متاسفانه نه چون من بازی رو روی PC انجام دادم....نقل قول:
جواب هر دو گزینه صحیح می باشد...نقل قول:
Printable View
متاسفانه نه چون من بازی رو روی PC انجام دادم....نقل قول:
جواب هر دو گزینه صحیح می باشد...نقل قول:
دونفره روی PC ؟؟؟؟ یکی میشه روشش رو توضیح بده ؟؟/ ممنون می شم ت
ازه دیروز بازی رو گرفتم و می تونم بگم که روی دسته بازی کردن بهترین کار هستش مخصوصا این چند ضرب هایی که می زنه .....راستی نمیشه پرید روی اون ادم بزرگ ها و چند ضرب بهشون زد؟؟؟........کوچولو ها رو راحت میشه با چاقو و اره برقی کارشون رو ساخت اما بزرگ ها رو هوا شنک رو می گیرن !!!!!!!!
آدم بزرگهارو نه نمیشه رو هوا گرفت ولی میتونی بگیریشون بعد تو دهنشون نارنجک بذاری.خیلی فاز میدهنقل قول:
برای دونفره بازی کردن هم برو تو مالتی پلیر بعد یکیو با کیبورد یا جواستیک ببر رو سمت راست یکی دیگه رو هم ببر سمت چپ و بعدش کلیک کن بره تو بازی.همین.
کار خاصی نمیخواد انجام بدی.اونجا که نوشته join و انتخاب کن دیگه نیازی به اینترنت نیست.:46::20:(فکر کنم با 2 تا جواستیک هم بشه دونفره زد)
چرا نمیشه تویه محیط بازی از صفحه عکس گرفت ؟؟؟
ویندوزت 7 هست؟بخاطر همینهنقل قول:
باید بری تو personalize بعد از حالت glass به basic تغییرش بدی:20:
دوستان این قوله که قصاب هم در کشتار گاه و عکس زن رو بازوش چه شکی باید کشت من گیر کردم
باید به اون لاشه هایی که آیوزونه تیر بزنی که وقتی زنجیرش رو پرتاب میکنه به اون گیر کنه و بتونی بزنیشنقل قول:
دوستان این قوله که قصاب هم در کشتار گاه و عکس زن رو بازوش چه شکی باید کشت من گیر کردم
برای شما هم لودینگ بازی طولانیه؟؟؟
برای من حداقل 40 ثانیه هست.بازیم هم 2 گیگه
سلام.
من همین الان بازی رو نصب کردم و فایل کرک و dll رو هم ریختم ولی زمانی که روی ایکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته.
بدون هیچ error و ... داخل بازی نمیره.
ویندوز بنده 7 32 bit هست.
آره کلا بارگذاری بازی خیلی طولانی هست و میره رو مخ آدم...نقل قول: