من از این سریال خوشم نیومد.
یه جورایی مردم رو احمق فرض کردن و میخوان اونا رو بترسونن.
Printable View
من از این سریال خوشم نیومد.
یه جورایی مردم رو احمق فرض کردن و میخوان اونا رو بترسونن.
برام جالبه جدبداً توی چند تا تاپیک خوندم که یه نفر میاد و میگه با عوامل سریال در ارتباطه و بقیه هر سئوالی دارن ازش بپرسن :46: حالا بگذریم از این موضوع این بابایی که شما میفرمایید آقای کیکاووس یاکیده از بهترین دوبلورهای ایران هستند که چند کتاب هم منتشر کردند و من به شخصه اصلاً نمیتونم ناآشنایی ایشون رو با کامپیوتر قبول کنم و اینکه از شما کمک خواستن !نقل قول:
در مورد دستشویی رفتن و اینها هم که اصلاً با دید بسیار کارشناسی شما جور در نمیاد !
درباره دستمزد که دوستان دیگه کاملاً توضیح دادند .
به طور كلي يه خورده حرفه اي تر به سريال نگاه كنيد
و سعي كنيد ناراحتياتونو سر فيلم خالي نكنيد
در مورد فیلمبرداری و صدا برداری از نظر من سریالی ارزش بحث در مورد این مسائل رو داره که جنبه های اصلی صریال مثل فیلنامه - کارگردانی - بازیگردانی و بازیگری هنرپیشه های سریال قابل قبول باشه . وقتی سریالی فاقد ارزشمندی این عناصر باشه چه فرقی میکنه که وقتی داره با شعور بیننده بازی میشه دوربین از چه زاویه ایی این صحنه رو فیلمبرداری کنه !!! در مورد صدا گذاری هم چون تا حد زیادی بسته به کیفیت بلندگوهای تی وی داره که منتفیه .
اما پرداختن به جرئیات ، دقت کنید در سایت IMDB کوچکترین گاف های سریالها و فیلمها گفته میشه ، پس مسلماً پرداختن به جزئیات مهمه البته مشکل این سریال اینه که اصلیات سریال هم مشکل داره . دوست عزیز وقتی شما تنونی جزئیات یک سریال رو تا حد امکان بدون نقص طراحی کنی چطور میتونی چهارچوب اصلی سریال رو درست بنا کنی ؟!
ضمنناً کسی ناراحتی نداره که سر این فیلم خالی کنه ، واکنش همه دفاع از دانش و سطح شعور خودشونه .
شما چقد ساده اید!:31: تموم این فیلم برای اینه که شما رو منصرف کنن که دنبال حق طبیعیتون( اینترنت پرسرعت) نرید
+نقل قول:
اینکه مردم رو بترسونن که بله ما هم می تونیم تو فضای سایبری افراد رو تحت کنترل داشته باشیم یا حتی شناسایی و دستگیر کنیم تا ............
کلاً صدا و سیمای دولتی ایران در چند سال گذشته هر روز بدتر از دیروز داره همه چیز رو cyaسی میکنه...
حتی فیلمای خارجیم نمونه های بسیاری رو نشون دادن که با سانسور کردنای بی مورد و عوض کردن داستان و تعویض لغات و جملات و ملیت ها و مذاهب، حتی الکی ترین فیلما رو هم به ابزاری سیyaci تبدیل کردن و میکنن... و تقریباً میشه گفت 99.99 درصد برنامه های تلویزیون با هدف س***سی و تأثیر روانی پخش میشن (ایرانی و خارجی)...
این سریالم تنها هدفش اینترنت هراسی و عمل به جمله معروف "اینترنت سگ هاری است که باید مهار شود" ـه و نه بیشتر...
هدف: ترساندن مردم و جوانان بی تجربه از اینترنت و همچنین ایجاد رعب و وحشت و هراس از اینترنت در میان قشر اعظم جامعه که هیچ گونه آشنایی و اطلاعی در مورد فناوری های نوین ندارن که نتیجه ـش جلوگیری خانواده ها از استفاده فرزندان و اطرافیانشون از اینترنته... البته این اولین باری نیست که صدا و سیما به این موضوع میپردازه (کار همیشگیشه) ولی این تقریباً اولین باریه که به صورت جدی زده تو وسط خال موضوع و با سریالی طولانی مدت و با تبلیغات زیاد به این موضوع وارد شده...
در ادامه هدف اینترنت هراسی و ترسوندن مردم از فضای مجازی و دنیای آزاد اطلاعات (که تنها جاییه که نمیتونن جلوش رو بگیرن) ، هدف بعدی ، آماده کردن افکار و جو جامعه برای حاکم کردن اینترنت ملی هستش که با شعار امنیت و مقابله با استکبار جهانی و این چیزا اجرا خواهد شد و کم کم شاید حتی شاهد قطعی، ممنوع شدن و حتی مجوزی شدن اینترنت واقعی باشیم...
در ادامه این syaست ، مجموعه سریال های تبلیغاتی توی بخشای خبری صدا و سیما هستن (که مجموعه های کوتاه تبلیغاتی سیستم هستن و معمولاً وسط و یا آخر همه بخشای خبری با یه صدای تهدید آمیز پخش میشن)... به طوری که هر چقدر میگذره شاهد تعداد بیشتری از این بسته های خبری در مورد اینترنت هستیم که در آخرینشون گوگل و جیمیل رو نشون داد و در حالی که حتی تلفظ درست گوگلم بلد نبود به مواردی سر و ته زده در قوانین فارسی گوگل اشاره کرد که "گوگل اطلاعات شما رو نگه میداره و میتونه ازشون استفاده کنه" (البته اصلش اینه که برای بهبود سیستماش میتونه استفاده کنه)... این در افکار مردم بی اطلاع خیلی تأثیر میگذاره ولی همه میدونن که گوگل با پردازش اطلاعات و سرچ های مردمه که انقدر پیشرفت کرده و هوشمند شده...
واقعاً باید به حال این کشور و آینده ـش گریست... :19:
با سلام
اميدوارم توضيحات من بدرد خورده باشه
جواب حرفاي كودكانه رو نميدم
ولي دوست عزيز اينو بدونين كه در يك فيلم صدا و تصوير از همه چيز مهمتره البته بعد از كارگرداني و البته قصه چون اين دو موضوع تاثير بسزايي در صدا و خصوصا تصوير دارند
بازيگر با وجود اينكه معروفترين افراد در سينما و تلويزيون هستند ولي نقششون از همه كم تره براي اثبات اين موضوع مثال مي زنم
فيلم ميليونر ذاغه نشين اكثر ديديند يا حدقال در بارش شنيدين با وجود نداشتن بازيگر جزو فيلم هاي موفق شناخته شده
فوتبال و سينما كاملا با هم متفاوتند ولي يك وجه مشابه دارند و اونم اينه كه بازيكن فوتبال مثل بازيگر سينماست كيفيت جفتشون تاثير گذار هست ولي تايين كننده نيست
كلا دوستان خوبه من منظور سريال هوش سياه نيست منظور نگاه درست به فيلم و سرياله خب شماها جزو كساني هستيد كه كامپيوتر رو خيلي خوب مي شناسيد و اين حاكي از اين كه به راحتي ميتونيد از اين سريال سوتي بگيريد چون تخصصتونه من خودم در زمينه موسيقي فعاليت دارم و به جرعات مي تونم بگم كه تا بحال فيلم يا سريالي نديدم كه در اون سازي بدرستي نواخته بشه البته بجز فيلم سنتوري
منظورم اينه كه توي فيلم اصلا و اصلا و اصلا اين موارد ملاك نيست و شما هيچ وقت نميتونيد يك سريال ايراني با بيننده 20-30 ميليوني رااينجوري انتقاد كنيد و بطور كلي بازم ميگم اينها جزعيات هست نه كليات
ما هنوز كليات سريالامون مورده بحث و مشكلات فراواني دارن
شما الان اسكلت ساختمونو ول كردين چسبيدين به پنجره اتاق كه درست كردن پنجره دردي از اسكلت نابسامان سينماي مارو دوا نميكنه
البته اين خيلي خوبه كه جزئيات رايت بشه ولي اين ماله حالا حالا ها نيست چون مشكلات بمراتب سخت تري در سينما داريم
وقتي نگاه بيننده حرفه اي بشه ديگه فيلم اخراجيهاي 2 پرفوروش ترين فيلم تاريخ سينماي ايران نميشه
اميدوارم ايندفعه منظور من فهميده باشيد
سلام
من کلا یه قسمتم ندیدم .
اما چند صحنشو شانسی دیدم مثلا یه جاش که 2 تا بچه می گفتن که : مگه اینجا آمریکاس که بتونن فردی رو تو اینترنت گیر بندازن که همون موقع پلیس تونست گیرشون بیاره.
همون جور که دوستان فرمودن کسایی که این فیلمو ساختن یه جورایی عقده فیلم های خارجی رو دلشون مونده بود که با اغراض سی یا 30 همراهش کردن و یک فیلم چرند رو دارن خورد ملت می دن.
فکر کردن با 4 تا ای مک و surface تکنولوژیشون زده بالا :41:
نقل قول:
صد در صد میتونه اشکالاتی داشته باشه ولی انصافا حال و هوای فیلم از سکانس بندی ها گرفته تا تم و استیل پیشروی داستان ادمو یاد سریال های خارجی میندازه ..
انصافا سریال با ریتم تند و حرفه ای هست که میتونم بگم بی نظیره حداقل در ژانر خودش !!!
کل ساختمان که مشخصه می خواد چی بگه . اینترنت خیلی بده . اینترنت خیلی خطرناکه !!نقل قول:
اینکه دارن از رو فیلم های موفق تقلید میکنن خوبه، چون تقلید خوبیها باعث پیشرفت می تونه باشه .
مثالی که در مورد موسیقی زدین در این مورد صدق نمی کنه . چون موسیقی تخصصه . اما کامپیوتر در حدی که تو فیلم استفاده می شه تخصص نیست ! بلکه مثل با سواد بودنه . از چند سال پیش اعلام شده که معیار سواد ، بلد بودن کامپیوتره نه سواد نوشتن .
اگر فیلم یا سریال دیگه ای بود بله حق با شما بود و اینها همه جزئیات بود اما زمانی که ادعا میکنن فیلمی در مورد کامپیوتر ساختن پس اینا دیگه جزئیات نیست ! و همه بیننده ها انتظار دارند که در فیلمی با چنین ادعایی ، ساده ترین چیزها در مورد کامپیوتر رو بدونن.
این تیکه ای از متنی است که در مورد این سریال ادعا شده :
"«هوش سياه» سريال پليسي 13 قسمتي است درباره جرائم الكترونيكي كه قرار است در آن تعدادي از نوابغ كامپيوتر هوش و استعدادشان را به رخ مخاطبان شبكه 3 سيما بكشند.
هوش سياه قرار نيست سريالي پر از صحنههاي اكشن و پليسبازيهاي بيمنطق و غيرواقعي باشد. آنطور كه سازندهها و بازيگرانش ميگويند، قرار است عدهاي نابغه رايانه با كار حرفهايشان شگفتزدهمان كنند."
واقعا هم که به راستی این نوابغ با کار حرفه ایشان شگفت زده امان کردند:27:
نقل قول:
همه رو که نمی خوان بترسونند اونهایی که به حریم شخصی دیگران تجاوز می کنند رو می خوان بترسونن