تریلر جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Ubisoft یک فیلم از سری Ghost Recon را معرفی کرده که تصاویری هم از این فیلم منتشر شده!
Ghost Recon: Alpha فیلمی هست که توسط یوبی سافت معرفی شد...
تصاویر منتشر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اين بازي هم ليک شده و به بازار هم راه پيدا کرده...
توي يه فروم انگليسي خوندم طرف اولين پستش بعد از بازي کردن شو گفته بود و خيلي ازش تعريف کرده بود و حسابي هايپ زده ......
شده بود...
نوشته بود اينگار خودم تو ميدان جنگم
بازي تلفيقي از بازي هايي مثل...
Gears Of War , Vanquish , SP Convection , و نسخه هاي قبلي GR و
من خودم که هنوز بازيش نکردم سفارش برنر مکس دادم ولي مطمئنا بازي فوق العاده اي هستش...
...
خيلي سخته بخوام از MP3 کوچ کنم به يه بازي ديگه ولي مطمئن هستم اين بازي نا اميدم نميکنه......
سلام
من دارم بازی میکنم بازی بسیار زیبا و جالبه و جا برا لذت بردن داره خیلی زوده که بخوام بیام در مورد بازی یه رویو بدم اما در همین حد که گرافیک معقولی داره و گیم پلی فوق العاده و به عنوان یه شوتر خیلی خوبه
با وجود اینکه هنوز تو فضای مکس پین 3 هستم اما این بازی هم لذت خودشو داره.
من بازی کردنشو به همه پیشنهاد میکنم.
یه سوالم دارم چه طوری میتونم از کینکت استفاده کنم.؟؟؟ میدونم که کینکت فقط برای تست اسلحه هاست اما خوب این تست کجاست؟؟؟؟
منم بازی رو گرفتن یک کلام فوق العاده
گرافیک گیم پلی موزیک انیمیشن همش در حد نهایت زیباست
کاستوم کردن تفنگها با جزئیات بی نظیر آدم رو میخ کوب میکنه
دیوونه دوربین بازی شدم من
وقتی انفجاری چیزی میشه لنز دوربین رو گرد وخاک خیلی طبیعی میگیره
کارکتر بازی هم که دیگه حرف نداره.کاملا به سبک بازی میخوره
حرف اصلی هم که به رخ کشیدن پیشرفت تکنولوژی در آینده هست رو کاملا زیبا انجام میده
مطمعنا روزی میرسه که تمام این ابزار در جنگهای واقعی به کار برده میشه
کما اینکه نامرئی شدن در آینده نزدیک به نتیجه میرسه
دوستان به قدرت تاکتیکی و تکنولوژیهای آینده تو این بازی دقت کنید.تفاوت استراتژیه جنگی بین
دو کشور متفاوت کاملا تو این بازی نمایش داده میشه.کمی تعمل و واقع بینی شاید خیلی از افکار رو دگرگون کنه
واقعا چقدر هوشمندانه مبارزه میکنن این سربازهای آموزش دیده و نیروهای ویژه
چقدر حرف زدم:31:
مثل روز روشن بود ... : )نقل قول:
یک کلام فوق العاده
دوستان براي pc اين بازي تو بازار هست؟
من دیروز بازیرو خریدم...هنوز تو بحر مکس پین هستم...پروتوتایپ و سایلنت هیل رو هنوز بازی نکردم...خیلی تو بازی کردم مداوم تنبلم....شماها فک کنم 4 ساعت پش سر هم بازی می کنید....
نمرات بازی:
Destructoid - 9.0/10
GamerFuzion - 8.8/10
IGN - 8.5/10
GameTrailers - 8.3/10
GamesRadar - 8.0/10
Eurogamer - 8.0/10
OXM UK - 8.0/10
Edge - 8.0/10
Gamespot - 7.5/10
VideoGamer - 7.0/10
Xbox360Achievements - 7.0/10
IncGamers - 7.0/10
Strategy - Informer -7.0/10
Polygon - 7.0/10
این جزئیات نقد IGN
و این هم جزئیات نقد Gamespot
The Good
- Pleasing sync shot mechanic
- Lengthy campaign is great in both solo play and co-op
- Enjoyable competitive multiplayer modes.
The Bad
- Numerous AI oddities
- Unremarkable firefights.
مدال :
Plays Well With Others
چی شد بالاخره ؟؟؟
برای PC اومده یا نه ؟؟؟؟