[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این مدل خیلی کم داخل ایران اومده ؟؟
Printable View
یعنی این مدل خیلی کم داخل ایران اومده ؟؟
اونی که تو ایران گل کرد و شبیه این بود : 2G بود!نقل قول:
عزیز در اشتباه هستینقل قول:
شبیه 2G ه !
من تو تهران هم دیده بودم!
هیچ وقت 1g عرضه نشد و اولین ایفون که به iphone (بدون هیچ گونه پسوندی) معروف هستش در واقع همون ایفون 2g حساب میشه
منم همین نظر رو دارم فقط اولش 4-8 گیگ داشت 16 گیگ هم عرضه کرد... من 4 گیگ تهران کم ندیدم الان نه همون اول که اومده بود...نقل قول:
عزیز در اشتباه هستی
هیچ وقت 1g عرضه نشد و اولین ایفون که به iphone (بدون هیچ گونه پسوندی) معروف هستش در واقع همون ایفون 2g حساب میشه
اونكه 1g هست ipod
خب دوستان مثل اینکه از iPhone OS 4.0 SDK Beta 4 مشخص شده دوربین آیفون جدید فلش خواهد داشت!
باز هم خبر خوبیه ...
+
عکس هایی از عرضه یک iPod Touch با دوربین هم توی اینترنت منتشر شده.
کد:http://gizmodo.com/5542391/leak-ipod-touch-with-2mp-camera-surfaces-in-vietnam?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+gizmodo%2Ffull+%28Gizmodo%29&utm_content=Google+Reader
اگر آیفون 4GB و 8GB که اول معرفی شد نسل اول حساب کنیم (1G)!اون وقت 8GB و 16GB بعدی میشه نسل دوم یا همون 2G!نقل قول:
دوست عزیز ، به نظر شما GSM Arena منببع خوبیه ؟؟؟؟؟
اینو ببین :
کد:http://www.engadget.com/2007/09/05/apple-killing-4gb-iphone-299-while-supplies-last/
الان فهمیدم منظور شما چیه: دینقل قول:
اگر آیفون 4GB و 8GB که اول معرفی شد نسل اول حساب کنیم (1G)!اون وقت 8GB و 16GB بعدی میشه نسل دوم یا همون 2G!
دوست عزیز ، به نظر شما GSM Arena منببع خوبیه ؟؟؟؟؟
ببی حاجی اولین ایفونی که معرفی شد iphone 2g 4g و 8g بودش
بعد از مدتی اپل اعلام کرد که سری 2g دیگه نسخه 4gig تولید نمی کنه
یعنی فرق بین این دو فقط مقدار حافظه شون هستش
و عملا هیچ فرقی تو کارایی ندارن!
اولا من حاجی نیستم! :27:نقل قول:
در ثانیه ، بله ، حرف شما درست! :11:
دوستان آیفون جدید(حالا 4G ) یا هرچی دقیقا مباد تو بازار...(نه معرفیش)منظورم تو بازار آمریکا و اپراتور Att هست.ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه