بله درسته. نمایش توی نتورک مانیتور نیاز به شناخته بودن تروجان نداره. این احتمال خیلی کمی که باید براش گذاشت از روی شناسایی یک باگ و ایراد پیدا شده روی فایرواله که تروجان از این ایراد استفاده کنه نمایش داده نشه. این موارد قطعا بسیار نادره.نقل قول:
Printable View
بله درسته. نمایش توی نتورک مانیتور نیاز به شناخته بودن تروجان نداره. این احتمال خیلی کمی که باید براش گذاشت از روی شناسایی یک باگ و ایراد پیدا شده روی فایرواله که تروجان از این ایراد استفاده کنه نمایش داده نشه. این موارد قطعا بسیار نادره.نقل قول:
سلام.اگه شرکت تولید کننده فایروال و آنتی ویرو س یکی نباشن آیا تداخلی به وجود نمیاد توی سیستم ؟ مثلا آنتی ویروس x با فایر وال y ...و آنتی ویروس ها و فایر وال های رایگان کدوم هستن و صرف رایگان بودنشون دلیلی بر عدم کارایی و کیفیت پایینشو ن هست ؟ و یه سوال دیگه در مورد استفاده رایگان از آنتی ویروس های غیر رایگان هست آنتی ویروسهای کرک شده چه تفاوتی با نسخه اصلی دارند؟ و همون کارایی رو دارن؟
جناب دکتر خیلی از زحمتتون سپاسگزارم.خداوند دستتون رو بگیره .همه ی صفحات رو خوندم و برام خیلی جالب بود و مطالب خوبی رو یاد گرفتم .بااینکه مدت زیادی از این پست میگذره اما واقعا تشکر میکنم .
از دیگر دوستانم ممنون هستم. منتظر پاسخ امیدوار کننده تون هستم .سپاسگزارم.
نه مشکلی ندارهنقل قول:
سلام.اگه شرکت تولید کننده فایروال و آنتی ویرو س یکی نباشن آیا تداخلی به وجود نمیاد توی سیستم ؟
aviraنقل قول:
آنتی ویروس ها و فایر وال های رایگان کدوم هستن و صرف رایگان بودنشون دلیلی بر عدم کارایی و کیفیت پایینشو ن هست ؟
avast
comodo
رایگان بودن هم هیچ کاری به کاراییش نداره.
بهتره کرک نشه و کلید هایی که دوستان قرار میدن استفاده کنین.نقل قول:
و یه سوال دیگه در مورد استفاده رایگان از آنتی ویروس های غیر رایگان هست آنتی ویروسهای کرک شده چه تفاوتی با نسخه اصلی دارند؟ و همون کارایی رو دارن؟
برای nod32 که فراووانه و کسپرسکی هم زیاد هست ولی برای بعضی دیگر چاره ای به جز کرک کردن نیست.
ممنونم دوست عزیز..اما این کلیدکه میگین همون شماره سریال هست؟ نحوه آپدیت شدن کسپر و nod با اون کلیدا به چه شکلیه؟ و هر کلید تا چه مدتی قابل استفاده هست؟نقل قول:
با سلام به همه دوستان
خودتون رو زیاد خسته نکنید چون من اکثر آنتی ویروس ها رو داشتم ولی از همه بهتر مایکروسافت اسنشیال بود که واقعا عالیه .
سلام من میخوام یه آنتی ویروس خوب نصب کنم که سرعن دانلود رو پایین نیاره؟؟؟چون بیشتر با دانلود سرو کار دارم .
الان آویرا رو نصب دارم از این بهتر کدام آنتی ویروسه؟
avast free 6 از آویرا قویتر نیست ولی خیلی کاملتره . این رو تست کن :نقل قول:
کد:http://www.filehippo.com/download_avast_antivirus/download/ff7fb45ceb102f74e307cf5a731726f2/
دوست من بهترین گزینه برای شما NortonInternetSecurity 2011 هست که واقعا جواب میده :10:نقل قول:
سلام علیکم و خسته نباشید
یه آنتی ویروس میخواستم که زیاد گیر نده و سوال نکنه؛(اگر به فایروال هم نیاز نداشته باشم بهتره)؛ضمنا ترجیحا از بین این سه تا باشه:
AVG
Microst
F-secure
هر آنتی ویروسی تنظیماتی دارد که به قول شما زیاد گیر ندهد و سوال نکند,بستگی به تنظیماتی دارد که انجام می دهید,از بین 3 آنتی ویروس زیر هم من به شما F-secure رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
در مورد فایروال هم اگر با اینترنت زیاد سر و کار دارید حتما نسخه ی اینترنت سکوریتی که دارای فایروال است رو نصب کنید و اگر با اینترنت زیاد سر و کاری ندارید نسخه ی آنتی ویروس را نصب کنید که فاقد فایروال است