی دو ساعت شانسکی از دیروز تا الان شده این و الان هم رو 17.5 هست ... کلا هم بین 13 تا 18 میچرخه ... خدارو شکر (اصلا قطعو وصلی ندارم) ... نزدیک 2 ماه بود که داشتم به قول رفیقمون با فاجعه دستو پنجه نرم میکردم و از ADSL نا امید شده بودم و قصد سفر به دیال اپ خودمو داشتم :2:... اما حالا ...:40:...دوستان راستی اگه از سر خط و تو پارکینگمون هم مشکل داشت . چجوری الان خوب شده ؟ احتمال داره ربطی نداشته باشه و زنگی که زدم کارساز واقع شده باشه . (با اینکه میگفت خط شما چک شده و از طرف مخابرات مشکلی ندارید)
آقا این لایزر ما افتضاح شده.
بعضی موقع ها صفحه هم باز نمیکنه.
سرعت دانلود شبانه هم که ماشالا خدودای صفر شده.
----
کسی اطلاع دقیق و تست شده نداره در مورد اینکه مودم با مودم تو سرعت اینترنت فرق میکنه یا نه ؟
مثلا مودم asus با مودمی که مارکش Zhone هستش !
یا مثلا اتصال مودم با Usb احتمال داره باعث بالاتر بودن سرعت اینترنت بشه نسبت به lan ؟؟؟؟
دوست عزیز اینهایی که شما گفتید هیچ تاثیری در سرعت دانلود ندارند.نقل قول:
نقل قول:
فعلا که سومین روز هم شده و لی کم نشده . از وقتی اینطور شد که اون خط تلفن اون اتاقو با اسپلیتر به پریز زدم .... اما چه ربطی داره ؟ چرا از سر خط هم که چک شد زیر 6 بود ؟!!! الان هم اینجوریه ... :40:
.
اون اسپیلتر 100% تاثیر داشته.حالا که کیفیت خطتون خوب شده.نویز هم روی سرعت شما خودشو نشون نمیده.خوب شده دیگه.راضی باشید :46:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از لطفتون ... اما پس چرا از سر خط هم مشکل داشت ؟ تو خونه قبلا حتی تلفنو ازپریز میکشیدم هم مشکل داشتم ...:18:این اسپلیتر مگه چی داره ؟:18:...یعنی واقعا ؟.... چه عذابی کشیدم تو او مدت . دکمه ی مودم ترکید از بس خاموش روشن کردم . شما هم ایشالا اینترنتت بشه 1 TB بر ثانیه :27::10::31: